- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Відразу скажу, на 15 день використання відлетіли нижні частоти на лівому навушнику, зниження басу на 30-40%, таким чином, нижні тепер в правому навушнику переважно чутні, а повертати їх мені ніхто не захотів тому що 14 днів минуло, що називається - не пощастило.
навушники купувалися як альтернатива вакуумним блютузам навушникам, і дійсно модель на перший погляд цікава, хороший звук, надійно фокусуються на вухах.
з мінусів, окрім недовговічності експлуатації, це заявлений час тривалості заряду 8 годин, насправді при активному використанні на гучності нижче середньої – не більше 5 годин.
надалі гарнітуру та товари даного бренду розглядати не буду.- Переваги:
- задумка цікава, реалізація сумна
- Недоліки:
- лівий навушник вийшов з ладу на 15 день користування. час роботи не 8, а 5 годин
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Олексій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Дуже добрий звук за такі гроші.
- Ксенія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Навушники просто чудові,хоча багато від них не очікувала
Як тільки їх одягаєш відчуття такі,наче вони випадуть,але не випадають вони з вух,навіть якщо головою потрясти добряче , тримаються як влиті, і при цьому не створюють дискомфорт для вух
Не дивлячись на те ,шо в мене маленьке вухо і прилягають вони не дуже щільно ,все одно звук прекрасний ( але на них не можна як на інших навушниках ввімкнути звук так,шоб прям аж у вухах дзвеніло від гучності,але на мою думку це плюс). В вуха натирають спустя 2 години активного прослуховування,заряд дуже добре тримають- Переваги:
- Міцно кріпляться без дискомфорту для вух,якісний звук,добре тримають заряд. В них можна робити все шо завгодно і взагалі не відчувати навушники в вухах
- Недоліки:
- Особисто для мене немає,але якщо хтось любить екстремально гучний звук-то вам не підійде
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Брав для заняття спортом. Тримаються добре, звучать гарно.
- Юра К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Брав ці навушники, для сна та перегляду фільмів і т.д
Зайшло на ура.
Мікро в діскорді норм спарцювало - Ганна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Брала ці навушники для бігу, вже випробувала , тож можу сказати, що із вуха вони не випадають, це була основна проблема попередніх.Звук гарний, але навколишнє середовище буде чутно. Є додаток , в якому можна налаштувати звучання треку. Подобається, що у них можна спокійно говорити по телефону, не скриплять.Амбушюри трішки хлюпенькі, тож використовувати їх точно треба охайно.
Надіюсь, що в подальшому використанні все буде ок.