Відгуки покупців про Медіаплеєр Apple TV 4K 64GB (MN873RU/A) 2022
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже задоволений. Сенсу в інших медіаплеєрах немає.
- Переваги:
- Висока якість виконання. Якісний софт
- Віталій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Задоволенний
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Через 2 года умерла, но Apple выдала новую через сервисный центр
- Николай Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже зручна і компактна!
- Переваги:
- Дуже зручний інтерфейс! Якщо маєте айфон, то налаштувати ще зручніше і бистріше.
- Недоліки:
- Я вважаю що один недолік цього пристрою це ручна настройка акаунту. Я дуже довго намагався створити обліковий запис в Apple account!!!
- Євген Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пульт через 3 місяці перестав працювати
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Тарас С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Так є свої недоліки. Але швидкодія, інтерфейс і відсутність андроїд лагів в себе закохує!!)))
- Переваги:
- Apple
- Борис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
У меня телевизоры в квартире и телевизор на даче. Дома пользуюсь приставкой mi box от Xiaomi. Решил купить еще одну приставку. Поскольку я поклонник продукции Apple (у меня iphone и macbook ) несмотря на более высокую стоимость заказал приставку apple. В принципе, по функционалу мало чем отличается от Xiaomi, но , apple есть apple , по исполнению, дизайну и удобству. К тому же вписывается в экосистему apple .
- Переваги:
- продукция apple
- Недоліки:
- пока не обнаружил
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сама безглузда покупка в моєму житті!
Брав під розумний будинок, але протокол Метр не підтримує! Розетка це спеціально не вказує! Постійно зависає і глючить! - Дмитро Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Топчік, приставка для нашого ринку з європейською вілкою, якщо у вас айфон і ви дивитесь iptv та сервіси фільмів та серіалів, це маст хев
Приїхала швидко, повністю запакована, не була відкрита, все добре- Переваги:
- Налаштування (якщо є айфон)
Пульт дуже приємний і зручний
Пульт заряджається від type c
Мощний процесор
Підписка типів hdr
Є можливість підключити до двох AirPods з підтримкою всіх фішок навушників - Недоліки:
- Немає у комплекті кабелю hdmi , треба брати 2.1
Якщо порівнювати з схожими на андроїд то ціна завелика
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Планував брати новий телевізор, проте після аналізу обрав даний пристрій. Вже рік як користуюсь, щиро задоволений. Можна підключати два пристроя (apple airpods) і двом дивитись фільми із класними звуковими ефектами одночасно. Є бажання глянути фільм, який відстуній на ОТТ платформах, можна AirPlay підключити. Старий телевізор тепер як проектор для потужної ОС.
- Переваги:
- Старий SmartTV Samsung телевізор із ОС 2017 року отримав нове життя.
- Недоліки:
- Не помітив
- Владислав Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже сподобався
- Переваги:
- Все зручно Працює швидко
- Недоліки:
- Відсутність дроту HDMI від виробника Требо купувати окремо
- Марина И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Получила товар быстро продавцу спасибо. Пока что меня все устраивает. Позже напишу как я разобралась
- Переваги:
- Четкое видео отличный девайс
- Недоліки:
- Не хватает одного кабеля
- Володимир О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже дуже дуже добре. Стара плазма Парасольник ожила і заграла барвами.
- Переваги:
- Все працює швидко і добре. Завдяки Привату можна купити майже непомітно для бюджету.
- Недоліки:
- Немає.
- Ігор А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Маю досить хороший телевізор Samsung, висока якість зображення і все таке, але в силу часу його внутрішня смарт оболонка стала дико вирішувати через тормози. І на нього неможливо було встановити Apple TV, а я його більше люблю ніж нетфлікс. І що сказати, ця приставка просто дала друге життя телевізору.
- Переваги:
- Нереальна швидкодія, зручний пульт, котрий навіть вмикає і вимикає телевізор, компактність
- Недоліки:
- Немає HDMI кабелю в комплекті, немає застосунку Setanta під Apple TV, але то питання не до приставки
- Александр В***
Здравствуйте.
До сих пор нет Сетанты на Apple TV?
- Ігор Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мав не одну приставка відомих виробників на android, але закортілося чогось іншого, від apple, так як є прихильником цієї компанії. І скажу відверто, що це зовсім інший рівень. Так, ця квадратна штука робить дива.
- Переваги:
- Якість на висоті
- Недоліки:
- Можливо вони і є, але я їх не бачу
- ПлатонВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Android приставки вже просто почали виводити із себе своїм часом експлуатації (декілька років попрацюють, а там то у Google-акаунт не можна зайти то ще якась біда, я вже мовчу, що не отримують ніяких оновлень) тож вирішив спробувати яблучну продукцію, яку хоча б підтримують доволі тривалий час.
- Переваги:
- 1. Початкове підключення до бездротової мережі мега зручне - підносиш свій iPhone до приставки і вона вже приєднана. 2. Не очікував, що середня кнопка на пульті (та що між диском із кнопками напрямків) буде ще й працювати як трекпад (сенсорна) втім це зручно. 3. Недогледів і взяв версію без LAN розʼєму але Wi-Fi ще ніразу не підвів. 4. Затиснув кнопку живлення на декілька секунд і апарат пішов спати, знову натиснув туж кнопку - апарат прокинувся у момент. 5. Раз попався фільм, що не захотів йти на ненайдешевшому телевізорі але з цією “коробочкою” все пішло як має бути. Проте до і після більше не спостерігалася подібна проблема із значно важчими носіями стрічок.
- Недоліки:
- 1. Хотілося б матовий корпус, щоб не так привертав увагу бліками. 2. Неприємно бачити скорочення для кацапів у назві моделі, а ще більше, що скорочення для нашого славного українського регіону обрізали і зробили як частину москальського. 3. Щоб підключити програму Sweet TV через інтернет-провайдера прийшлося цю ж програму ставити ще й на телефоні, а потім з останнього давати підтвердження, для такого створення такого доступу, на даному апараті. 4. Інколи не вдається вивести, із стану сну, з першого разу. Не знаю чи то там щось оновлювалося чи телевізор не просинався але, провсяк, вимкнув автоматичні оновлення. 5. Коли перепідключав до іншого телевізора то відчув, що дріт живлення став якимось липким. В основному ця річ використовується на кухні але витяжкою присутня та і з рештою дротів нічого такого не спостерігається. 6. Через декілька місяців користування зʼявився якийсь хруст (не регулярний але все ж) при натисненні великої кнопки. 7. Інколи при відкриванні YouTube основна частина (там де мають відображатися всі відео) чомусь порожня. Допомагає перехід в інший пунк меню але як коли.
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класна штука
- Переваги:
- Пульт, швидкість роботи
- Недоліки:
- Неможливо встановити браузер
- Александр Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все добре, придбаним задоволений.
Дякуємо Вам за відгук.
Приємного користування.
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер. Обновил телек )
- ПетроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Усе супер - значно швидший ніж версія 2017 року, більше памяті для додатків
- Переваги:
- Швидкодія, tvOS
- Недоліки:
- Відсутність Ethernet порта у версії 64Mb
Дякуємо за Ваш відгук.
Приємного користування.- Максим П***
Ethernet? Що це таке?
Єдиний продукт Apple в якому я користувався цим роз‘ємом - AirPort Extreme. (З 2009 по 2014 роки)
- Швидкий А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В основному всі переваги - результат роботи всієї екосистеми Apple, а не самої приставки. Думаю, якщо використовувати її окремо значну їх частину буде втрачено. А так, підключив: вона всі налаштування взяла з телефона і працює швидко і без проблем.
- Переваги:
- Працює швидко
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже афігенна приставка. Ті, хто не любить тормоза і любить якість і не проти легального контенту - рекомендую. Я купив і дуже кайфую.
P.S. - Якщо у Вас немає айфону і мак - то приставка не дуже, бо файно, коли є хочаб айфон і все переноситься до приставки- фотки і інше на акаунті- Переваги:
- Якість, пульт алюмінієвий з TYPE-C, Швидкість, дуже швидке і зручне налаштування з айфон
Дякуємо за Ваш відгук.
Приємного користування.- Іван
пульт точно з type-c? там наче стандартний lightning для зарядки
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Перестав влаштовувати вбудований в телевізорі Android TV, тож вирішив спробувати приставку від Apple. Повністю задоволений і навіть більше! Картинка на YouTube для відео в 4К якості з HDR стала дійсно краща і немає підглючувань при перегляді. Також ідеально працює перегляд контенту з DLNА-серверу, фільми по 80 Гб відтворює також без затримок.
- Переваги:
- Якісна картинка, дуже зручний пульт(забув про користування стандартним від телевізора), дуже швидко працює, екосистема Apple - керування через iPhone, перегляд фото/відео з фототеки, AirPlay, AppStore
- Недоліки:
- Навряд чи підійде власникам Android смартфонів - без підписки Apple One втрачається багато доступного контенту, а для перегляду YouTube згодяться інші приставки
- Олексій
1) Як працює зі звуком DTS-X / Atmos у фільмах? Пишуть, що вона передає на ресівер тільки звук 7.1, а якщо у доріжці є ще канали висоти.
2) Бачив, що вона на ютубі видає на секунду темний екран, щоб перемикнути частоту оновлення (якщо в налштуваннях поставити match rate: on). Чи сильно це дратує?
У мене зараз nvidia shield, придивляюсь до цієї на заміну, цікавлять ці моменти.
- Ігор М***Продавець: Rozetka
Дуже крута річ!!! Приставкою дуже задоволений, але в ході експлуатації помітив один недолік який полягає у наступному, при відтворенні фільмів із бібліотек таких сервісів як Мегого, Київстар ТБ, Swit TV присутнє невелике посмикування картинки . На мою думку це через неправильне узгодження частоти відтворення кадрів. Але не можу зрозуміти чи це питання до мого телевізора чи апаратне до приставки чи може проблема у самимх додатках цих сервісів. У додатку YouTube, Netflix, Apple TV , Prime Video такого немає там усе працює на ура. Хочу запитати чи є ще у когось така проблема? Чи то мій телек треба міняти! Буду вдячний за відповідь.
- АнтонПродавець: Rozetka
Отличная штука!
- РусланПродавець: Rozetka
Дивно бачити код RU/A в назвi товару, це значить що вiн призначений для росiйського ринку
- Олексій
Ні,там на коробці пише українською та російською мовами.
Інструкція також на 2 мовах - Павел Ю***
Версія RS/A тоді куди по вашому "призначена" ?))) Не шукайте подвоху там де його нема.
- Марія Н***
То може то й на краще … що вона до них не доїхала я також взяла але іншу модель і вона дійсно предназначена для рф