Відгуки покупців про Фарба для шкіри AM Coatings 35 мл Коричнева (4820181380397)
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 35 мл. Колір: Білий
Зіпсувала цією фарбою шкіряні рукавички
- Переваги:
- Недоліки:
- Фарба має жовтуватий відтінок, не рівномірно фарбується. Замість оновлення, псує зовнішній вигляд речей
- Галина Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 35 мл
Купувала червону фарбу в липні цього року. Зробила все по інструкції. Нанесла на вироб аби підфорбувати недоліки. Краска дуже погано покриває практично не зафарбовує, лише поновити колір, а не зафарбувати. Після нанесення вироб тамісці нанесення фарби липне навіть через місяць. Вчора не витримала купила іншу фарбу набагато дешевшу яка краще виконала свої функції та вироб сяє та не липне.
- Переваги:
- Не має
- Недоліки:
- Дуже фарба. Липне через довгий час, погано зафарбовує
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 35 мл. Колір: Бежевий
Дякую все супер
- Дмитро Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 35 мл. Колір: Чорний
Хороша краска!
- Тимофій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 35 мл. Колір: Чорний
Фарбує як треба
- Переваги:
- Відсутність недоліків
- Тимофій Б***
Додам, що я купував для відновлення, фарбувати щось цілком не пробував
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 35 мл. Колір: Чорний
Фарба не сподобалася. Вона якась напівпрозора, погано зафарбувала
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 35 мл. Колір: Чорний
Брав 2 баночки підфарбувати шкіряну вітровку, в основному рукава, але мазюкав всю куртку. Вистачило однієї баночки (35 мл). Потертості зафарбувалися нормально. Вдень фарбував, ввечері одягнув, висохла норм але стала дещо тускніша за рідну фарбу. На скільки буде стійка, час покаже.
- Переваги:
- Фарбує
- Недоліки:
- поки що відсутні
- Светлана Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 35 мл. Колір: Чорний
Купувала чорний колір, зазначено на пляшечці теж чорний, а фарба сірого кольору.
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 35 мл. Колір: Бежевий
Зрвсім не зафарбовує потертості
- Володимир Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 35 мл. Колір: Чорний
Брав для підфарбування чорного шкіряного ременю. Дуже добре збовтував, наносив 2-3 шари фарби, 2 доби чекав поки висохне. Може вона висохла і швидше, але навіть через 2 доби (і досі) ремінь трішки липнув у місцях фарбування. Загалом ремінь насичився кольором та навіть став трішки глянцевим, але у місцях більш активного тертя зі штанами фарба почала по-трішки стиратись майже одразу після фарбування.
Тож можу рекомендувати цю фарбу тільки для тимчасового підфарбовування шкіряних речей.- Переваги:
- фарбує
- Недоліки:
- тримає не довго, липне
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 35 мл. Колір: Білий
Це маячня повна, навіть фарбою не пахне
- Переваги:
- Недоліки:
- Це не фарба, якась гуаш і то краща
- Олена Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 35 мл
Шкіру пом'якшує, але не виконує основну функцію - фарбування. Колір ніжно рожевий, не співпадає з картинкою.
- Переваги:
- Можна використовувати як крем
- Недоліки:
- Не зафарбовує зовсім.
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 35 мл. Колір: Чорний
Таке собі, колір не чорний а скоріше синій
Токлом нічого не зафарбувало і злізло за руками
Не радив би - ЄвдокіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 35 мл. Колір: Сірий
Бежево-сірий. Якраз для лоферів підійшов колір
- Переваги:
- Гарний колір
- Александр Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 35 мл. Колір: Чорний
Краска не держится от слова совсем, после нанесения первого слоя подождал пол часа затем повторил нанесение, окрасило. Красил кожаную обложку удостоверения, также кожаный ремень. После нанесения прошло около 7 часов. На ощуп кожа не гладкая а как будто шершавая, после небольшого трения краска начала слазить, она не впитывается вообще!!!!!
- Недоліки:
- Не стойкая
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 35 мл. Колір: Зелений
Нормально
- Переваги:
- Цена качество
- Недоліки:
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 35 мл. Колір: Чорний
Я не знаю як ця штука у когось щось пофарбувала ) просто ніби забруднила поверхню взуття
- Переваги:
- Недоліки:
- Даремно витрачені гроші
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 35 мл. Колір: Чорний
Чудова фарба, насичений чорний колір, сохне швидко. 35 мл вистачило на два шари покриття рукавичок. Перед використанням ретельно перемішати.
- Недоліки:
- Не знайшов.
- Ольга А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 35 мл. Колір: Зелений
Фарба гарного зеленого кольору, гарно покривна. На маленьку сумку вистачило пів пляшечки. Річ обновила , зі своєю задачею впоралась на 100%. Я задоволена.
- Переваги:
- Гарний зелений насичений колір.
- Недоліки:
- Мені все сподобалось
- АртурВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 200 мл. Колір: Бордовий
Краску купили для кожаного плаща, цвет соответствует, отлично подошёл.
Единственное нужно тщательно перемешать саму краску, оседает на дне, для этого можно вбросить шарик и хорошенько взболтать, иначе хорошего результата можно не ждать. - Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 35 мл
Все чудово, відповідає опису. Продавець ввічливий і приємний.
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 35 мл. Колір: Чорний
Все чудово, відповідає опису. Продавець ввічливий і приємний.
- Ігор Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 35 мл. Колір: Чорний
Фарбу треба ретельно розмішати,сохне швидко.
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 200 мл. Колір: Світло-коричневий
Даром потраченные деньги!
- Недоліки:
- Ничего не закрашивает, ерунда полнейшая!
- Ніколь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 35 мл. Колір: Чорний
Супер! В 3-4 слоя перекрасила белую часть кож зам сумки в черную
- Переваги:
- Отлично работает
- Недоліки:
- Артур В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 35 мл. Колір: Бежевий
- Микола Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 35 мл. Колір: Чорний
ЯКІСНА ФАРБА.
- Вікторія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 35 мл. Колір: Чорний
Купила фарбу щоб пофарбувати шкірозамінник. Нанесла у 2 шари, результат супер, навіть не очікувала такого. Фарба густа, наноситься легко, ощадлива, ще залишилося пів пляшки. Фініш глянсовий, сохне швидко, без запаху. Колір насичено чорний, ні граму сірий, як писали в ін відгуках
- Юрий Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 35 мл. Колір: Бежевий
Краска больше рыжая, чем бежевая. Хотелось более светлый оттенок, и долго сохнет.
- Переваги:
- Густая, хорошо ложится на поверхность
- Недоліки:
- Пока нет
- Юрий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 35 мл. Колір: Золотистий
Десь замазать піде
- Талла Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 35 мл. Колір: Сріблястий
По якості незнаю яка фарба ще не перевіряла а ось до комплекту не дали рукавички і інструкцію.
- Недоліки:
- Немає повного комплекту
- Валентина З***
А має бути? Бо в розеткі не написано, що має бути
- Талла Г***
На коробку пише що входить в комплект
- Кристина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 200 мл. Колір: Коричневий
Цією фарбою коричневого кольору обробляла два вироби-взуття з гладкої шкіри та замшеві боти. на гладкій шкірі лягло непогано, достатньо одного шару. на взутті замшевому звісно, ворс "задубів", але то не критично, своєї цілі я добилася. Єдине,що не дуже сподобалось-фарба трошки здається світлуватою, мені здається,темніший відтінок був би більш благородний та цікавий. А так-молочний шоколад, дуже простий колір.
- Переваги:
- швидка доставка на пункт Розетка
- Недоліки:
- колір трошки світліший
Ніколи не купуйте! Вона не чорна а ближче то сірої
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 35 мл. Колір: Чорний
Недорога фарба, для підкрасів гуд
- Переваги:
- ціна
- Дмитро С***
Дещо поспішив з відгуком, нанесення на руль не рекомендую, фарба злазить
- Юрий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 200 мл. Колір: Білий
- Бондаренко Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 35 мл. Колір: Бордовий
Треба мати на увазі,що вона не бордова,а блідо рожева
- Недоліки:
- Колір не відповідає