- ЛюжмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-синій. Розмір рами: 21"
Разом з велосипедом продавець намагався втулити футболку за 1213грн., яку не замовляли і про яку в описі товару не згадувалось. В характеристиках сказано, що Кермо, Виніс керма і Підсідельний штир зі сталі - це не відповідає дійсності.
- Недоліки:
- 1.- В характеристиках сказано, що Кермо, Виніс керма і Підсідельний штир зі сталі - це не відповідає дійсності. 2.- Разом з велосипедом продавець намагався втулити футболку за 1213грн., яку не замовляли і про яку в описі товару не згадувалось.
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-червоний. Розмір рами: 19"
Ужас, пройшло 2 місяці вилка лопнула, передачі не всі переключаються, я розчарований
- ИльяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-синій. Розмір рами: 21"
Получили заказ 21.05. Катались практически каждый день
И вот сегодня на ходу отвалилась педаль....
Попытался вкрутить обратно - никак
Дома уже увидел, что проблемы с резьбой.
Ждем ответа от продавца в течение понедельника. После чего будем думать о возврате
В целом велосипед очень понравился. В деталях о плюсах/минусах сказать не могу, так как недостаточно опыта и сравнивать особо не с чем. Но ситуация с педалью думаю критическая- Переваги:
- общее впечатление положительное
- Недоліки:
- педаль! можно было и шестигранник в комплект положить
- Олег Д***
Напишите им сюда в сервисный отдел уточните посилання
Доставлено за 2 дня
- Переваги:
- Велосипед клас
- Недоліки:
- Було б добре щоб йшли якісь аксесуари в нагрузку
- Сергій Б***
Ужас, вилка лопнула, передачі не всі переключаються, пройшло тільки 2 місяці
- Геворг К***Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-синій. Розмір рами: 21"
Доброго дня. Купив дану модель велосипеда. Після 2-ох тижнів експлуатації зявились скрипіння правої та лівої педалі, хруст нестерпний. Змащувальні матеріали під час коплектації, були виконані дуже весло-руким виконавцем! Коробка відкрита, та пошкодженна. Тримачі що фіксують троси, на 25% відсутні. Подряпини на рамі та колесах. Я пишу не для того щоб пожалітись, чи щоб мені написали звернутись по гарантії. Це є Україна, у якої відсутні правила якості, відповідальності та чесності. А інтеренет магазин розетка, більше ніж на 50% зіпсувався. Так як перестав думати про клієнтів. P.S. Цей коментар нічого не змінить, але я старався!
- Переваги:
- Не має.
- Недоліки:
- Цілком весь.
- Антон
Просто потрібно було відмовитись при отриманні і вам вислали б новий, так це зайняло ю деякий час, але був би без подряпин і запакований.