Відгуки покупців про Велосипед Ardis CXR 29" 16" 2023 Червоний (02601-160-2)
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-блакитний. Розмір рами: 20"
Якість.....
- Екатерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-блакитний. Розмір рами: 18"
Дали на подарунок якусь велофутболку XXXL не зрозуміло для кого, ще й у чеку вибили її окремою сумою за 1000 грн, по принципу на тобі боже що мені не гоже)))) такий собі підхід до заохочення клієнтів замовляти надалі у цього продавця
- Переваги:
- Брали для дитини, вже місяць їздить- норм велосипед
- Виталий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-червоний. Розмір рами: 18"
Відламалась педаль на другий день по різьбі, лакокрасочне покриття витерлось проводами перемикання передач за годину їзди
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-жовтогарячий. Розмір рами: 18"
От катался 400 км за 6 месяцев.
Пока всё ок.
Катал по гранту, бездорожья.- Переваги:
- За такие деньги отлично
- Сергій
Для якого зросту 18 рама норм?
- Михайло І***
а він приходить зібраний по новій пошті чи розібраний?
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний. Розмір рами: 20"
Купляв під кінець сезону. Після трьох тижнів експлуатації значних недоліків не виявлено.
Велик поки що нібито нормальний(замовляйте якщо живете в області недалеко від складу. Бо мій прийшов цілий напевно із за того що по почті йшов 1 день)- Переваги:
- Їздить
Передачі налаштовані з коробки - Недоліки:
- Поки що незначні
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-жовтогарячий. Розмір рами: 20"
Велосипед чудовий. Комплект як на картинці. Лапку докупляв окремо. За дану ціну топ, відрегулював передні перемикачі педредач трішки.
- Переваги:
- Ціна, збірка
- Недоліки:
- Не акуратне збереження товару магазином, прийшов подертий біля педаль.
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-червоний. Розмір рами: 18"
Покатав тільки пів дня, але з доставкою і збіркою проблем не було, зібрав швидко, та передній і задній перемикач нормально працюють і без втручання, що не може не радувати, я задоволений, якщо щось буде не так може пізніше від пишу.
- Переваги:
- легка збірка, передній і задній перемикач нормально працюють, не було проблем з доставкою
- Недоліки:
- поки немає
- Шевченко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-жовтогарячий. Розмір рами: 20"
Велосипед просто розкішний за свою ціну! Дуже ретельно підбирав у цій ціновій категорії. (Досвід у мене дуже великий, але нажаль зараз три набагато більш дорогі велосипеди залишились в окупації...)Така ж комплектація і якість виконання але інших, не українських брендів, мінімум на 30% дорожче буде. Після покупки думав замінити частину обладнання на щось більш дороге не Turney, але після того як зібрав і проїхався на ньому з десяток разів то зрозумів - нічого міняти не треба, бо воно все дійсно гідної якості як зовні, так і технічно. (Хіба що після виходу з ладу). Рама сучасна, але класично виглядає (класичний МТВ), фарбування якісне! Легкий для своїх розмірів і ціни. Їде дуже швидко. Геометрія рами дозволяє впевнено відчувати велосипед. Вилка і гальма працюють добре, враховуючи ціну всього велосипеда. Висновок: Вартий кожної витраченої гривні і навіть більше! І приємно що це український бренд.
- Переваги:
- Якість і зовнішність за свою ціну
- Сергей Ш***
Вина який зріст 20 рама нормальна?
- Іванов М***
Зріст 181 см. 20 рама ідеально
- Стас З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-жовтогарячий. Розмір рами: 20"
Чудовий апарат, рекомендую.
- Переваги:
- Порівняно не велика ціна, якість, легкий, хороший в їзді.
- Недоліки:
- поки не бачу
Пока все супер.
Цена качество.
В этом сегменте Ardis лучший.- Переваги:
- Качество в своем сегменте.
- Недоліки:
- Нету.
- Андрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний. Розмір рами: 20"
Велосипед приїхав з невеликими пошкодженнями.
Процес складання не важкий і багато часу не займає, але треба мати під рукою набір шестигранників. Перший виїзд залишив протилежні відчуття. В цілому велосипед сподобався, але виявилось, що не працює перемикач швидкостей на педалях.- Переваги:
- Гарно виглядає, легкий в збірці, комфортний.
- Недоліки:
- Пошкодження фарби на рамі, не працює перемикач швидкостей
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-жовтогарячий. Розмір рами: 20"
Велик класний. Роки 3-5 а'в активному режимі точно від'їздить. Але увага виробника до деталей - це та особливість яка мені завжди не подобалась в ардісі. Мені прийшли обидві педалі з страшенно пережатими підшипниками, що навіть без навантаження їх з зусиллями треба було провертати. Само собою, на 70-му кілометрів обкатки в одній з педалей підшипник вже лопнув і вона почала тріщати. Треба стандартні педалі одразу класти в смітник. Рама в місці де тримається велосідло також настільки туга, що при будь-якій спробі підняти чи опустити сідло ви будете здирати фарбу до металу і це так і залишиться, не дуже естетично.
Загалом норм, за ці гроші один з найкращих варіантів. Але увага ардіса до дрібниць це те за що в пеклі є окремий казанок)- Переваги:
- Надійна, довговічна машина
- Недоліки:
- Багато недоліків в деталях, кріпленнях
- Станіслав Л***
Как 3-5 лет если там год выпуска 2023?
- Олег
Педалі робив не ардіс, якщо вони туго зажаті треба було їх розбирати і попускати. Не думаю що ардіс при збірці буде з цим морочитися сам. При піднятті і опусканні сідла фарба на трубці буде пошкоджуватися завжди. Тому треба раз відрегулювати і забути.
- Віталій Т***Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-жовтогарячий. Розмір рами: 20"
Нажаль не вдалось поїздити на ньому. І тут претензія не до розетка, а саме до виробника...
Чому так не шануєте власний виріб? Розумію, що товар не для змагань і не за всі гроші світу, але якщо ви відправляєте виріб частково зібраним, то його пакування має бути відповідним.
Маючи первинну коробку чудової якості, яка закривається скобами, а от сам виріб в ній..., тільки два папірці, що закривають низ рами.
Отож я отримав товар з пошкодженнями пластику на перемикачах, руль затертий, дрібні подряпини по рамі, у зв'язку з цими факторами довелось відмовитись.
Якби був замотаний в стрейч чи щось таке, впевнений таких пошкоджень не було.
Я б отримав своє замовлення, а виробник разом з розетка гроші за свою роботу. Сподіваюсь в майбутньому щось зміните в цьому напрямку.
Всім хто планує купувати вело Ardis, ретельно оглядайте при отриманні.