- Назар С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Розмір: 37
Колір ніжно фіолетовий.Брала розмір 36-37 на 37 підійшов. Досить широкий носик.Внутрішній утеплений носок знімається.
- Переваги:
- Сухо і тепло,колір
- Недоліки:
- _
Широке
Низький
- Дарья Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Розмір: 27
Это самые бомбезные сапожки, которые я видела)
И не обязательно отваливать по 1.5 тыс за Рейму, чтобы купить что-то качественное и красивое)- Переваги:
- Качественные;
Легко сгибаются при ходьбе;
Адекватная цена;
Яркий цвет (который кстати было сложно найти);
Есть съемный утеплитель; - Недоліки:
- Пришлось долго ждать, чуть больше недели. Но ожидание того стоило)
- ЛюдаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Розмір: 39
Брала 38 розмір на свій 39. Зручно, носок широкий, у мене бузкові, гарні. Літом внутрішню підкладку не знімала, а восени її вийняла, поклала устілку і тепліший носок.
Дякуючи відгукам підібрала розмір.- Переваги:
- Український виробник, зручні, яскраві
- Оля К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Розмір: 35
Розмір 35, такий і обрали та ширина стопи 8,5см. Ідеально підходять для прогулянок та виконують свою функцію на всі 100, а також зігрівають досить добре. Розмір відповідає заявленим сантиметрам, тому орієнтуватись краще на них. Дякуємо за швидку доставку.
P.S жовто гарячий колір, додає тепла та хорошого настрою у осінню дощову погоду :) #МійЛук- Переваги:
- Зручні та теплі гумовці
- Недоліки:
- Користуємось не довго, але не знайшли
Високий
+5°C
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бордовий. Розмір: 33
Уже третьи сапожки этой фирмы радуют наши ножки.
Выглядят очень симпатично, много расцветок на любой вкус.
Высокие, ребенку удобно бороздить лужи. Так же отлично себя показали на мокрый снег и 0 градусов, ножки сухие и теплые.
Когда ножка вырастает из вкладыша, можно еще некоторое время носить без него, просто на носок, так как размер полномерный.
Покупать стараюсь не в сезон, когда есть распродажи и хорошая скидка.- Переваги:
- Качество за относительно небольшие деньги.
- Недоліки:
- За 4 года эксплуатации сапожек этой фирмы недостатков нами не выявлено.
- Анна
Здравствуйте, помогите разобраться с размером, покупаю такие сапожки впервые, у ребенка длина стопы 21см, ножка с высоким подъемом. Какой размер лучше взять 32-33(21,8) или 34-35(23) последний мне кажется будет большой??? Заранее спасибо!
- Наталья
Здравствуйте, Анна.
В размере 32 - 33 длина стельки внутреннего вкладыша 21,8 см. Сам сапожок на 0,5 см больше. Так что если рассчитывать носить этой весной и летом, то 32 - 33 подходит. На осень уже будет, скорее всего, мал.
Что касается подъема, то в этой модели он низковат, в разноцветных ( с рисунками) моделях мне показался больше. - Анна
Спасибо:-)
- Дмитрий И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Розмір: 39
Жене очень подошли собирать грибы - была в восторге за такие деньги топтать лес сухими ногами
- Переваги:
- Лёгкие, удобные
- Недоліки:
- Не было
- Павлишин Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Розмір: 27
Очень красивые сапожки! Нет запаха. Мягкие, удобные. Подошва хорошо гнется. На тонкую ножку отличные
- Переваги:
- Красивые
Выглядят дорого - Недоліки:
- Не обнаружено
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Розмір: 25
Дуже гарні. Матеріал чудовий. Гума, не пластик. М'які. Дитині дуже сподобалися. Другий день не можемо витягти з чобіт, хоч дощу і калюж немає
Рекомендую - РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бордовий. Розмір: 29
#МійЛук
Розмір 28-29, ширина стопи 7,5 см
Вже вдруге беру гумові чоботи цієї марки, з попереднього розміру дитина виросла. Зручні, теплі (вставка), достатньо високі, можна дитині заходити в глибші калюжі.- Переваги:
- Для гуляння/бігання по калюжах - ідеал!
- Наталия С***Продавець: Rozetka. Колір: Червоний. Розмір: 35
Сапоги со своей функцией справляются Нога не потеет , запаха постороннего нет Рекомендую
- Переваги:
- Цена качество конечно
- Алена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Розмір: 25
Красивые сапожки, выглядят даже лучше, чем на фото, ещё не надевали, но выглядит качественно, запах немного присутствует, но не навязчивый.Покупкой довольна #МойЛук
- Переваги:
- Красивые, с утеплением.
- Недоліки:
- Идут без коробки, просто в прозрачном полиэтиленовом пакете
+5°C
- Яна С***Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний. Розмір: 29
Потрясающие резиновые сапоги. Сделаны очень качествено. Резина плотная, подошва крепкая, внутри не холодные. Цвет красивенный, ребенку очень нравится). Рекомендую.
- Переваги:
- Качество
- Марина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний. Розмір: 31
Гарні, розмір 30-31 добре підійшов на ніжку 19,5 см. Дитині сподобались, ходить в них по квартирі:))
- Переваги:
- Якість, колір
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Розмір: 29
Сегодня получили. На вид качественные, яркие как на фото. Дочке понравились. Размер 28-29 подошёл на стопу 17,5 см. Немного с запасом, а предыдущий размер оказался мал, точнее тесен по ширине. Посмотрим как пройдут испытание по лужам) Напишу, если что. Спасибо магазину!
- Вячеслав
По калюжах - все добре, не пропускають. У сина зелені, у донці - жовті. Діти задоволені. Рекомендую!
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний. Розмір: 35
Сапоги очень порадовали ребенка цветом, мягкостью резины. Есть утепление, которое удачно закреплено в сапоге - ребенок не нервничает)
Високий
Відповідає
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий. Розмір: 35
Хорошие сапоги.
Размерная сетка соответствует.- Недоліки:
- Александра Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Розмір: 27
Если не учитывать, что заказывала желтые, а приехали розовые, то сапожки супер. повезло, что у нас девочка)
- Переваги:
- Мягенькие, качественные, нежный цвет и абсолютно без запаха
- Олена М***
Аналогічна ситуація, прийшли також рожеві((((
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Розмір: 29
Дуже гарні чобітки. Колір яскравий.
Присутній трохи запах.- Переваги:
- Колір
- Недоліки:
- Запах резини
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Розмір: 29
Гарні чобітки, колір як на фото, а от запах.... тиждень на балконі і то залишився нажаль.
- Переваги:
- Не промокають
- Недоліки:
- Запах
+10°C
- Людмила О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний. Розмір: 29
Дуже гарні чобітки,гарно носяться,беру не перший рік, рекомендую.
- Переваги:
- рекомендую.
- Анна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Розмір: 25
Якісні на вигляд. В дощ ще не використовували, але вдома дитина сама вдягає і бігає з радістю
- Переваги:
- Колір
- Недоліки:
- Не помітили
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Розмір: 27
Рекомендую
- Недоліки:
- Не має
- Дар'я С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний. Розмір: 27
Очень довольна товаром. Все соответствует описанию. Без запаха, что очень радует. Цвет безумно красивый . Спасибо продавцу.
- Переваги:
- Цена и качество
- Недоліки:
- Ннту
- Роєнко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Розмір: 37
- Сычов с***Продавець: Rozetka. Колір: Бордовий. Розмір: 27
Очень классные сапожки ,особенно утеплитель держит тепло,удобные и хорошо сидят на ножке,ребенок судовольствием бегает по лужам.быстрая доставка
- Переваги:
- Утеплитель и качество
- Недоліки:
- Коржук М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний. Розмір: 27
Чобітки дуже красиві . Дитині сподобалися . Якісні . Рекомендую !
- БогданаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Розмір: 25
Великолепные резиновые сапожки! Цвет на много лучше в жизни чем на картинке! Не имеют дикого запаха, удобно сидят на ножке у ребёнка! Идеальное сочетание цена-качество)
- Переваги:
- Они прекрасны, украинское производство)
- Недоліки:
- Нет абсолютно!
- Ігор Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Розмір: 25
Гарні, мякі, легко взувати. Дитині дуже подобаються.
Але запах уткплювача сильний, при носці не помітний, а от як роззутись то колготки/шкарпетки мають запах чи то клею, чи то пластику...- Недоліки:
- Запах
Відповідає
- Савченко Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Розмір: 37
Дуже класні і зручні чобітки. Розмір 36-37 на стопу 24 см. На 37 розмір можна ще теплий носок одягнути.
- Переваги:
- Теплі, зручні, м’яка резина, розмір відповідає, нормальний підйом, колір
- Недоліки:
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Розмір: 39
Чудові чоботи, колір в житті яскравий як і на фото, якісні! На широку ногу підходить.
- Переваги:
- Якісні, утеплені, яскраві
- Дідківський В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Розмір: 29
Отличные сапожки,качество и внешний вид
Дочка довольна - Мария Х***Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Розмір: 39
Прочные, мягкие и удобные сапоги. Размер соответствует. Данная модель подойдёт на широкую ногу и высокий подъём. Идеальный вариант сапог для дождливой погоды в любое время года. Товар рекомендую.
- Переваги:
- Качественные
- Недоліки:
- Пока не обнаружила
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний. Розмір: 25
Гарні чобітки.
- Переваги:
- Якісна резина, гарненькі.
- Недоліки:
- Таких, які не відносяться до самого поняття "гумові чоботи" не знайшла
- Світлана Г***Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Розмір: 25
Гарні черевики якісні . Теплі
Рекомендую.- Переваги:
- Недоліки:
- Светлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Розмір: 33
Сапоги нежного розового цвета. Резина мягкая и вставка плотная. Немного пахнут резиной так как новые. При ходьбе ребёнку удобно.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Розмір: 25
Сапожки просто бомба!!! Очень приятно Украина производитель!!))
- Недоліки:
- Есть запах немного резины...