Картка Rozetka

Відгуки покупців про Велосипед Ardis Hammer 20" 9.5" 2023 Жовтий (0424)

Оцінка користувачів 0/5
на основі 4 відгуки
  • Виктория Р***
    Продавець: Rozetka

Вперше пишу поганий відгук Розетці, але виявляється і таке може бути. Я розчарована, не очікувала. Замовляли велосипед дитині до ДН. Коробка була трохи зіпсована, що насторожило, але розчарувало те, що було в ній. Велосипед місцями покоцаний, затертий, що аж фарба наче "брудна". На колесах теж явні сліди, наче на ньому їздили. Можу припустити, що він стояв на вітрині, але то не головне. Стан явно "не нового". Аж занадто, як за такі гроші. Невже ви не бачите, що пакуєте і відправляєте!? Не вірю, це просто халатність в роботі. Як розетка могла таке допустити?! Найсмішніше, що дивилася дану модель і в інших магазинах, навіть трохи дешевше, але вирішила брати тут, як у перевіреному! От і маємо, тепер не встигаємо до ДН дитини. Дуже жаль!

• Віталій П***
    Продавець: Rozetka

Хороший велосипед. Міцний. Не дуже тяжкий. Широка гума і алюмінієві колеса. Можливість доставити задні ручні гальма. Дитині подобається. Перехідний варіант між 16 і 24 колесами

Переваги:
    Надійність
    Недоліки:
    Трішки дорого
  • Володимир
    Продавець: Rozetka

Трішки задорого як за такого велосипеда

Переваги:
    Простий звичайний вел, нічого особливого
  • Юлия
    Продавець: Rozetka

Чи є тренувальні колеса в комплектації?

• Віталій П***

Взагалі цей велосипед йде з додатковими колесами, але чомусь на Розетці без них комплектація