- AI аналіз відгуків120 відгуків: Позитивний — близько 88%, Нейтральний — 8%, Негативний — 4%.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Оксана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 340 г
Кішка відмовилась від корму одразу. Запах дуже неприємний.
- Оксана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 340 г
Дуже різкий запах. Кішка відмовилась їсти.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 340 г
Котику подобається, хоча здивувати тим, що йому до вподоби не просто!
- Переваги:
- Поживний і натуральний склад, розмір і форма яку не складно їсти котику
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.8 кг
Довго шукала корм, який буде до вподоби котику. Корм вона їсть із задоволенням. Дякую за швидку доставку.
- Недоліки:
- Не має
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 4.5 кг
Самий якісний корм, який є - це Acana!!!
- Покупець
Насправді найкращий це Orijen, хоча Acana і Orijen воробляються одним і тим самим виробником, на тих самих заводах, Orijen це їх більш преміальний корм, там більше м'яса, Acana трохи економніший варіант, хоча також дуже хороший, набагато кращий ніж всі інші виробники
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 340 г
Моїй кішечці корм сподобався. Я задоволена
- Елена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 340 г
Отличный корм!
- Переваги:
- Состав
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 4.5 кг
Доставили швидко, котики їдять добре, правда мені пахне таранькою. Но пухнасті мої троє задоволені.
- Переваги:
- Хотілося б вірити в составі те що написане присутнє.
- Недоліки:
- Як що мої наглі морди не ригають ним як 4лапами, то він добрий.
- Андрій
Так 4лапи дешевше разів в десять) і склад відповідний, тому дивне порівняння
- Андрей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 340 г
Кицюня в захваті
- Недоліки:
- Потрапила якась бракована пачка напевно, не зачиняэться герметично
- Олександра Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.8 кг
Корм дуже гарної якрості, Кішкі корм подобається. На корм вона реагує позитивно, але спокійно. І це добре! Тому що кішечка стерілізована, а інший корм часто буває з смаковими домішками і у результаті зайва вага.
- Переваги:
- склад і якість корму
- Недоліки:
- вартість
- Єрохін Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 340 г
Швидка доставка, зручна упаковка.
- Переваги:
- Склад добрый, вигляд та запах приємний.
- Недоліки:
- Котик їсть не дуже активно.
- Таня Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.8 кг
Супер дякую
- Овчар Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 340 г
Кішці подобається, вона наїдається, гарний склад
- Переваги:
- Гарний склад
- Недоліки:
- ціна
- Анастасия З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 4.5 кг
Кішці дуже сподобався, навіть муркотіти почалв, коли вперше спробувала. Через декілька тижнів від початку годування зник неприємний запах з рота (до цього годували роял каніном).
- Переваги:
- Чудовий склад, приємний запах.
- Недоліки:
- Висока ціна.
- Крот Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 340 г
Подобається цей корм, відправили швидко, термін придатності до 09.24
Все ок- Переваги:
- Алла Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 4.5 кг
Це корм який постійно їсть наш кіт.
Зараз по акції купили, термін придатності на сайті вказано не вірно, срок до 2024. Вирішили замовити на точку видачі і в разі якщо протермінований-відмовитися, але це було б дивно продавати протермінований товар- Переваги:
- Ідеально підходить нашому котику
- Недоліки:
- Ціна, інформація на сайті щодо придатності не відповідає дійсності
- Гість
на сайтй ніде не вказано термін придатності. фото там просто для прикладу
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 4.5 кг
Наш кіт ість цей корм вже 7 років. Кіт здоровий, сповнений енергії, важить 6,5 кг. Один раз спробували замінити на іншій корм, але почалися розлади травневої системи. Тому повернулися до Acana
- Переваги:
- Недоліки:
- Висока ціна
- Каролина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 340 г
Почитала отзывы и решила попробовать купить для нашего привереды. Увы и ах кот не оценил. Даже есть не стал.
Представник постачальникаВітаємо Кароліно,
Вдячні Вам за вибір корму ACANA Wild Prairie Cat для вашого улюбленця.
Інколи котам, при зміні раціону, необхідний час, щоб звикнути до нового смаку та аромату корму. Ми радимо Вам дати вихованцеві час, для того щоб він познайомився з новим для нього ароматом, формою та текстурою гранул. Як правило, котики швидко переходять на раціони ACANA та їдять їх із задоволенням, навіть якщо вони не оцінили корм при першому знайомстві. Бажаємо міцного здоров'я Вам та вашому улюбленцю!
- Віталій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 4.5 кг
Хороший корм. Кота годували цим кормом, потім вимушено перевели на інший - почалися проблеми з травленням. Повернули "взад" Acana - проблеми припинилися. Зара тільки одна проблема - свою норму з'їв, ще просить, а зайвого давати не можна, як і будь-який сухий корм.
- Переваги:
- Хороша якість, кіт їсть із задоволенням,
- Віталій Б***
Додам до свого відгуку. Мій котяра зжер 2 пакунки такого корму - 9 кг. Давав по нормі, так, як треба, вага в нормі, здоров'я в порядку. Але потім йому, мабуть, набридло - став "недоїдати". Тоді став давати теж Acana, тільки інших смаків - жере, як голодний, а на Wild Prairie навіть дивитися тепер не хоче. Зробив висновок: треба міняти смаки, купувати маленькими порціями, дивитися, як зайде. Хто б міг подумати? :)
- Максим М***
Галя балованная) Кот кастрированный у Вас? По своему опыту, раз курица след рыба и тд, только ориджи. Но он более жирный, сейчас думаю акану попробывать. Может кот более похудает)
- Юлия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 340 г
Моя киса невская маскарадная кушает хорошо и без проблем я ей чередую вкусы. Нравится и коричневый. и голубой с рыбкой. Будем пробовать зеленый еще.
- Переваги:
- Хороший состав
- Недоліки:
- Отсутсвие зипа на упаковке
- Наталья Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 4.5 кг
Решила перевести своих котов на этот корм. Заказала в розетке, но т.к. заказ задержался решила прикупить маленькую упаковку в магазине. В магазине брала с рыбой. В этот же день получала корм из розетки. С рыбой ели с удовольствием, запах хороший, тот что из розетки еще не пробовали, но возник вопрос : почему упаковка корма из магазина не в вакууме, а та, что из розетки вакуумно запакована, как кофе. Нарушена упаковка, подделка или так и это нормально?
Представник постачальникаВітаємо, обидві упаковк корму, та що виглядає вакуумною і та що не виглядає вакуумною являються абсолютно нормальними.
Корми ACANA запаковуються у вакуумне пакування.
Для зберігання кормів ACANA настільки свіжими, наскільки це можливо, фольговані мішки Акана непроникні для проникнення кисню ззовні всередину і навпаки. Після того, як мішки запаковуються, проникнення кисню всередину неможливе. Залишковий кисень, що залишилося в мішку під час процесу запечатування, залежить від кількості повітря що було виштовхнуто за допомогою системи евакуації повітря (не плутати з вакуумною упаковкою).
В залежності від того, яким корм потрапляє в упаковку, від щільності корму та температури навколишнього середовища, деякі мішки міститимуть більше повітря, деякі менше. Тому деякі упаковки на виході виглядають як вакуумні, а інші ні, але корм в усіх мішках буде однаково свіжим.
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 340 г
Сменили корм с Advance на Acana, Вводили постепенно смешивая со старым кормом. Сначала кот настороженно к нему отнесся, но затем начал сначала выедать Acana, а затем доедать старый. Корм зашел на ура. Рекомендую
- Переваги:
- Коту пришелся по вкусу
- Недоліки:
- не нашли
- Евгений Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 340 г
У меня котёнок 4 мес, подобранный с улицы. После паштетиков Royal Canin сухим не надедается. По крайней мере постоянно просит еще. Не привыкла еще (1ю неделю кормлю). В остальном всё хорошо и предсказуемо. Напрягает (меня) запах рыбы в как бы мясном корме. Но это же для котов. Кошке вполне нравится как раз. В остальном один из лучших кормов за свои деньги с предсказуемым составом.
- Переваги:
- предсказуемый состав с хорошим количеством незлаков
- Недоліки:
- наверное цена, запах рыбы
- Дина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.8 кг
Покупаем только этот корм, коту очень нравится. Кота взяли из деревни, переживали, что не захочет есть корм вообще, или что будут проблемы с пищеварением, но ничего такого не было. Кушает отлично, шерсть стала красивая, кот здоровый и довольный.
- Переваги:
- Качество соответствует цене.
- Недоліки:
- Кот разбаловался.
- Олександр Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 4.5 кг
Очень хороший корм. Кошка есть по чуть чуть целый день и никогда не голодна. На упаковке написано new taste из того что заметил. Как то изменился состав?
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 340 г
Канадский корм премиум класса, дорогой, иногда покупаем для собак. Купили для кота консерваторы, привык к определённому корму с детства, отказывался от других производителей, а этот съел сразу без капризов.
- Переваги:
- Самый качественный корм доступный в Украине, канадский производитель, кот ест с аппетитому нас
- Недоліки:
- Дорогой
- Евгения С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.8 кг
покупаем для нашей вислоухой кошечки. Насколько она переборчивая, но Acana ест: и рыбную, и с птицей.
- Переваги:
- состав, переборчивая кошка ест его
- Недоліки:
- цена, быстро заканчивается (одна кошка 1,8 кг съела за 2-3 недели), скорость доставки - заказали на отделение НП 26.03, отправили только 31.03
- Анастасия Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.8 кг
Котенок девон-рекс, 6 месяцев.
Раньше кот кушал корм от заводчиков, питомниковый, после перевели на Monge, переход был дико сложным с расстройствами. Ну и всегда был голодным, просил кушать снова и снова. Глянули по составу, бжу.. беда очень мало всего хоть и заявлен был как полнорационный.
Купили этот на пробу, очень легко перешел, без расстройств желудочка, переводили примерно дней 15, очень плавно, добавляя новый корм в геометрической прогрессии рассчитывая рекомендуемый вес на порцию старого и нового корма.
Сам корм с очень хорошим составом, почти весь - мясной. Кот стал быть менее голодным и не так просит еду. Кушает строго по времени и весу который указан на упаковке.
В лотке стал куда лучше запах, раньше несло жутко. Запах мочи так же стал не такой противный. Теперь уборка лотка не проходит с рвотными позывами! :)
Кот активный, возможно чисто в силу возраста, не унывает и всегда рад бегать и играть.
Два раза в неделю даем дополнительно разные вкусняшки, что бы не перенасытить витаминами, так как в корме их достаточно, боюсь навредить.
В любом случае советую попробовать если хотите переводить своего котика на хороший корм.- Переваги:
- Цена, хороший запах, кот очень хорошо кушает
- Недоліки:
- Не обнаружили
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 4.5 кг
Отличный корм.Коты в восторге)
- Олександр Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.8 кг
Хороший корм, кошка довольна
- Стас К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.8 кг
Дуже хороший корм, годуємо котів ним десь пів року то їли з величезним задоволенням спочатку, а останнього разу взяли найбільшу упаковку і, мабуть, через те що не закривається герметично трохи втратив свій аромат і не так приваблює котів, коти їдять але з невеликою охотою,а може приївся їм. За цей час шерсть у котів дуже блискуча стала і зі здоровям все супер, активні.
Раджу брати середні упаковки.- Переваги:
- Склад
- Недоліки:
- Вартість, відсутність застібки.
- Кирилл Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 4.5 кг
Кормим котуна с рождения. Идеально. Большой пачки хватает где-то на 3 мес.
- Переваги:
- Отлично кушает. Чувствует себя прекрасно.
- Недоліки:
- Пачка не закрывается герметично. Приходится рассыпать по банкам.
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.8 кг
Котов тошнит. Обоих, кошку 7 месяцев,и кота 2 года. Сразу же от этого корма, ничего кроме него не давала. На фотографии товара - оригинальная упаковка, а мне продали вот эту как у меня на фото - с новой формулой. Не знаю, что с ней не так, но своих котов я этим кормить больше не буду. При этом я видела раньше плохие отзывы и специально выбирала этот корм со старой упаковкой, как я раньше покупала. Мне доставили вместо этого вот этот корм в новой упаковке и моих котов тошнит. Уважаемый продавец , сами ешьте свой корм. И не обманывайте покупателей неверной фотографией товара!
- Переваги:
- Недоліки:
- Не тот товар, что заявлен на фотографии.
У котов отравление.
Эксперт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- Дмитрий Я***
Фотография товара верная, прошел ребрендинг у фирмы. Максимальная масса упаковки тоже поменялась. Вы уверены на 100% что их тошнит от корма? Тоесть сходили к ветеринару, сдали анализ крови и мочи животных, ветеринар увидел причину и сообщил Вам что причина - новый состав корма. Или Вы предполагаете и нашли выгодного для Вас виноватого в лице корма? Моих тоже рвет иногда, как правило в 2-ух случаях: 1 - это отрыгивают шерсть, паста для разжижения шерсти помогла, и 2 - ой вариант - что то съели с пола, к сожалению не уследишь по всей квартире и по всем углам. Лучше узнать точно в чем проблема, а не предполагать,
- Екатерина А***
Совершенно любое животное (от попугая и грызуна до кота и собаки) нельзя переводить на новую еду/корм сразу полностью, надо давать дозированно, совсем маленькими порциями. Надо пользоваться инструкцией о постепенном переводе на новый корм. Если только этим кормом сразу двух котов кормили, то не удивительно. Они же по словам отзыва "больше ничего не ели".
- Кирилл С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 4.5 кг
Супер корм. Уже 5 лет кота кормим Acana. Иногда только разновидность меняем чтобы не приелся. По сравнению с остальными кормами очень сбалансирован.
- Переваги:
- Качество, натуральный
- Недоліки:
- Не очень удобная упаковка
- Игорь Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 4.5 кг
Хороший корм, одобрен нашим ветеринаром, шотландка европейской селекции чувствует себя превосходно, используем не один год, лабораторные анализы в норме. А индивидуальные особенности каждого питомца никто не отменял...
- Переваги:
- Отличный внешний вид и работа пищеварительной системы кошки без проблем
- Олексій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 4.5 кг
З усіх кормів, що купували нашій киці цей найкращий як по складу, так і вигляду тваринки так і по "витратах".
- Переваги:
- Склад, якість, ціна під час знижок)
- Недоліки:
- Хотілося б в упаковці 5,4кг мати зіп застібку.