Відгуки покупців про Антибактеріальне мило Astonish Захист і турбота оригінальне 600 мл (5060060211773)
- Вита Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мило купувала по відгукам. Нам сподобається 100%. Але зараз хочу написати про пакування. Воно огидне .
- Недоліки:
- Пакування
- Людмила Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класне мило
- Недоліки:
- Норм ціна
Представник постачальникаДякуємо, що обрали продукцію торгової марки Astonish
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошо пенится, густая консистенция, после мытья рук мылом данной марки желательно использовать увлажняющий крем для рук
- Переваги:
- Обьем
- Недоліки:
- Немного присутствует ощущение сухости кожи рук
- Лана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нашей семье не подошло мыло... причина:
1. сильно сушит кожу рук
2. У мужа ощущение жжения- Переваги:
- Не нашла
- Недоліки:
- Сушит, жжение кожи рук... жаль что нельзя вернуть товар
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товарами этой фирмы пользуюсь давно, мне Очень нравится. Мыло взяли первый раз и не пожалела. Запах нейтральный, текстура приятная, кожу не сушит.
- Переваги:
- цена- качечство
- КайВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень приятное по запаху мыло, достаточно густое. Сертифицированно Vegan Society. Большой объем и невысокая цена!
- Антон Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все гуд
- Переваги:
- 100%
- Недоліки:
- 0%
- ДмитроПродавець: Rozetka
Не повірите, але порекомендувала бабуся (правда, забув запитати, де вона його придбала). Ну як порекомендувала, дала одну банку. Каже, що достатньо одного натискання, щоб помити руки, тому в неї невеликий розхід, і поділилася. Здавалось би, могла б зекономити і купити щось простіше. Але, схоже, якість - усе, гроші - ніщо. Тому думаю придивитися й до іншої продукції цієї фірми (як би це пафосно не звучало). Зараз дружина розглядає варіанти заміни прального порошку. Можливо, оберемо щось з їх продукції. Як кажуть, слідкуйте за подальшими публікаціями.
- Переваги:
- приємне на запах, в міру піниться, добре миє