Відгуки покупців про Ноутбук ASUS Laptop X515EA-BQ3231 (90NB0TY2-M035B0) Transparent Silver
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Купувала в 2023 році. Коли був новий акумулятор тримав заряд 3 години, а зараз, коли йому 2 роки його вистачає на півпори години при увімкненому енергозбереженні і яскравістю 50%.
З недоліків слабкий акумулятор 37 Вт/год, треба хоча б 50 Вт/год- Переваги:
- непоганий ноутбук за свої гроші
- Недоліки:
- дуже мала ємність акумуляторної батареї
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Ноутбук у мене 2 роки. Купувала, щоб дивитися серіали. Але за цей час скористалась ним максимум раз 10. Зараз почала брати його на роботу і помітила якісь проблеми з дисплеєм. Почав мигати, або виключатися монітор на кілька секунд. Думаю якісь проблеми зі шлейфом. Розумію, що ціна на нього не висока, але вседно не приємно,оскільки я майже ним не користувалась
- Переваги:
- ціна
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Надійшов вчасно. Працює відповідно до функціоналу. Рекомендую.
- Игорь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Чудовий ноутбук,для роботи з документами та інфлрмацією те що треба. Дуже швидкий. Рекомендую
- Переваги:
- Топ своєї категорії
- Недоліки:
- Не має.
- Венсан Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
За эту цену плюс минус, лучшего варианта не найти
- Переваги:
- Оснащение
- Недоліки:
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Чудовий ноутбук. Дитина в захваті
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
В использовании порядка месяца
За свою стоимость хороший ноутбук
Бюджетная модель для работы пойдет!- Переваги:
- Шустрый
- Недоліки:
- Нет подсветки клавиатуры, отсутствие зарядки по type c
- Игорь К***
Дополню
Аккумулятора хватает на 2-2,5ч в режиме соц сетей или разговора в «зуме»
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Замовив ноутбук, але встиг покористуватись лише 2 дні. Замітив, що під час підключення зарядки, ноутбук видає дивний звук пікання в лівій частині корпусу. Тому прийшлось здати в центр розетки і зараз очікую повернення коштів.
Не беручи до уваги брак, то за 2 дні експлуатації, досвід цілком позитивний. Єдине, що замітив - при встановленні оновлення віндовса температура процесора доходила до +90. не знаю, чи це норма, можливо зв*язане із тією є проблемою.- Переваги:
- Швидкий, невеликий, хороший дизайн
- Недоліки:
- Виявився з браком
- Євгенія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Замовили ноутбук, замовленням задоволені. Працює, наче, швидко, без підвисань. Все відповідає заявленим характеристиками., доволі не поганий звук мікрофона.
єдиний мінус це доволі шумна клавіатура та не дуже хороша якість зображення з камери.- Переваги:
- Недоліки:
- Шумна клавіатура, камера.
- Віталій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Ноут за свої кошти топ, швидко вмикається, швидко працює, гарне зображення, єдине що недуже сподобалось це звук (десь на четвірку з п'яти балів)
- Переваги:
- Швидкий, гарний темно-сірий колір, компактний зарядний пристрій
- Недоліки:
- Звук
- Александр
Звук не очень поскольку динамики внизу, попробуйте поставить на подставку для ноутбуков и качество улучшится.
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Гарний ноут за свої кошти. Був за акційною ціною. Ram 12 Гб. Гарна внутрянка
- Переваги:
- Красивий, якісний, не дуже висока ціна
- Недоліки:
- Немає ОС. Але ж це не критично
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Хоч я його довго обирала, вибором задоволена на всі 100. Спочатку думала за 14', але люблю фільми і там по відчуттях малувато простору. Він тонкий, на фото видно колір нагадує всім відомий топ. Кути не гострі. Екран насолода, порівнювала в магазині, там і побачила різницю. Мій новенький ноут довго тримає заряд годин 5-6, через мобільний нет фільми дивилася, звук екран не зрівняти з моїм 11-річним (хоч там теж соre i3 - я ним задоволена).
- Переваги:
- Екран, оперативка ssd, вигляд, звук
- Недоліки:
- Процесор не надсучасний і гріється біля гнізда зарядки відчутно(трохи тривожно)
- ЛіліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Чудовий ноутбук. Брали для роботи і повністю задоволені покупкою. Компактний, вииконаний у стильному дизайні, легкий та тонкий. Батарея тримає довго. Працює швидко.
Працювати з ним одне задоволення.- Переваги:
- Легкий та зручний
Швидкий
Співвідношення ціна/якість - Недоліки:
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Дійсно гарний ноутбук, за співвідношенням ціна/якість. Легкий, для сина - те, що треба.
- Переваги:
- Швидкий, приємна клавіатура
- Недоліки:
- Не має драйверів на жорсткий диск
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Враховуючи ціну один з кращих варіантів, що можно взяти. Середнячок для звичайних потреб. Легкий, компактний. При установці ос відразу скануйте qr код з коробки щоб завантажити драйвера.
Розетка доставила швидко, тут все норм, а от те що добавив в кошик по одній ціні, а наступного дня він здорожчав, трохи неприємно було, хоч би попередили, що товар здорожчає.- Переваги:
- Непоганий дизайн, ips екран
- Недоліки:
- Думав буде трохи потужніший процесор, середнячок.
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Разбирают быстро, нужно ждать пока появиться в наличии- Переваги:
- Асус как всегда на высоте, конкретно в этой модели хорошо подобрано железо и по вменяемой цене
- Недоліки:
- Разбирают быстро, нужно ждать пока появиться в наличии
- Галатиба В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Користуюсь один день. Трохи намучився коли встановлював вінду : не було видно ссд , тому в першу чергу шукайте в комплекті кю ер код на бумазі і скануйте його, щоб отримати інструкцію які драйвери і де качати перед встановленням вінди. Також драйвери, які в комплекті не робочі: після встановлення не видно вайфай, камеру, звук.. Але вирішується без проблем пошуком на сайті Асуса драйверів і встановленням..
- Переваги:
- легкий, відносно багато ОП
- Недоліки:
- легко маститься руками
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Замовила доньці, прийшов вчасно ,дуже гарний.Колір відрізняється від того,що на сайті, він кращій ніж очікували.Гарна збірка,все підігнано бездоганно.Працює майже безшумно.
- Переваги:
- Оптимальне співвідношення між ціною та якістю.
- Недоліки:
- Відсутність ОС,але за таку ціну це й не дивно.
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Ноутбук був куплений по акції.
Швидкий, потужний, має все, що необхідно для роботи і старих ігор.
Якщо зменшити яскравість екрану та увімкнути режим енергозбереження, то на стабілізаційні відключення вистачає.
Рекомендую до покупки!- Переваги:
- Чудовий ноутбуки у категорії ціна/якість!
- Недоліки:
- Відсутність підсвітки клавіатури.
- Алексей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Шустрий ноутбук, встановив убунту, все, що треба виконує.
- Переваги:
- Всі
- Недоліки:
- Батарея не дуже
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Довго обирала ноутбук і зупинилась на даній моделі і поки приємно задоволена! Розетка швидко доставила замовлення:пізно ввечері замовила-в обід наступного дня вже отримала! В пункті видачі дозволили все розпакувати і оглянути!
Ноутбук виглядає дуже стильно,сучасно,приємний на дотик,легенький,розміром трохи більше листка А4 (фото додаю),буде зручно брати в поїздку,вміщується у рюкзак!
Встановили Windows 10 ,цим займався мій син, справився,сама б я цього не зробила .Рекомендую звертатись до фахівців в кого немає досвіду.
Тестувала 4 дні: ноутбук вмикається дуже швидко(я порівнюю зі своїм старенькім HP),поки з'явилося світло поставила на скачування одразу 7 фільмів і ...не почула жодного шуму,ноут працює тихесенько!!! При перегляді фільмів картинка гарна, насичена,кути обзору досить хороші,подивились 2 фільми по 1.5години і залишилось 46% заряду.Заряджається дуже швидко. Зарядка маленька,трохи більше сірникової коробочки(фото додаю).Нажаль немає гнізда для microSD(мабуть в інших моделях) і хотілося б шторку для камери(десь бачила в інших моделях),хотіла підсвітку для клавіатури(в цьому ноуті немає),але коли немає світла, а ноут працює- клавіатуру і так добре видно . До речі ,клавіатура зручна.- Переваги:
- Гарний,легенький,стильний, сучасний,тихо працює,швидкий в роботі,має великий об'єм пам'яті
- Недоліки:
- Немає гнізда для карти microSD, немає підсвітки клавіатури,
немає шторки для камери
- Иванченко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Ноут чудовий!! Дитина задоволена!
- Переваги:
- Швидкий. Гарний корпус. Швидка доставка. Навіть надшвидка)
- ВаняВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Рекомендую для офисной работы:)
- Переваги:
- Шустрый, включается за пару секунд, для работы подходит на все 100%
- Недоліки:
- Віктор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Радію, наче мала дитина... Після старенького ПК та ноутбуку цей просто Зевс! Майже мої думки читає, миттєва реакція у ноутбуку! Доставка теж миттєва - 1 доба!
Дякую "Розетці" та "Новій пошті", ви флагмани у своїх сферах! Слава Україні!- Переваги:
- Швидкість загрузки - до 10 сек. це разом з відкриванням ноута, програми просто літають!
- Недоліки:
- Немає і, дасть Бог, не буде!
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Купил сегодня. Пытался установить с флешки USB 3.0 Виндовс 10, скачанный год назад с сайта Майкрософт, выдавало ошибку при подключении к порту USB 3.0, подключил к USB 2.0 и Виндовс установился. Драйверы для SSD установил по ссылке (QR-код который идет в комплекте). Производитель выделил 5ГБ из общей памяти SSD, на котором находятся все нужные драйвера, которые устанавливаются без интернета, в том числе драйвер для Wi-Fi. В режиме просмотра Ютуба в разрешении 1080P ноутбук потребляет всего около 15W (50% яркости). Во время чтения 1 интернет страницы 10W-15W (при 50% яркости). Во время установки программ со 100% яркостью потребляет 40-43W
- Переваги:
- Красивый, легкий, быстрый.
- Недоліки:
- Нет подсветки клавиатуры.
- Євген
Я Windows з флешки через порт 3.0 встановлював. Дивно, що у нас по різному.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Дуже непоганий варіант (тим більше зі знижкою був) для офісної роботи. В умовах, коли нема світла а працювати треба - ідеальний варіант. Асус як бренд мене ніколи не підводив.
- Переваги:
- Легкий, непоганий дизайн, відмінні характеристики для офісної роботи, хорошо тримає заряд, доволі яскравий дисплей
- Недоліки:
- Не вистачає підсвітки клавіатури, однією рукою кришка не підіймається
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Спеціально пишу відгук не одразу, а через 4 дні після отримання. Модель доволі потужна, я задоволений, очікування справдились.
Дехто запитував як справи з батареєю, так от мій досвід:
Моя основна робота виконується на відділеному робочому столі, а при підключенні ресурси мого ноутбука використовуються по мінімуму, бо весь процесінг йде на стороні відділеного столу. Так от, в режимі такого економного споживання, задіюючи мінімум ресурсів, з увімкненим режимом енергоефективності, Wi-Fi 5 та яскравістю монітору на 50% результат склав 7 годин. При цьому кулер не було чутно, вірогідно пасивного охолодження було достатньо. У коментарях представник бренду повідомляв, що до 8 годин тримає. Думаю гранично біля 8 годин витягне, якщо яскравість зробити мінімальною.
Якщо ж брати звичайну роботу у Windows, а не у відділеному робочому столі, та ще й з середньою яскравістю монітору: 4-5 годин тримає.
-Ще не розібрався як накопичувач Optane використовувати, бо він є, а чи використовується автоматично, чи треба налаштовувати поки незрозуміло.
-Без Windows, в режимі Bios доволі швидко сідає батарея та охолодження працює шумно і дує доволі гарячим, при тому, що ніякі дії не виконую. Спочатку був шокований, що придбав пічку, але встановивши Windows 10 все нормалізувалось. Core i3 з техпроцесом 10nm доказують можливість енергоефективності.
-Із недоліків можу відмітити тільки незручне місцезнаходження нуля на правій панельці. Постійно тисну крапку, хоча напевне це діло звички.
В цілому дуже задоволений, машина дуже швидка, всім однозначно раджу!- Сергій К***
Як налаштувати Optane я описав в коментарях нижче. Значно зросте швидкість SSD.
- Таміла Л***
Так,той 0 то ненайвдаліша їхня ідея ))теж плутаю з .
- Александр Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Рекомендую для навчання дитини.
Чудовий ноутбук для навчання, за свої кошти топ. Для навчання та офісної роботи те що треба. Windows 11 та необхідні офісні програми встановились без нарікань. Швидко грузиться та дуже тихо працюе. Доставка Розетка за 1 день. - ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
За свою вартість ідеальний варіант, думаю зараз краще аналога не знайти. Мої потреби повністю задовольняє. Швидкий, вмикається реально швидко десь за 10 секунд, вимикається за 5 секунд і він доволі тихий. Оперативки 12 Гб, 32 ГБ intel optel memory, об'єм ssd 512 ГБ. Просто відмінна якість зображення, сам ноут не важкий на свій розмір. Можна пограти в ігри, наприклад Сімс 4 чудово працює. Розряджається за активного користування години за 3-4. На екрані є засвіти, камера слабка, мікрофон ще не знаю. Динаміки та охолодження трохи незручно розташовані знизу, якщо щось підкладати для охолодження, то закриваються динаміки і навпаки, якщо відкрити динаміки, то немає простору для охолодження. Думаю докупити підставку і все буде норм. Взагалі незважаючи ні на що я рада що обрала саме його, мені більше і не потрібно.
- Переваги:
- Гарний, тихий, дуже швидкий, оперативки 12 Гб, 32 Гб intel optel memory, підтримує ігри, якісне зображення.
- Недоліки:
- Доводиться підзаряджати по два-три рази за день, якщо потрібно сидіти цілий день за ним. Слабка камера, засвіти на екрані
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Топовой ноутбук у ніші компактних з гарним співвідношенням ціна якість. SSD 512 gb працює швидко, навіть без встановлення драйверу на Intel Optane. Екран з гарними кутами огляду, але нажаль видає лише 8bit кольорову розрядність, також це актуально і через HDMI. Динаміки і технологічні отвори для забору повітря розташовані знизу, тому бажано мати столик, для роботи. Із плюсів наявність 3х USB портів, що дозволяє не користуватися хабом. Заряджається швидко, заряд тримає ок. Важить 1,65кг що дуже зручно. Доставкою задоволений, зміг забрати з відділення навіть без світла.
- Переваги:
- Швидкий, компактний, легко переносити в рюкзаку
- Недоліки:
- не виялено
- Алексей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Ноут придбали у розетці. Був заряджений на 46%. Батарею тримає добре. Клавіатура приємна без неприємних скрипів. Літери на клавішах гарно надруковані є Українська. Вінда встала з першого разу. Люфтів та скрипів в корпусі не знайшли, все рівнесенько. Дуже легкий. Сподіваємося що процюватеме довго.
- Переваги:
- Легкий, приємний, гарний екран.
- Недоліки:
- Акамулятор не з'йомний.
- Таміла Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Купила на заміну старенького ноута.Спочатку взяли такий для дочки, а трішки поюзавши зрозуміла, що хочу і собі такий. Виглядає сучасно і стильно, лаконічно. Колір мені віддає ледь фіолетовим, але дуже гарний, металік. Брала суто для перегляду фільмів і інтернет серфінгу. Проте характеристики озу і ssd дають надію, що його вистачить на кілька років. Читала у попередніх відгуках, що тут голосна клавіатура, але я цього не помітила. Користуватися клавішами зручно. Єдине шкода що немає підсвітки. І ще трішки не зручно, що англійські літери нанесені великим шрифтом, а українські маленьким. Але думаю то справа звички.Вмикається швидко, картинка чітка і яскрава.Не гріється і не шумить. Також шкода, що немає вбудованого картрідера хоча б під мікро sd. Хороший звук. ОС встановила в сервісному центрі, обрала windows 11, літає. Батарея : зі 100% до 7% сіла за 5,5 годин при режимі енергоефективності і яскравості екрану 50%. Повна зарядка від 7 до 100% -2 години. В моєму ноуті зарядний пристрій на 45 W, в дочки 65W, але у неї Asus X515EP-BQ658. Сподобалось, що є багато роз'ємів зокрема type-C. До речі, при підключені через нього iphona телефон заряджається, бо консультант в магазині, де брали ноут дочці сказав, що то тільки для переносу данних.Ноутбук є досить компактним і тоненьким. Діагональ 15,6 для мене золота середина. Щоб хотілось: встановлену ОС(ну щоб мед так і ложкою)) підсвітку клавіатури і якісь сучасні примочки типу сканер відбитку пальця і шторка на камеру, вбудований картрідер. Проте розумію,що за цю ціну це ідеальний варіант. Прикріплю фото срібного і сірого ноутбука для тих, хто сумнівається у виборі кольору. До речі, синій колір наймаркіший, найбільше відбитків лишається на ньому(кому це важливо)
- Переваги:
- Asus, сучасний, функціональний, хороша ціна
- Недоліки:
- Немає підсвітки клавіатури, ОС, вбудованого картрідера
Для своей цены, отличный ноутбук. Довольно быстрый. Включается 10-12 секунд из полностью выключенного состояния. Порадовал процессор, ssd и 12ГБ ОЗУ. Для комфортной работы, прекрасный выбор. Работает бесшумно.
- Переваги:
- Лёгкий, тихий, быстрый.
- Недоліки:
- Венера Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Мне очень нравится.легкий.отличный дизайн.укомплектован конкретно, с требованиями в настоящее время.
- Переваги:
- Быстрый в работе.отличный в использовании
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Подарував дівчині для роботи, дуже задоволена. Ноут виглядає достатньо стильно. ОС довелося ставити самостійно. Достатньо швидкий, Windows 10 вантажиться за декілька секунд. Для роботи з офісними програмами, месенджерами та інтеренетом - те, що треба!
- Переваги:
- Найкращий вибір у своїй ціновій категорії для
- Недоліки:
- Немає попередньо встановленої ОС
- ЛесяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 12 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Дуже сподобався. Легкий, швидкий. Гарний дизайн. Зі всіма офісними завданнями справляється чудово. Для встановлення операційної системи та необхідних драйверів звернулася до професіонала. Який також був вражений якістю ноутбука за таку ціну. Сервіс Розетка - як завжди супер!
- Переваги:
- Легкий, швидкий. Гарний дизайн. Приваблива ціна.
- Недоліки:
- Поки не виявлені