Сток. Розпродаж залишків до −60%

Оцінка користувачів 4.72/5
на основі 92 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    65 відгуків:  Позитивні — 78%, Нейтральні — 14%, Негативні — 8%
    Штатив Arsenal ARS-3908 отримав загалом позитивні оцінки від покупців. Користувачі високо оцінили його стійкість для легких камер, простоту використання, легкість та компактність для переноски. Серед основних переваг відмічають чудове співвідношення ціна-якість, комплектацію із чохлом та якість матеріалів. Однак, зустрічаються зауваження щодо недостатньої стійкості при сильному вітрі, легких люфтів у конструкції, відсутності інструкції, а також потреби у додатковому тримачі для смартфона.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Юлия П***

клас

• Taras K***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже приємний штатив, як на ощуп, так і по характеристикам. Рекомендую всім.

Переваги:
    Легкий, високий, надійний.
  • Алексей К***

#мояраспаковка

Штативом доволен, пользуюсь с удовольствием. Всем советую. Бонусом идет замечательный и удобный чехол.

Переваги:
    Качественный недорогой штатив
    Недоліки:
    Описал в видео
  • Олександр Б***

#моєрозпакування

• Дмитро К***

Хороший штатив, мені сподобався

Переваги:
    Легко розкладається/складається, високий, чорний пластик пасує до мого фотоапарата)
    Недоліки:
    Не знаю, чи це недолік, штатив доволі легкий, можливо при сильному вітрі його буде хитати, якщо розкласти на максимум (але це неточно)
    • Андрей А*** 14

Для того чтобы не сносило ветром. Внизу есть крючок. Туда можно повесить портфель, какой-то груз или зацепить за него верёвку и придержать ногой.

• Роман

Good

• bogdan
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Штатив непоганий, до мене приїхав швидко за 2 дні. Коли він приїхав вінприїхав добре запакований, і я був впевнений що з ним нічого не сталося коли я розпакував, мене порадувало те що в комлекті був чехол і не прийдеться таскатись з ним цілий день в руках Штатив зподобався жаль те що, коли поставити штатив десь на полі він буде трохи нерівний та шаткий легенько черкнути і він може впасти, але якщо використовувати на асфальті претензій нема.На вигляд дуже стильний та важко царапається металевий корпус. Мені здавалося, що цей штатив буде хлипкий та шаткий на ділі він перевищив мої очікування. Він дуже міцний та стильний
    Добре тримаються защіпки.Ще не знаю що добавити, Штатив мені дуже сподобався надіюсь мій відгук комусь допоможе хто сумнівається.

Переваги:
    Використовую вже тиждень якщо використовувати на рівній та твердій поверхні претензій немає та защіпки га ніжках досить міцні якщо мій минулий штатив потрясти, вони рощебались, а цьому хотьби хни.
    Недоліки:
    Легко може впасти на ґрунті та на полі.
    Трішки важко скласти.
  • Юрій Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Взаголом штатив - своїми характеристиками і роботою мені підходить і цілком відповіає заявленим виробником. Щодо витривалості пока зарано говорити, пожевем побачим. Більш детально дивимось #мояраспаковка.

Переваги:
    Недоліки:
    Невиявлено
  • Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хороший штатив, возможно лучший в своем ценовом диапазоне. Но есть один момент, ручка подъема головы просто торчит и не имеет какого либо гнезда, где ее можно спрятать. При сборке штатива мешает, чтобы нормально собрать ножки, нужно эту ручку немного отодвинуть. Кроме этого недостатков замечено не было. 3Д голова очень полезна для плавной съемки видео. В этом ценовом диапазоне 3Д голова и делает этот штатив одним из лучших.

Переваги:
    Хороший, удобный, симпатичный.
    Недоліки:
    Ручка подъема головы не имеет гнезда, где ее можно спрятать.
    • Віталій О***

Скажите пожалуйста головка (не площадка) семная?

• Сергей

Виталий, в Характеристиках указанно, что голова съемная, но я лично не снимал и не проверял.

• Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Класний штатив. Для Nikon d5100 з об'єктивом підходить. Стійкий. Легко розібратись навіть без інструкції. Є крючок для противаги.

• Алексей М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Штативом доволен. Удобные регулировки. Легкий. На первый взгляд кажется хлипким, но пока работает.

Переваги:
    Хороший штатив за свои деньги. Легкий.
    Недоліки:
    Не обнаружено
  • Єлизавета
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Якісний багатофункціональний штатив, компактний, зручний в користуванні. В комплекті йде спеціальний чохол з ременем, тому відразу можна йти на фото чи відеозйомку.
    Максимальна висота штатива близько 170 см (точно не вимірювали).

Переваги:
    Зручний, якісний та багатофункціональний.
  • Юлия С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Пока оплачивал товар в кассе, продавец из "Розетки" любезно упаковывал распакованый для предварительного осмотра штатив, а после оплаты выдал его. Вот только приехав домой НЕ обнаружила в упаковке никаких гарантийных талонов, вообще никаких, хотя даже на маленькую карту памяти он всегда выдается магазином. "Спасибо" Розетка" за такое" качественное"обслуживание.

Переваги:
    Выглядит достаточно прочным.
    Недоліки:
    Пока нет. Надеюсь, и не будет
      Эксперт Rozetka

Добрый день, Юлия! Приносим свои извинения за причиненные неудобства. С подробной инструкцией по получению гарантийного талона Вы можете ознакомиться по ссылке . Также Вы можете обратиться к нашим менеджерам по номеру (044) 364-83-65, и они помогут Вам в решении данного вопроса.

• Алла Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже гарна річ як за свою ціну , повістю влаштовує , постійно допомагає сфотографуватися всім разом ...

Переваги:
    Дуже легкий , практичний , має чохол , два рівні , металаві ніжки ...
    Недоліки:
    Поки не виявила ...
  • Ярослав Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

С D5100 и китовым 18-105 обьективом получается килограммовая конструкция которая стоит очень надежно

Переваги:
    Устойчивый, надежный, качественный штатив хорошей сборки, очень удобен при съёмке видео
    Недоліки:
    Не обнаружены
  • Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Доставили сейчас . На первый взгляд очень удобный . Все работает . D7100 выдерживает без проблем .

Переваги:
    Легкий ,компактный ,
    Недоліки:
    Пока не обнаружила
  • Анастасия С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Выбирали надежного помощника для записи роликов на YouTube. Со своей задачей справляется отлично. Удобный функционал зума и поворота. По устойчивости замечаний нет. Но мы многого и не ждали от товара в данном ценовом сегменте. По итогу 1,5 лет использования замечаний нет.

Переваги:
    Удобный функционал зума и поворота
  • Олексій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже непоганий штатив для невеликих фотокамер. Легкий, зручний, якісно зібраний. Для аматорських фото-відео зйомок саме те, що треба. До того ж чохол в комплекті. Ніжки з алюмінію, а не з пластику – великий плюс.

Переваги:
    Зручний, легкий, якісна зборка, чохол в комплекті
    Недоліки:
    відсутні
  • Василь Р***
  • Олексій

Хороший бюджетний штатив.

Переваги:
    Ціна-якість.
  • Євген К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Не вистачає ще однієї осі обертання — нема можливості знімати знімати зверху вниз, можна лише прямо і вгору.
    Але за такі гроші, звісно, топ.

Переваги:
    Якісна збірка, матеріали, функціональність
  • Роман М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хороший штатив за свої гроші, напевно кращий в даному ціновому сегменті.

• Олег Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже якісний штатив за свою ціну.
    Все продумано: надійна стійкість, але не важкий, легко налаштовується та фіксується, також зручний чохол.
    Не так важливо, але вразив дизайн, штатив дуже круто виглядає.

Переваги:
    Легко налаштовується, надійно фіксується
  • Анастасія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Повністю задовольнив мої операторські потреби! Рекомендую !

Переваги:
    За кошти, що я на нього витратила, чудовий!
  • Adreo D*** Lapano
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудовий штатив. Прекрасно тримає фотоапарат з оптикою. Не знаю як поводить себе в ураган, але у приміщенні стабільний. Зручне регулювання, не хитається. Мені сподобався.

Переваги:
    Ціна, якість.
    Недоліки:
    Немає.
  • Иван Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличный штатив, пользуюсь уже им 1,5 года и всё в порядке.

Переваги:
    Живучий, хорошие материалы за такие деньги
    Недоліки:
    Не обнаружил
  • Константин Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Пользуюсь им уже полгода, очень крепкий, устойчивый и надежный штатив.

Переваги:
    Крепкий, быстрая установка
  • Ищук А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Покупал жене для любительских видео 10 месяцев назад, хороший, простой, пока ничего не сломалось.

Переваги:
    Хороший недорогой штатив
  • ваня т***

Подскажите пожалуйста подойдёт ли он для смартфона xiomi redmi note 7

• Павел З***

посиланнячерез это подойдет.

• Алина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличный штатив. Мне подошел диапазон высоты: максимальная: 1505 см, минимальная: 555 см. Считаю, что это оптимальный вариант по цене-качеству и требованиям. Я довольна.
    #мояраспаковка

Переваги:
    Диапазон высоты, цена/качество
    Недоліки:
    Чуть-чуть может ручка люфтит, но незначительно
  • Юлия У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Довольна товаром на все 100%.

Переваги:
    Устойчивый, качественный, стильный, с чехлом на плечо.
  • Юрій Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

А от Розетка уже не встигає із виконанням замовлень, після оплати знадобилось 5 днів для відправлення.
    З оплатою якраз все навпаки, із використанням онлайн оплати карткою Visa/MasterCard, усе миттєво 5 хв. і оплатили.

Переваги:
    Плавний без скачків і лишніх звуків хід голови. Ціна
    Недоліки:
    Покищо невиявлено
  • Юлия Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Заказала штатив по акции . Штатив с сумкой. Хорошо стоит , не шатается . Заказывала для зеркальной камеры. Отлично ее держит. Я довольна штативом.
    Единственная претензия к сайту розетки. Я на сайте уже 3 раза указала новую фамилию , а мне до сиг пор высылают на девичью!!! и у меня постоянно проблемы на почте из-за этого!!!! я в следующий раз попросту не буду забирать посылку если еще раз придет на старую фамилию , пусть катается туда-сюда.У меня все!

Переваги:
    Хороший бюджетный штатив!
    Недоліки:
    пока не онаружила
    • Богдан Н***

Попробуйте позвонить в Кол Центр. Пусть поменяют вашу личную информацию в базе.

• Юрий А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Штатив прекрасный, материал качественный, регулировка положений супер, однозначно рекомендую данный штатив!

Переваги:
    Регулировка, материал, цена
    Недоліки:
    Не выявил (использую 2 месяца)
  • Хомич Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Товар відмінної якості, швидко доставлений, без пошкоджень, добре запакований.
    Чудова відповідність ціна-якість

Переваги:
    наявність двох водних рівнів, верхня частина штатива має прорезинене покриття, що дозволяє фотоапарату більш тісно прилягати до штатива і не хитатись
    Недоліки:
    пластикові кріплення та елементи не викликають великої довіри)
  • Елена У***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Легкий ,прочный, быстро и легко раскладывается, выглядит прилично и прочно, ножки не тонкие, всё работает. Да, как снимается головка ещё не поняла (может кто-то объяснит?).Площадка снимается и одевается легко, разобралась во всём за минуту, хотя у меня такой штатив впервые.Одно слово классный! Уже пригодился.