Відгуки покупців про Гідрогелева плівка ArmorStandart для Xiaomi Redmi Watch 3 Active 6 шт (ARM70648)
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відходив півтора роки. Чудова плівка. Наклеїв з першого разу. Ніяких полосок нема, края не задираються. Зараз вже потрібно замінити - зробив жирну царапину.
Представник постачальникаДоброго дня, Ігор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- кирмач а***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Такое не стоит брать вообще
- ВладВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
2 пленки наклеил - на двух полоска по центру и плёнка больше чем сам экран.
свяжитесь со мной, хочу обсудить возврат этой ерунды - Егор Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
плёнка больше, чем размер экрана. по краям она не держится, и туда попадает пыль и грязь
- Валерий Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не держится
- Переваги:
- Никаких
- Недоліки:
- пленка больше чем экран
- Катя З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не тримається на часах 3 шт зразу злізли з екрану, не рекомендую
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якість наче не погана, але наклєїти нормально сам так і не зміг. 4/6 лишається то смужка по середині,то повітря під плівкою. Можливо проблема в руках.
- Світлана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий товар
Представник постачальникаДоброго дня, Світлана! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Лариса Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
А в мене жодної смуги посредені не з'явилося
- Переваги:
- Гарна плівка
- Недоліки:
- час покаже
Представник постачальникаДоброго дня, Лариса! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олексій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Плівка за велика і відтопирюється як би я не старався.
Не рекомендую.- Недоліки:
- Неправильний розмір.
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Після встановлення залишається полоса по центру від пластикової половинки що приклеїна до плівки.
- Переваги:
- Недоліки:
- Лише 1 спиртова серветки для 6ти плівок, залишається полоса по середині після поклейки