- Тамара К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Pink. Розмір ремінця смарт-годинників Apple: M/L (145-220)
Жахливо тримають зарядку , пів дня роботи
- Переваги:
- Недоліки:
- 0 функціонал
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Midnight. Розмір ремінця смарт-годинників Apple: M/L (145-220)
Годинник якісний, мій перший Apple Watch. Хороший та зручний ремінець. Функціонал цікавий, достатньо для здоров'я та інших цілей. 4 зірки за те, що рахують кроки під час їзди в автомобілі (так само робить і Iphone)
- Переваги:
- Якість годинника, функціонал, дисплей, ремінець
- Недоліки:
- Рахує кроки в автомобілі
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 41. Колір корпусу: Pink. Розмір ремінця смарт-годинників Apple: M/L (145-220)
Купував на подарунок, побита та брудна коробка, ЧАСИ НЕ ЗАРЯДЖАЮТЬСЯ
Дякую за зіпсоване свято- Недоліки:
- Не працюють, побита коробка
- Ирина
Так замовте інші! А щоб свято не було зіпсованим, подарунки зазвичай готують заздалегідь.
- Ігор В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 41. Колір корпусу: Pink. Розмір ремінця смарт-годинників Apple: M/L (145-220)
Купив дружині замість старогьо 4ї серії. Екран значно більший, яскравіший. Завжди ввінкнений. Працює так само безвідмовно як і старий.
- Переваги:
- Якісний продукт, супер екран, функціональність
- Недоліки:
- Батарейку б покращити
- Олександер Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 41. Колір корпусу: Pink. Розмір ремінця смарт-годинників Apple: M/L (145-220)
Топ к производителю 0 претензий, а вот к розетке есть претензий ,коробка была запачкана в черных пятнах ,как будто коробку таскали по полу .
Часы за 20 к , и мне кажется что даже коробка должна выглядеть соответственно.
Всем советую.купмть данные часы в другом месте .- Переваги:
- Apple
- Недоліки:
- Розетка - обосрашки ,ничего удивительного
- Юлия Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 41. Колір корпусу: Pink. Розмір ремінця смарт-годинників Apple: M/L (145-220)
Годинник супер.працює без нарікань.дуже зручний
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Midnight. Розмір ремінця смарт-годинників Apple: M/L (145-220)
Були проблеми на початковому етапі налагодження. Тому що перший раз налаштував, але додатки не зʼявилися, бо буда помилка підключення. Друга спроба на телефоні все ідеально, а на годиннику постійно світиться почніть налаштування. Тільки з третьої спроби все вдалося. Телефон 13 міні.
- Переваги:
- Заряду вистачає на два дні ( півтори доби)
- Недоліки:
- Ремінь коли повністю витягую щоб зняти, то потім не зручно назад вдіти. Додам фото для розуміння.
- Игорь Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 41. Колір корпусу: Silver. Розмір ремінця смарт-годинників Apple: M/L (145-220)
Багато розписувати не буду. Попередньо були Галаксі вотч 18 року. Еппл набагато красивійші,легші,стильніші,взагалі не відчуваються на руці. Це просто бомба. Але Люди кажуть що батарея тримає 2-3 дні,якщо ними користуватился лише як годинником,без будь яких вимірів. Мені нажаль вистачило лише на півтора дні заряду 100%. вимкнув олвейс он дисплей, автоматичне вимірювання пульсу і кисню, і стало вистачати на 2 дні рівно,але ніяк не на 3. Хоча Гелексі вотч 18 року при такому використанні спокійно тримали мінімум 3 дні,навіть через 5 років використання,а при інтенсивному використанні,наприклад під час вело тренувань,із записом треку в Strava Зарядку вистачало на 5-6 годин. Навіть не знаю як продовжити час тримання батареї на Еппл воч. Бо навіть страшно уявити,що буде,якщо почати записувати трек під час вело тренувань на Еппл Вотч,коли одночасно буде процювати і трекінг по джипіес,і пусометр і пульсоксиметр. Боюся що і на 3 години не вистачить одного заряду. Але буду тестити і перевіряти. В цілому Годинник чудовий,але хотілося б щоб батарейки вистачало на довше.
- Переваги:
- ЗОвнішній вигляд та стиль. Купа крутих фішок. Якість матеріалів та збірки
- Недоліки:
- слабка батарея.
- Дмитро В***
Якщо бажаєте більш тривалу батарею - тоді вам потрібен Garmin.)
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 41. Колір корпусу: Pink. Розмір ремінця смарт-годинників Apple: M/L (145-220)
Гарний варіант для подарунку
- Переваги:
- Чудово працюють в екосистемі Епл
- Недоліки:
- Враховуйте що є моделі з більшим екраном
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Midnight. Розмір ремінця смарт-годинників Apple: M/L (145-220)
Все на вищому рівні. Працюють швидко і дуже плавно.
Раджу не замовляти доставку укрпоштою.
При тому що на посилці написано що я можу її оглянути, перед отриманням. Одна особа, яка там працює, почала кричати на мене, що ніхто нічого не буде відкривати, поки я не оплачу посилку, хоча вона була оплачена ще при замовленні на сайті. - Шатило В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 41. Колір корпусу: Pink. Розмір ремінця смарт-годинників Apple: M/L (145-220)
Супер годинник
- Переваги:
- Колір дружині сподобався
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 41. Колір корпусу: Midnight. Розмір ремінця смарт-годинників Apple: M/L (145-220)
Отличные часы. Удобный и продуманный ремешок. Часы на руке не ощущаются в течении дня, особенно если вы привыкли носить часы. Неудобно только то, что без привязки к айфону не будут работать.
- Горелкин Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Midnight. Розмір ремінця смарт-годинників Apple: M/L (145-220)
Вкрай рідко залишаю погані відгуки. Питання до Розетки. Товар за 21000 приїхав у відкритій брудній коробці з плямами бруду і засохлими соплями. Бал натягнув за те, що на коробку ще не справили по маленькій нужді.
- Переваги:
- Годинник
- Недоліки:
- Пакування
- Гість
Ви відмовились від годинника, бувшого у використанні?
- Дмитро Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Midnight. Розмір ремінця смарт-годинників Apple: M/L (145-220)
Зручний, легкий батареї особисто мені вистачає на два дні. Ремішок зручно сидить на руці.
- Переваги:
- Довше тримає акумулятор, зручний ремішок.
- Недоліки:
- Поки не виявлено. Була б ціна меншою взагалі супер було б.
Представник брендуДоброго дня.
Дякуємо Вам за відгук.
Приємного користування.- Артём Е***
Дольше, чем что?
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 41. Колір корпусу: Starlight. Розмір ремінця смарт-годинників Apple: M/L (145-220)
Супер на подарок
- Оніщенко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Midnight. Розмір ремінця смарт-годинників Apple: M/L (145-220)
Радує батарея, на довго вистачає та швидко заряджається.
Попередні були 3 серії, в цих екран більший і кращий- Переваги:
- Батарея
- Недоліки:
- Поки немає
- Наталія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Starlight. Розмір ремінця смарт-годинників Apple: M/L (145-220)
Красивий колір, швидкі. В основному від 8 серії відрізняються тільки процесором і деякими не супер значющими дрібничками. І екран трохи яскравіший та трохи легші як мені здалося. А так як завжди все працює відмінно та швидко.
- Моисеенко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 41. Колір корпусу: Starlight. Розмір ремінця смарт-годинників Apple: M/L (145-220)
Брав на заміну третій серії, яка вже явно застаріла. Мені подобається апгрейд) З увімкненим GPS, always on display та годинним тренуванням за день втрачають десь 60-65% заряду, тобто запас є. Подвійний щипок працює в залежності від сценарію (наприклад ним можна відповісти на дзвінок, або закрити випливаюче повідомлення), розпізнається точно. Є декілька прикольних нових дисплеїв.
- Переваги:
- Класний яскравий екран, який добре читається навіть на яскравому сонці. Дуже плавний інтерфейс. Є цікаві функції на кшталт вимірювання рівню кисню. Подобається зовнішній вигляд.
- Недоліки:
- Ремінець (резинка) має такий колір та пошитий так, що відразу здається ніби трохи брудним. В майбутньому, можливо, заміню його на інший.
- Олег
який це розмір годинника у вас? виглядає великим на зап'ясті..скільки см зап'ястя?
- Моисеенко С***
Запʼястя у мене 20-22 см. Години 41 мм.
- СоломіяПродавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Midnight. Розмір ремінця смарт-годинників Apple: M/L (145-220)
Задоволена роботою годинника.
- ІваннаПродавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Midnight. Розмір ремінця смарт-годинників Apple: M/L (145-220)
Чудовий годинник
Мені дуже сподобався годинник
- Переваги:
- Багатофункціональний
- Недоліки:
- Игорь А***Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Midnight. Розмір ремінця смарт-годинників Apple: M/L (145-220)
Дуже стильний годинник, гарно виглядає , та личить саме Вам
- Переваги:
- Гарна батарея
- Недоліки:
- Нажаль нема.
- АндрійПродавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Midnight. Розмір ремінця смарт-годинників Apple: M/L (145-220)
Все чудово, доставили швидко, все працює, товаром задоволений
Хороша ціна, +гарантія, узяли оплата частинами, доставили швидко, все працює добре, товаром задоволений!
- Маргарита М***Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Midnight. Розмір ремінця смарт-годинників Apple: M/L (145-220)
Широкий функционал, стильный дизайн, удобство в использовании и длительная автономная работа.
- Виктория Ш***Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Midnight. Розмір ремінця смарт-годинників Apple: M/L (145-220)
Дуже гарний аксесуар, зручно користуватися.
- Переваги:
- Зручні та функціональні
- Недоліки:
- Поки не має
- ДенисПродавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Midnight. Розмір ремінця смарт-годинників Apple: M/L (145-220)
Круто!
- Владимир Н***Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 41. Колір корпусу: Midnight. Розмір ремінця смарт-годинників Apple: M/L (145-220)
Гарна річ
- Наталия Д***Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Starlight. Розмір ремінця смарт-годинників Apple: M/L (145-220)
Купляла на подарунок !
Дуже задоволена і я і людина якій робила подарунок !
Рекомендую !- Переваги:
- Cупер!
- Валентина С***Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Starlight. Розмір ремінця смарт-годинників Apple: M/L (145-220)
Смарт-часы имеют функции падение и аварии,экстренный вызов, уровень кислорода и т.д.
Рекомендую!- Переваги:
- Надежный корпус,сенсорное удобное управление
- Недоліки:
- Володимир К***Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 41. Колір корпусу: Midnight. Розмір ремінця смарт-годинників Apple: M/L (145-220)
Чудовий товар
- Владимир С***Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 41. Колір корпусу: Midnight. Розмір ремінця смарт-годинників Apple: M/L (145-220)
Ціна та якість супер!
- Yuli N***Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 41. Колір корпусу: Midnight. Розмір ремінця смарт-годинників Apple: M/L (145-220)
Дуже подобається все ок.
- Вікторія Д***Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 41. Колір корпусу: Midnight. Розмір ремінця смарт-годинників Apple: M/L (145-220)
Купила чоловіку, він задоволений.
- Переваги:
- Гарний, стильний дизайн
Представник брендуДоброго дня.
Дякуємо за Ваш відгук.