Відгуки покупців про Хлібці без цукру Ay Da Baker Фітнес з томатами та пармезаном + хлібці з насінням льону + хлібці з травами та часником 3 шт. (4820217182308)
- Оксана Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Продавець відповідальний, вчасно відправив товар і все прибуло в належному стані. Дякую
- Переваги:
- Смачно, корисно
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Раніше періодично купував, але більше можу нікому радити. Пармезаном вже навіть і не пахне, один раз попався шматок каміння, іноді якась мерзенна гіркота, короче зіпсувалася якість :(
Доброго дня Шановний Олексій! Нам дуже прикро читати такі відгуки. Ми були б раді взяти у вас зразок поганої якості товару та продегустувати, щоб визначити та розуміти яка це була дата виробництва та від якої партія сировина. Ми сподіваємося, що наступного разу Вам сподобається наш продукт. Якщо напишете нам на пошту свої дані ми можемо замінити на якісний товар та передати смачний презент який сподіваємося може сподобатись.
- Ася Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень понравились. Хрустящие и вкусные.
- Переваги:
- Натуральный состав.
- Недоліки:
- Не выявили.
- Тамара Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Задоволена
- Переваги:
- Три різних смаки
- Недоліки:
- Дорого
- Анастасия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хлібці несмачні, трошки вогкуваті. Не сподобалося зовсім.
- Мария К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сегодня получила хлебцы. На вид очень аппетитные, надеюсь и на вкус будут такие же хорошие. Упаковка пришла целая.
- Стефания П***Продавець: Rozetka
Такие противные хлебцы,горькие на вкус.
После прочтения,что сотрудники работают в антисанитарных условиях без мед книжек,лучше ничего у них не брать- Тамара С***
Які ще умови? Навпаки у розетки зараз все на виду - при тобі пакують і видають на відділеннях. А без санітарної книжки зараз навіть двірників не беруть, а в розетка тим паче.
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже смачні хлібці, чудовий склад і вибір смаків. Єдиний мінус - мало де продаються
- Переваги:
- Смачні, корисні, український виробник
- Недоліки:
- Мало де можна купити
- Оксана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вкусные, осень понравились сырные
- Переваги:
- Полезные , замена хлебных продуктов
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хлібці виявилися прогірклими, наче сберігалися в неналежних умовах. Купляли як альтернативу Finn Crisp (дешевші та більш різноманітні смаки), але дуже розчаровані.
- Переваги:
- Недоліки:
- Смак
- Олена ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вкус у хлебцов нормальный, незначительная разница во вкусе каждого. В описании не указана масса товара, даже со скидкой цена явно завышена, какими бы полезными они не были...
- Переваги:
- Наверное, полезные...?!?!
- Недоліки:
- Не указан вес товара при описании, очень маленький объем на эту цену...
- Тая
В характеристиках вказана вага набору, а на фото видно вагу кожної упаковки.
- Мария Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вообще без восторга. Ожидала больше консистенции сухарика, а так оно как глина. Жевать сложно и сухо
- Переваги:
- Состав
- Недоліки:
- Невкусно
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вкусные хлебцы, особенно с томатами и сыром
- Переваги:
- Вкус, количество, разные варианты
- Недоліки:
- Маленький срок хранения
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
отличный набор ассорти!все вкусы приятные.
- LKВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень вкусные хлебцы! Отлично, что набор из трёх ассорти. Все понравились. Свежие. Купим ещё.
- Переваги:
- супер
- Недоліки:
- нету
- Даша С***Продавець: Rozetka
Вкусные,не твёрдые,хрустят,разные вкусы что очень классно)и состав отличный ,можно и деткам
- ТетянаПродавець: Rozetka
Хрустящие вкусные хлебцы, главное, что полезные и нашего производителя!