Відгуки покупців про Наповнювач для котячого туалету AnimAll Тофу з ароматом лаванди Соєвий грудкуючий 2.6 кг (6 л) (2000981139032/4820224500348)
Є в наявності
- Діана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Гарний наповнювач
Представник постачальникаДякуємо за те, що обираєте AnimAll
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Самый лучший наполнитель из всех, которые мы использовали
- Переваги:
- Поглощает запах, легко очищать лоток, грудки не рассыпаются
- Недоліки:
- Цена, конечно, не маленькая, но тем не менее, покупаем его как самый качественный продукт
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Все добре і товар, і доставка!
- Переваги:
- Добре комкається
- Недоліки:
- Соломія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Найкращий наповнювач, яким користувались впродовж 4х років.
- Переваги:
- Приємний запах, добре поглинання, економність
- Недоліки:
- ціна
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
На даний момент, це мій фаворит серед наповнювачів….добре комкується і поглинає рідину, не розсипається і не розмокає, потрібно тільки взяти лопатку і висипати грудочку))) Котам сподобався, хоч перший раз і не зразу пішли на горщик( до цього використовували інший наповнювач), просто взяла трішки старого наповнювача і насипала на новий і проблема вирішилася. Тепер купую тільки такий наповнювач- горщик завжди сухий, чистий і без запаху
- Переваги:
- Гарний наповнювач, добре комкується
- Недоліки:
- Остап Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Прийшло розгерметизоване
Представник постачальникаДобрий день, пакети без вакууму не є дефектом (якщо тільки пакет не пошкоджено механічно), наповнювач у невакуумному пакеті можна використовувати так само, як і наповнювач у вакуумному пакеті. Розвакуумування упаковки може статися через різницю температур при виробничому процесі. Також, вакуумний пакет, в першу чергу, потрібен для зменшення місця та мінімізації браку при транспортуванні. Свої властивості наповнювач не втрачає.
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Давно користуємося таким наповнювачем без добавок - вважаю найкращим. А зараз вирішили спробувати лаванду і не пожалкували - аромат ледь відчутний (боялася що буде нав'язливим), все інше в повному порядку. Сподобався і котику, і мені
- Надія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Дуже подобаються наповнювачі саме цієї фірми, тому беру не вперше. Вистачає надовго. Кішка оцінила)
- Переваги:
- Якість, добре вбирає вологу та неприємні аромати
- Недоліки:
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Наповнювач з запахом зеленого чаю без пошкоджень. Але цей наповнювач з запахом Лаванда приїхав повністю розвакумований, що не дуже приємно. Був змушений відмовитися від товару
Представник постачальникаДобрий день. Развакумація не є браком товару.
- Микола Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Досить не погано мазкує запах, гарно комкується. Не пилить, та у кота лапки чисті
- Микола Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
- Кучеренко Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Найкращій наповнювач для котів
- Переваги:
- Все супер
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Обожнюю цей наповнювач, до нього питань немає, користуюсь вже два роки
Але отримала його розвакумованим і брудним, в пилюці!- Переваги:
- Гарний наповнювач
- Недоліки:
- Упакування в жахливому стані
- Мери К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Я в восторге. Наконец-то нашла идеальный наполнитель
- Переваги:
- Впитывает полностью запах. Экономичный
- Недоліки:
- Алина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Кращій наповнювач для туалету
- Переваги:
- Якість. Екологічність. Економність
- Недоліки:
- Мар'яна Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Гарно комкується, не залишає запаху, не приливає до лап
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Лаванда котам не дуже, їм зелений чай та сакуру подай, але мені подобається і коти пішли мені назустріч. Порядок)
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Жах. Воняє нашатирем. Кішці не подобається, для неї він тхне. Я розумію кішку чого вона не хоче ходити в нього, я б теж не ходила б… По дурниці взяла 2 упаковки, прийдеться одну викинути….
- Недоліки:
- Тхне. Запах лаванди, як запах сцяк, а потім після того як кішка все таки сходила, то тхне нашатирем, що знаходитись в дома неможливо всім.
Представник постачальникаДобрий день. Запах "нашатиря" або аміаку це природній запах який має котяча сеча. Якщо сеча вашої кішки має такий насичений аромат, рекомендуємо в першу чергу звернутись до ветеринара т.я це може свідчити про проблеми зі здоров'ям.
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Всегда использовал обычный, за неимением в наличии взял этот с лавандой, намного хуже оказался:
- комкуется ужасно, при попытке убрать лопаткой всё разваливается на мелкие кусочки
- если комок сразу не убрать то часто появлялся какой-то неестественный зелёный цвет на комке
- чисто субъективно запах не очень
Ну и последнее - появились мошки в квартире, которые постоянно крутились у этого наполнителя, может запах привлекает их, без понятия. До этого наполнителя мошек в квартире никогда не было, спустя пару дней как наполнитель убрал мошки так же пропали. Может и совпадение, но тем не менее брать с лавандой категорически не советую. Обычный (белый) 10/10 конечно.- Переваги:
- У лавандового их нет
- Анжеліка Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
!!!!!
- Тетяна Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Гарний напонювач! Нашій киці сподобався. Добре комкується та поглинає запах. Приємний аромат.
- Переваги:
- Добре комкується та поглинає запах. Приємний аромат.
- Недоліки:
- Іван П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Класний наповнювач для кота, рекомендую
- Переваги:
- Чудово грудкується, економний,гарно пахне
- Поліна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Комкується добре, але котам не сподобалося. Йшли на лоток вже від безвиході, довелося на наступний день міняти на звичний бентонітовий. Запах не дуже приємний і доволі сильний.
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Все відмінно та у строк.
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Вбирає в себе всі запахи.
- Юрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Значит так. Пробовал я все наполнители, от песка с улицы, бентонита, прочих… От дешевых переходил к более дорогим. Этот тип наполнителя лучший. На нем остановился, дальше даже ничего не думаю пробовать. Не пылит, не разносится, убирать удобно, не воняет, выглядит эстетично. И! Он реально очень экономный, его хватает на долго! Своих денег стоит, особенно если со скидкой.
- Переваги:
- Много
- Недоліки:
- Нет.
- Тетяна Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Хороший наповнювач. Купуємо уже не перший раз. Добре вбирає запах.
- Переваги:
- Добре вбирає запах.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Хороший наповнювач. Купуємо уже не перший раз. Добре вбирає запах і ворогу. Беремо завжди з лавандою.
- Переваги:
- Добре вбирає запах і вологу.
- Анна Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Гарно забирає запах.
- Тетяна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Гарний напонювач! Добре комкується та поглинає запах. Приємний аромат.
- Переваги:
- Добре комкується та поглинає запах. Приємний аромат.
- Недоліки:
- Немає.
- Вакарук М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Найкращий наповнювач. Постійно його використовую.
- Переваги:
- Добре поглинає. Має приємний аромат. Гіпоалергенний. Економний.
- Недоліки:
- Немає.
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Мои котики довольны.
- Переваги:
- Отлично
- Недоліки:
- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Жахливий наповнювач. Коли кіт сходить в нього, він стає, як пластилін. Неможливо віддерти. Запах вбирає, але дуже трохи.
- Переваги:
- Поки не знайшла
- Недоліки:
- Коли намокає і засихає - стає, як пластилін.
Представник постачальникаДобрий день. Нам шкода, що ви зіткнулись з такою пробелмою. Підкажть будь-ласка яким шаром ви насипали наповнювач?
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Легко прибрати. Не розноситься по хаті як мінеральні
- Переваги:
- Можна викидати в унітаз
- Недоліки:
- Дорожчий за інші
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Отличное средство - одного пакета хватает на двух кошек на две с половиной недели, расходуется экономно и до самого конца, не приходится выбрасывать остатки понапрасну. Гранулы мелкие, но когда кошка гребёт, почти не разлетаются. Не пылит, чище и аккуратнее опилок. Хорошо поглощает запах хоть и не на 100% (тут опилки справляются лучше, пожалуй).
- Переваги:
- Экономно расходуется, не пылит, красиво выглядит, можно смывать в унитаз.
- Недоліки:
- Дорогой, в сравнении с альтернативами. Даже при всей экономичности, обойдётся втрое дороже опилок.
- Катерина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Хотіла спробувати інший, більш доступний наповнювач замість силікагелевого... І це було найгірше моє рішення... кішка відмовлялась ходити на лоток, почала ходили і в інші місця, а ті рази, що ходила - це повний жах, приліпає так до лотка, що неможливо віддерти, а запах сечі який різкий... завтра купую знову силікагелевий, хоч він і подорожчав значно, але виходу не бачу...
- Недоліки:
- розчарована
Представник постачальникаДобрий день, нам дуже шкода, що Вам не підійшов наш наповнювач. Підкажіть будь-ласка чи ви використовували поради щодо заміни наповнювача, чи просто різко замінили наповнювач? Котики можуть негативно реагувати на різку зміну наповнювача і це необхідно робити поступово.