Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Чохол-книжка для смартфона Armorstandart G-Case для Samsung Galaxy A02s (A025) Red (ARM58269)

Оцінка користувачів 4.56/5
  • Відгуки про товар продавця Rozetka
  • Наталія М***

Гарний чохол, підійшов ідеально

Недоліки:

Доброго дня, Наталія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Лариса Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Спасибо "Розетке"за прекрасный,качнственный чехол-книжку на мобильный телефон Samsung.Очень хорошо,что они еще есть в наличии,потому что в магазинах их уже не купишь.Чехол пришел вовремя,хорошо упакован,без изьянов.

Переваги:
    Качественный материал,размер соответствует ,цвет-яркий,сочный.
    Недоліки:

Доброго дня, Лариса! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.

• Рыженко Т***

Все ок!

Доброго дня, Тетяна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Василий К***

!

Переваги:
    !
  • Василий К***

!!!

• Александр Т***

Брав зі знижкою

Недоліки:

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Євгеній Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

На перший погляд - норм. Думаю швидко облізе, скло телефона впритик, розіб'ється якщо впаде. Закліпка магнітна погано тримає. Товстий.

Переваги:
    Недоліки:
    Скло телефона впритик, розіб'ється якщо впаде. Закліпка магнітна погано тримає. Товстий.
  • Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Якісний. Брав рік назад такий на А50. Ще й досі користуюсь.

Переваги:
    Якісний.
    Недоліки:
    Поки що немає.

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Наталия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Чехол очень понравился -- идеально подошел для телефона Samsung Galaxy A02s, качество материала отличное, красивый синий цвет, приятно держать в руках. Магнитная защелка работает. Понравилось, что чехол защищает и стекло, не только корпус телефона. Можно использовать как подставку, положить банковскую карту или деньги. Рекомендую

Переваги:
    отличное качество, удобный
    Недоліки:

Доброго дня, Наталія! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Сергій
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Я дуже люблю використовувати саме чохли-книжки, бо вони захищають не тільки корпус, а й одразу цілий екран. Ця модель недорога, але виготовлена надзвичайно якісно та з надійних матеріалів. Користуватися цим чохлом-книжкою зручно, вона має компактну форму, легко складається. Рекомендую!

Переваги:
    Якісний, зручний, недорогий, захист
    Недоліки:

Доброго дня, Сергій! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Виктор М***
    Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Колір: Red

Дякую чохол хороший, якісний, красивий.

Переваги:
    колір, якість,все добре підійшло.
    Недоліки:
    нема