- Кизилов Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Рідкісне фу! Працює лише одна сторона із 3х розеток, блок USB портів, коли вставлені 2 і більше пристроїв у розетки - перестає працювати. Інша сторона іскрить, коли намагаєшся щось вставити і звісно якщо все ж вставив, то нічого не працює.
Пишу зараз, бо деякий час пристрій просто лежав у коробці. Нажаль повернути вже не зможу
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Ситуація яку ви описуєте, свідчить про перевантаження фільтру, та вихід за максимальні допустимі параметри потужності пристроїв для одночасного під'єднання!
Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
Якщо ви виявили дефект, пропонуємо вам звернутись напряму в авторизований сервісний центр. Для вашої зручності, всі необхідні контакти та графік роботи вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви маєте можливість зателефонувати, або відправити повідомлення з запитом в месенджер Viber, на яке ми обов'язково відреагуємо протягом найближчого часу. У разі втрати упаковки або гарантійного талону, контакти офіційного сервісного центру ви можете дізнатись в підтримці ROZETKA.
В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або за вашою згодою обміняємо товар на новий, в найкоротший строк. Звертаємо увагу, що пряме звернення в сервісний центр, максимально прискорить вирішення вагого питання.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів DYXON.
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- Євген Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Хороша покупка . Працює тихо, без зайвих проблем, а USB-A і USB-C роблять його ще зручнішим.
- Микола А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Якісний подовжувач, виглядає надійно.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Більше року працював нормально, але не фортуна повернулася до нього іншим боком. При навантаженні 2квт почав плавитись, коротнуло.
Три зірочки за рік плідної роботи, а дві забираю за можливість залишитись без квартири- Переваги:
- Багато розеточок
- Недоліки:
- Якби не був вдома - залишився б без дому
Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів AURA.
Дякуємо Вам за вибір бренду AURA!
- Артем С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Працює нормально
- Недоліки:
- Без недоліків
- Богдан О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Загорілась вилка , так як в попередніх відгуках писали про те що відсутня жила заземлення.
Очікую на реакцію та пропозиції вирішення проблеми.- Переваги:
- Багатофункціональна , багато портів
- Недоліки:
- Відсутність жили заземлення що призводить до перегрівання та загорання
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Всі моделі мережевих фільтрів Aura, на сьогодні оснащені заземленням.
Дякуємо Вам за вибір бренду AURA!- Максим
перегрів у вас через те, що ви понатикали пристроїв на сумарний струм більше заявленого, або в розетці контакт поганий. І це аж ніяк не пов'язано з жилою заземлення, вона використовується для того, щоб у вас на корпусі не було потенціалу, якщо фазний провід пошкодиться та коротне, і аж ніяк не для передачі струму
- Антон А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Все хорошо, удобно и симпатично. Греются сильно порты юсб при зарядке, довольно легкий по весу.
- Переваги:
- USB Type-C, USB Type-A
- Недоліки:
- Греется
- Наталія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
зручний
- Переваги:
- простий у використанні
- Недоліки:
- не помітила
- Віктор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Все дуже якісно зроблено. Навіть пластик вогнестійкий
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Купував 2. Пропрацювали більше роки. Поплавилась вилка, вирішив замінити. Коли відрізав виявилось що відсутня жила заземлення в кабелі, хоча має бути
- Недоліки:
- Відсутня жила заземлення в кабелі
Представник постачальникаДоброго дня, шановний Максим!
Перші партії, до оновлення цієї моделі, були без опції заземлення, зараз всі моделі йдуть з заземленням.
Дякуємо Вам за вибір бренду AURA!
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Якістю задоволені
- Евгений Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Свою функцію винюконує
- Інна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Саме такого подовжувача мені не вистачало.
- Євген Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
попри гарненький дизайн, дуже сильно смердить пластиком і порти Type C не мають підтримки QC/PD.
Тестував з Pixel 8 Pro і кабелем Baseus 100W. Цим кабелем я заряджаю в т.ч. свій ноутбук від іншого Type-C порта, де підтримка швидкої зарядки справді є
також затестив з Mac Pro (m3) та оригінальним кабелем Apple -- порти Type-C навіть не можуть почати заряджати батарею (точніше, мак їх відштовхує бо недостатня потужні)
дуже шкода, бо спеціально вибрав цю дорожчу модель щоб мати зможу швидко заряджати девайси- Переваги:
- дизайн
- Недоліки:
- немає заявлених характеристик, різкий запах пластмаси
Представник постачальникаДоброго дня, шановний Євген Л.!
Всі заявлені параметри підтверджено відповідають вказаним.
Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів AURA, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.
Дякуємо Вам за вибір бренду AURA!- Денис І***
Тобто ви хотіли за 600 грн девайс з 6 розетками 220В та кількома USB і щоб там ще була QC?)))
Дякуємо Вам за вибір бренду AURA!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Тепер є можливість заряджати всі гаджети одночасно. Якісний подовжувач. Всі роз'єми працюють. Лайк.
- Переваги:
- Наявність роз'ємів під USB, якість та ціна
- Недоліки:
- Маркий корпус
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Купляю вже другий, якість гарна.
- Юрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Працює бездоганно вже більше року. Взяли ще 1
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Нормальний фільтр, трохи тугі отвори - не критично.
Через півроку помер блок ЮСБ/тайпсі, просто перестав працювати - сумно, заради нього і купляв. Ну таке... буде час - розберу перепаяю.
Якість нормальна, кабель живлення потужний зовні, нз що в середині.
Думаю взяв би ще такий тільки з кнопками вимикання окремих розеток. - Корсовский Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Хороший сетевой фильтр, рекомендую.
- Переваги:
- хороший
- Недоліки:
- Микола Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Був приємно здивований якістю матеріалів та складання даного мережного фільтра. Даний мережевий фільтр залишив у мене позитивні враження.
- ГеоргийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
очень понравился данный товар
- Станислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
- Антон Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Дуже сподобався даний товар це реально якість, а не те що китайська дешманська і ще можна заряджати сторонні гаджети
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Дуже зручний і красивий. Провід щільний і досить довгий. Гарно виглядає та зручний у роботі. Мінусів ніяких не помітила.
- Нестор Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Товар понравился.вилку держит хорошо.
- Ілля А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Супер дизайн, зручно що є USB порти
- Віктор Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Мережевий фільтр виготовлений із досить міцного пластику. Виделки електроприладів добре фіксуються. Є зручний вимикач на корпусі, роз'єми USB. Загалом добротний виріб. Рекомендую для придбання.
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
все в одному пристрої дуже зручно, якість відмінна
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Всі розьеми якісні, нічого не бовтається, пристрої заряджаються добре
- Станіслав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Все ідеально та зручно
- Недоліки:
- Артур Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Все чудово працює, один з небагатьох фільтрів з такою кількістю розеток і за такі гроші
- Олег З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Нормальний мережевий фільтр, багато розеток, компактний, витримує великі навантаження. Рекомендую.
- Лина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Неделю в использовании, достаточно сильно греется разьемы для юсб…смущает этот момент, при уходе из дома достаем все провода из него, оставлять стрёмно
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Звертаємо вашу увагу, що даний товар, має гарантію, від офіційного представництва.
Якщо ви виявили дефект, ви можете звернутись по гарантії в сервісний центр, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або обміняємо товар на новий, в найкоротший строк.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів AURA, та зробимо все можливе для вирішення вашого питання.
Дякуємо Вам за вибір бренду AURA!
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Заземлення немає, пайка жахлива. Я не ризикну ним користуватися, без того, щоб переробити.
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Відсутність заземлення, це випадковий дефект, просимо вас звернутись по гарантії в сервісний центр, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
В разі підтвердження дефекту, ми обміняємо товар на новий, в найкоротший строк.
Дякуємо Вам за вибір бренду AURA!
Немає заземлення. Пайка наче студент паяв. Я таким не ризикну користуватися
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Просимо вас звернутись по гарантії в сервісний центр, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
Дякуємо Вам за вибір бренду AURA!- Олексій
Що порадите такого типу?
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Всі моделі мережевих фільтрів AURA, мають заземлення.
Дякуємо Вам за вибір бренду AURA!
Пока все хорошо, посмотрим как дальше себя покажет.