Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Комплект ремінців ArmorStandart для Xiaomi Mi Band 4/3 Flashtrack (ARM54426)

Код :  205509907
Оцінка користувачів 4.6/5
  • Віталіна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Multicolor. Розмір ремінця: 150-210

Добрі ,практичні

Доброго дня, Віталіна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олексій

Все супер за свої гроші

Недоліки:

Доброго дня, Олексій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Дмитро К***

Купил эти ремешки для 4 и 3 Mi Band- все 5 шт. подошли идеально! Цвет такой же как на фото!!

Переваги:
    Качественные и есть выбор цветов!
    Недоліки:

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Ольга

Непогані ремінці, приємні на дотик. Пластикові застібки( . На скільки вистачить, невідомо. Поки нормально. Користуємось тиждень

Переваги:
    Недоліки:
    Пластикові застібки

Доброго дня, Ольга! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Иван

Хороший набор недорогих ремешков. Покупал на подарок. Капсула сидит плотно

Доброго дня, Іван! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Михайло В***

Загалом за такі кошти товар непоганий але при навантаженнях ( футбол ) капсула з браслету вилітає .

Переваги:
    Колір
    Недоліки:
    Тонкуватий матеріал
  • Кладченко О***

Товар доставили быстро. Качеством доволен. Вместо зелёного бирюзовый.

Доброго дня, Олег! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Марина К***

Добрый день, Марина! Спасибо за положительный отзыв. С уважением команда Armorstandart.

• Вікторія В***

Ремінці симпатичні, по якості - хороші. Трошки менші по розміру від оригіналу. Зняла одну зірочку лише тому, що не відповідає колір заявленого на фото. Замість зеленого прийшов бірюзовий.

Переваги:
    Ціна - якість
    Недоліки:
    Не відповідність кольору, трошки менший розмір від оригіналу.
  • Оксана О***
    Продавець: Rozetka. Колір: Multicolor. Розмір ремінця: 150-210

Отличные браслеты. Спасибо РОЗЕТКЕ!!!

Переваги:
    Очень хорошие браслеты
  • Євтсафеєв М***
    Продавець: Rozetka. Колір: Multicolor. Розмір ремінця: 150-210

Отличные браслеты

Переваги:
    Все великолепно