- AI аналіз відгуків98 відгуків: позитивний 74%, нейтральний 11%, негативний 15%Виберіть, щоб дізнатися більше
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Приємний, чистий звук, непогані баси. Ніяких хрипів і деренчань. Ще приємно здивувало якість пластика. Але найбільший плюс (на який я в принципі більш всього орієнтувався при покупці) - це ємність батареї як самих навушників, так и кейсу. Вже користуюсь цесь 5 днів, можу слухати по 4 години підряд, и ще не разу ємність батареї навушників не падала ніжче 60%. А за кейс зовсвсім мовчу, можна по 2-3 не заряджати. Не знаю які будут навушники через рік-два, але зараз вони повністю виправдовують свої гроші. Але якщо судити зараз, то це найкращі навушники в цьому ціновому сегменті. Добре сидять в вухах. Ще мені сподобалася якісна комплектація в стилі Apple: все аккуратно та доп. силіконові амбушюри, якщо у вам не підходить стандартний розмір.
- Переваги:
- Відмінний звук, баси, приємна якість пластику, довго тримає заряд як кейс, так и самі навушники, добре сидят в вухах, якісна комплектація.
- Недоліки:
- Мінусів поки що немає (як мінімум помітних). Якщо з'являться через деякий час, то доповню в свому відгуку.
- Денис М***
Як себе навушники показують зараз?
- Винокуров С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Пишу комментарий, как человек разбирающийся в звуке (имел студийную аппаратуру и множество разных наушников). Для цены/качества просто идеальный вариант, даже сложно что-то добавить. Звук достаточно приличный, есть какая-никакая сцена, объёмность, с басами все в порядке, ничего не пердит и не репит даже на максимальной громкости. Очень простое подключение за минуту, крутое приложение, где куча правильных пресетов для разных жанров в музыке и они не просто так, они реально работают в плане более-менее верного эквалайзинга, проверял на разных жанрах, кроме рока, а так hip-hop, deep-house, soul - всё четко. В ушах сидят хорошо, у кого не стандартные локаторы, есть в комплекте дополнительные резинки, маленькая и большая. Одев наушники вы не слышите ничего и никого, а окружающие почти ничего не слышат от вас даже на макс. громкости, что тоже является плюсом.
Слушал все на айфон 13 в качестве ALAC, конечно, чтобы почувствовать это качество сполна надо проводные наушники и желательно ЦАП, но с разъёмом lightning вариантов было не много (переходника на 3.5 у меня нет чтобы проверить проводные). Так что, кто слушает в mp3 будет примерно также.
Качество материалов на очень достойном уровне, сам не поверил, что за такую сумму это возможно, кейс компактный и сбитый, ничего не люфтит. Когда наушники ложишь во внутрь, они дотягиваются магнитами. Касательно зарядки-разрядки не подскажу, так как юзаю только первый день. Микрофон есть и это уже хорошо, вы слышите всех на 5, вас слышат где-то на 3.5 (звук приглушенный, как будто вы в туннеле) - ну это стандарт, ожидать от наушников за 25 баксов ещё и крутой микрофон было бы слишком жирно. Разговаривать вполне комфортно (проверял в домашних условиях).
Про компанию: написано что регистрация бренда в США и это связано с тем, что сама штаб-квартира компании Anker Innovations находится в Сиэтле. Но, компания Anker была основана в 2011 году в Шэньчжэне, Китае. Поэтому, утверждение о том, что Anker Soundcore - американская компания, не совсем верно. Правильней сказать - это международная компания с китайскими корнями и штаб-квартирой в США, где большая часть ее продукции производится на заводах в Китае.
Итог: один и самых четких вариантов на рынке до 25 баксов, а может быть даже и выше. Если сомневаетесь - берите, это смешная сумма для такого девайса- Переваги:
- Звук, материалы, компактность, приложение, влагозащита IPX5, Bluetooth 5.3
- Андрій С***
У жены рилми Т100 и по звуку рилми погромче хотя качество идентичное, у рзтк примерно тоже самое но у рзтк нет программы и как следствие нет игрового режима и эквалайзера и вообще много перепробовал... Тут звук для нетребовательных - либо баса много, либо вокал зашквар, либо высокие - каротче под каждую композицию надо менять настройки. Микрофоны никакие - если в тишине ещё терпимо то в шумном месте это треш... Лучшими в этой цене является ВВК(орро, рилми, виво...) НО отмечу что за год жёсткого использования всё Ок хотя многие конкуренты уже спустя пол года имеют отвал одного наушника или дисбаланс громкости и они легко повторно подключаются без процедур с кейсом.
- Олексій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Звукова якість мене приємно здивувала. Музика звучить чисто, баси достатньо глибокі, а високі частоти не заглушуються.
Комфорт під час носіння також на висоті.
Щодо батареї, то вона тримає доволі добре — кілька днів використання без потреби частої зарядки.
Дизайн мені також сподобався – синій колір виглядає стильно, а сама конструкція виглядає міцною і добре продуманою. - Назар К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Гарний звук, миттєве з'єднання, добре сидять у вусі, не заважають коли лежиш головою на подушці. У додатку можна налаштувати керування, а також вимкнути звук дотику до навушників.
- Переваги:
- Type c зарядка кейсу
- Павло В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Дуже гарно грають на свою ціну, зроблено з дешевих але міцних матеріалів, збірка на високому рівні, немає люфту та відкривається/закривається як треба, басс доволі приємний, є ігровий режим
- Переваги:
- Ціна/якість, звук та басс
- Недоліки:
- Не ставить на паузу коли виймаєш з вуха(немає датчику)
Доброго дня, Павло!
Дякуємо за вибір та довіру до продукції Anker! Бажаємо тривалого та приємного користування!
- Женя К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Отримам навушники вчора. Звучать як для таких навушників дуже непогано. Круто що можна поставити свое управління на кожен навушник. Із нюансів - неможна побачити більш детальний заряд кейса, коли виймаєш навушник з вуха нестаиться на паузу(немає датчика)
- Переваги:
- Гарно звучать
Співрозмовники кажуть що при бесіді гарно чути мене
Невілвалюються від телефона як мої попередні
Зручно настроюються - Недоліки:
- За таку ціну є нюанси, але як на мене плюси перекривають їх
- Інесса С***
а как поставить управление на каждый наушник? и посему-то нет перемотки пемен постукиванием((
- Ігор Т***
Інесса Суходольська
В інструкції згадується додаток. Скачайте додаток, оновіть прошивку навушників. В додатку можна все налаштувати :)
- НиколайВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хорошие наушники за свою цену . Звук отличный ! Примерно 8-9 часов мызыки от одного заряда. Есть игровой режим , включается в приложении soundcore там же эквалайзер и bass up.
При первом включении обновилась прошивка .
Вообщем покупкой очень доволен .- Переваги:
- Звук ,цена , качество
- Недоліки:
- Пока не обнаружил.
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хороший звук, очень громкие, отличный бас.
- Переваги:
- Удобные
- Іван Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Навушники імбові
- Переваги:
- Потужний чистий бас
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Чорна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Навушники придбала майже рік тому, звук топ, витримали навіть те що я в них мила голову, 10000/10
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- НЕМАЄ
- ЄвгенійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Купував, кайф, золота середина, можно слушать як рок так и электро.
Для меломанов маме те до треба - Анастасія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хороші навушники за свою ціну. Гарний звук, якщо потрібно, то можна відрегулювати під себе у додатку.Довго тримають заряд і швидко заряджаються. У вухах сидять теж добре.
Було декілька відгуків, які трохи відлякували від покупки, але все одно вирішила купити.
У відгуках писали, що далі ніж 50см від телефону вони відключаються. Можливо це залежить від телефону, але у мене на відстані 2м від телефону працюють чудово і без перебоїв.
Писали також, що якщо покласти навушники у кейс, то музика не зупиняється і що навушники не потрапляють на контакти у кейсі. Поки такого не траплялося, тож все добре.- Переваги:
- Зручні, хороший звук, довго тримають заряд і швидко заряджаються.
- Недоліки:
- Поки не виявила
- Денис Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Навушники плавав в каві і працює , тому рекомендую
- Переваги:
- Гарні
- Недоліки:
- Може трішки великоваті
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Особисто мені зайшли! Купив нещодавно зарядив ,слухаю по дві години на добу вже неділю і ще живі. У вусі сидять комфортно,бас глибокий. Як на мене 5-ть зірок за ці гроші
- Переваги:
- Гарний звук,бас, матеріал
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- Іван Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Навушники гарні.
Переваги - час роботи та гучність. При роботі пилососа 70 дицебел - пилосос майже не чути. Безперервно більше 5ти годин музику не слухав. До 5ти годин роботи - заряду вистачає не менше 3х днів.
Недолік - не глушить навколишні шуми та вітер. Під час вітру, та в шумному місці, співрозмовник, буде скаржитися, що не може розібрати слова.- Переваги:
- Переваги - час роботи та гучність.
- Недоліки:
- Недолік - не глушить навколишні шуми
- Валерий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Надійшли, швидко.
Працюють супер.- Переваги:
- Легкі. Виглядають дорого. Звук якісний.
- Алёна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Боже, які зручні навушники)) це просто неймовірно, у вушках майже не відчуваються. Особисто для мене - це важливий момент. Звучання гарне, музику слухаю із великим задоволенням)
Дякую, сподіваюсь прослужать довго)
Для розмов ще не використовувала- Переваги:
- Зручні, гарне звучання
- Недоліки:
- Не помітила
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Замовляла на подарунок чоловіку. Нарікань нема. Звук чудовий, зручно що є додаток в якому можна налаштувати роботу під себе особисто. Рекомендую)
- Переваги:
- Чудові за свої гроші
Доброго дня, Анна!
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Купувала наушники для користування за компʼютером. В додатку все налаштувала, звук за таку ціну навіть дуже пристойний, навіть не очікувала такого. Приємним бонусом є наявність ігрового режиму, але поки ще не тестувала його, бо для відеоігр є інші навушники. Покупкою задоволена.
- Переваги:
- Якість звуку за невеликі гроші, ігровий режим, можливість налаштувати різноманітні функції на тапи
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
За те деньги которые я заплатил,отличные уши
- Переваги:
- Звук, цена
- Недоліки:
- Дешёвый пластик
- Тетяна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Наушники хорошие.
- Переваги:
- Громкие, басистые. звук хороший.
- Недоліки:
- Нет функции режима прозрачности.
- Матвій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Чудові навушники які кращі за конкурентів у цій ціновій категорії
- Переваги:
- Гарна якість за такі гроші. Чудова автономність і гарний звук
- Недоліки:
- Поки що немає
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Повністю задовольняє
- Жуковський А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Брав ці навушники чисто для підкастів і ютубу, так як для музики є інші преміум сегменту. Але я був здивований, що вони даже дуже не погано відіграють музику ) Доволі зручні в використані, зручний кейс, хороша батарея. Звук як для цього сегменту, приємно здивував )
- НазарВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Досить якісні вухи за свої кошти. Трохи не вистачає, але норм баси, загально звучання хороше. Мікро середній, в цілому чутно непогано, але інколи затихло чутно. Для мене головне, що жили вони з фулл зарядом довго, 7-8 годин під'єднання тримають, вистачало фулл зміну відпрацювати. Не знаю, мб є за такі гроші краще щось, але я не бачив)
- Переваги:
- Тривалість заряду, ціна.
- Недоліки:
- Слабкуватий як на мене мікро
- Наталия Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Дуже класні навушники. Перед ними були також бюджетні іншої фірми,але це небо і земля. Зручно сидять у вусі, звук бомбезний. Щиро рекомендую
- Переваги:
- Звук,вартість,візуал
- Недоліки:
- Не знайшла
- Степан Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Гарно працюють з ноутбуком та телефоном, працюють доволі довго, безшовно перемикаються з одного на інший (коли до прикладу правий майже розрядився, беру з кейсу лівий, правий кладу на зарядку і нічого не потрібно перемикати на пристрої)
- Переваги:
- Гарне зʼєднання
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Дуже швидка доставка, і це супер
Що стосовно самих навушників, все просто супер
Дуже легко і швидко підключили і гучність прибудована
Раджу всім - ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Не пожалел о покупке, буду брать такие же своим родственникам.
- Переваги:
- Очень быстрое подключение, удобно располагаются в ухе, отличный звук, мощные басы, собственное приложение с информацией о зараде и фирменном эквалайзере, долгое время работы, хороший микрофон.
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Был печальный опыт покупки Nokia GO TWS -201 .А тут радости нет предела.Время автономки ,дизайн ,звук,фирма эквалайзер,цена - короче рекомендую.Спасибо персоналу (полтава -ветеринарная 22) за быстрое решение проблемы с некачественным товаром.Розетка Вы лучшие.!!!
- Переваги:
- 5
- Валентина М***
У меня также была печалька по Нокиа.Три раза в сервисе были, последний уже вернули деньги.Теперь вот выбираю вариант на место. Нокиа вообще не смотрю как вариант.
- Любомир Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Навушники супер, мені подобаються. Звук теж нормальний.
Доброго дня, Любомир!
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Звук супер,зручний кейс. З вух не випадають. Добре,що в додатку можна змінити функції при дотику. Не шкодую,що взяла ці як перші безпровідні навушники
- Переваги:
- Звук,амбушури,кейс,додаток
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Чудові навушники - ціна/якість. Якість навіть місцями краща ніж у більшості навушників по такій ціні.
Гарний звук, як завжди у Anker. Чудова батарея. Швидко підключаються до девайсів, не відпадають.
Дуже гучні, навіть на максимумі слухати майже нереально)
Дуже чудовий додаток. Матеріали виробу і якість збірки краща ніж очікував)- Переваги:
- Якість звуку
Широкий функціонал додатку
Батарея
Ціна - Недоліки:
- За таку ціну - нема
Доброго дня, Дмитро!
- Саня Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Наушники отличные.звук насыщенный.акб самих наушников отличный....при просмотре Ютюб или кино с одним наушником 12 часов на средней громкости.сам кейс что-то не очень с АКБ.за две недели три зарядки.приложение хорошее.
- Переваги:
- Звук.быстрота подключения к смартфону.
- Недоліки:
- АКБ кейса..хотя это может быть только у меня такое.
- Александр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Ціна, якість,батарея !
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Ціна та якість - вогонь.
Підходить по всім жанрам, золота середина.- Недоліки: