Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Ремінець ArmorStandart Alpina Band для Apple Watch 42 (Series 11-10)/41/40/38 Black (ARM64976)

Оцінка користувачів 3/5
на основі 4 відгуки
  • Музиченко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green

Замовила в двох кольорах: зелений і помаранчевий, обидва високої якості, зручний регулятор, приємна тканина

Переваги:
    якість, різні кольори, зручність
    Недоліки:
    поки не помітила

Доброго дня, Олена! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Подошел на 38mm

Переваги:
    Удобный
    Недоліки:

Доброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Алиса Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple

Ожидала большей долговечности

Переваги:
    носился удобно, не натирал, большой выбор цветов
    Недоліки:
    расклеился за полтора месяца ежедневной носки

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: посиланняЗ повагою команда ArmorStandart.

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Peach

Поспішила, не перевірила замовлення у магазині. Коли вдома розпакувала, то побачила затяжки по всьому браслету. Вони дуже помітні і це виглядає дуже погано. Матеріал дуже цупкий, тож це ще загадка, чим це можливо такі затяжки лишити.
    Просто викинуті гроші, тому дійсно варто усе перевіряти і не довіряти, що це від продавця розетка.

Недоліки:
    Немає захисту на упаковці. Затяжки по всьому браслету.