Відгуки покупців про Навушники Anker SoundCore P41i Black (A3937G11)
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Невеликі затримки, але товар якісний, все працює супер, налаштування трохи складне, але якісь звуку все компесує.
В цілому всім задоволен, опис розпаковки згодом. Дякую! - АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Гарна якість звучання.
- Переваги:
- Шумопоглинання. Автономність
- Недоліки:
- Не виявив
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Велика автономність кейсу, функція бавербанку для екстрених ситуацій. Дуже порадував офіційний додаток, де можна налаштувати звук на любий смак. Достатньо басовиті, якщо підкрутити в додатку, чи навпаки прибрати, кому не підходить. З моїм піксель 7а подружились як рідні, навіть в самій системі показує заряд по кожному навушнику та кейсу окремо. Шумодав працює, режим прозорості також. Звук хороший, тут більше сказати нічого не можу, бо не підтримує лдак. Звук просто хороший, як для такої ціни.
- Переваги:
- Дуже ємний кейс. Офіційний додак з купою налаштувань.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Likar M***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Чудовий вибір в категорії ціна/якість
- Переваги:
- Батарея,якість звуку
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Топ
- Ігор Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Дуже гарний звук. А я дуже вибагливий)
Яких в мене навушників ще не було)
Дуже задоволений і зручністю і звуком.
Все можно налаштувати через додаток, який встановлюється автоматично при першому підключенні.
Звук найкращий, який я чув в навушниках такого формату. І не за всі гроші світу)- Переваги:
- Якість, Звук, Керування
- Недоліки:
- Поки не знайшов)
- Андрей З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Очень хорошие наушники за свою цену. Неплохой ANC. Хорошо держат заряд.
- Переваги:
- Хороший ANC. Адекватная стоимость.
- Недоліки:
- Во время разговора по телефону меня не очень хорошо слышит собеседник . Скорее всего влияет работа шумоподавления. Немного схитрили при указании ёмкости батареи кейса : реально 1600 мАч при 5V.
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Поставив би і 10 зірок.Суперові навушники
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Загалом нормально! Тільки щось після оновлення почав пагано працювати мікрофон! Автономність приблизно біля неділі! Товар загалом хороший
- Переваги:
- Автономність
- Недоліки:
- Мікрофон після оновлення погано працює
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
так розмір трохи завеликий
- Переваги:
- функціонал великий, кейс теж багато тримає, бувало і півтора місяця тримав кейс
- Недоліки:
- буває не відключається чи не підключаеться, умовно один раз з 20-30
- Билун А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
шумодав та паувербанк
- Переваги:
- хороший звук
- Недоліки:
- не можна заряджати айфон - треба перехідник
- Анатоліч А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Бомбезні навушники. Користуюся тиждень і балдєю)). Норм.шумодав. Працюю на виробництві,в навушниках тиша. Немаю гулу,шипіння. Тільки музика
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Приємний звук: баси, частоти, гучність.Якісні матеріали.Функція повербанка з вмонтованим кабелем.Непоганий додаток
- Переваги:
- Якість звуку,ресурс зарядної станції
- Недоліки:
- Як на мене трохи незручне керування
- Зильберман А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Навушники просто супер. Ціна = якість. Все чудово працює. Дякую
- Переваги:
- Якість, універсальність, чудовий звук та налаштування.
- Недоліки:
- Не знайшов0
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
У захваті від цих навушників! Обирала модель, щоб був шумопоглинач. Дуже класно при розмові чути обидві сторони. Також часто використовую для прослуховування музики, звук чудовий. Зрозуміле меню. Легко і швидко підключати до свого гаджету. А ще сподобалася фішка - можна від навушників підзарядити телефон, класна і продумана функція (хоч кейс не маленький і не занадто легкий, але звикаєш швидко і поміщається всюди, як і попередні більш компактні навушники). Також плюсом є те, що видно % заряду батареї.
- Переваги:
- Якість звуку, шумопоглинач, можна підзарядити телефон
- Костянтин Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Прийшли дефектні навушники. Звуку музики майже не чути, голоса спотворені.
- Переваги:
- Недоліки:
- Незалежна якість
- Олексій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Це найкращі блютуз навушники які брав
- Переваги:
- Додаток, функція павербанка, мікрофон
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Пользуюсь наушниками несколько дней и очень довольна покупкой. Звук чистый и приятный, бас мягкий и глубокий, музыку слушать одно удовольствие. Хорошо сидят в ушах, не выпадают и практически не чувствуются даже при длительном использовании.
Связь со смартфоном стабильная, подключаются быстро. Кейс компактный и удобный, приятно, что есть отображение уровня заряда.
Для своей цены наушники отличные. Подойдут и для музыки, и для разговоров. Покупкой довольна. - Олексій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Навушники, павербанк, підставка під телефон, тримає заряд довго, приложеніє працює добре синхронізували на декільках устройствах, на одном акаунті, є еквалайзер, різні режими, поки що 5 зірок, все працює, мікрофон якісний- чутно як на дворі так і вдома, рекомендую!
- Переваги:
- Функції
- Недоліки:
- Не знайшов
- Назарій М***Продавець: Rozetka. Колір: White
дуже зручні, класна апка
- Переваги:
- прекрасні навушники
- Недоліки:
- за пару тижнів користування не виявлено
- Наталья Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Наушники отличные. Звучание музыки идеальное и при разговоре по телефону через наушник слышимость отличная с обеих сторон. Что смутило по началу, так это несколько великоватат кейс для наушников. Но потом я поняла , наушники очень долго держат заряд, и кейс с собой в кармане носить ненадо. Однозначно рекомендую, уши суперские.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Дякую Розетці. Як завжди , на висоті :)
- Переваги:
- Дуже зручні. Чудовий звук.
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Как по мне единственный минус это размер кейса, я не ожидал что он будет таким большим. В остальном анкер как всегда на высоте.
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Добре
- Переваги:
- Усі
- Петро Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Донька каже, що це найгарніші навушники
- иван Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Звук весьма себе приличный. До этого пользовался только jbl разными моделями и меня в них все устраивало. Захотелось что то изменить и я не жалею об этом. Если сравнивать джибиель в этом же ценовом сегменте, то эти будут по интереснее. У джибиель хоть и есть софт по настройке но скажу честно он не прям хорошо дает результативность. Плюс у этих наушников нереально огромный батарейный блок и очень приятный интерфейс бокса по зарядному процессу. Как повербанк это скорее всего функция оооочень единичного случая когда ну прям кровь из носа нужно дать ожить телефону а так в целом не вижу в этом смысла, просто огромный потенциал для самих наушников. В ушах сидят идеально, на прикосновения реагируют прекрасно, глюкозы пока не обнаружено. Со временем добавлю отзывы
- Дмитрий К***
А громкость , нормально насыпает
- иван Б***
Громкость более чем дает, я не могу слушать на полную, это ну очень громко, две если ну прям очень хочется, все равно это перебор
- Толя Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
За цю ціну навушники відмінні.
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Чудові навушники, гарний дізайн, є додаток на український мові
- Переваги:
- Гарний звук, автономність.
- Недоліки:
- Поки відсутні
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Дуже не погані навушники. Раджу
- Даніїл У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Позавчора купив ці навушники.
Звук — просто чудовий!
Можна регулювати баси, багато налаштувань еквалайзеру.
Шумодав — відмінний! В метро навіть не чутно шум вагону)
По автономності ще не перевіряв.
Мікрофон теж гарний, глуховато, але все добре чутно.
Оце єдиний момент з мікро, що якось через раз працює((
Може це на айфоні так, не знаю.
Перепідключати треба, щоб знову працював, це дратує..
Сенсорне керування — треба звикнути, особливо після airpods, бо не завжди спрацьовує, або ж спрацьовує, коли просто поправляєш навушники. Але круто, що є багато налаштувань.- Переваги:
- Звук, керування, налаштування у додатку
- Недоліки:
- Мікро іноді відпадає чомусь..
- Ірина К***
Вітаю, пропали проблеми з мікрофоном чи так і відпадає?
- Олександр
З мікро так і залишилися проблеми? Теж подумую брати, але мікро важливе.
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Пока что все хорошо
- Переваги:
- Долгая автономная работа, хорошее звучание и шумоподавления
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Я потерял один наушник. Где можно купить ?
- Переваги:
- Класс
- Світлана Л***
Я потеряла правый, у вас какой?