Допомогай Superhumans разом з RZTK

Знайдено 1756 товарів

Показати ще

Популярні відгуки в категорії хлібобулочні вироби

Светлана
У этого производителя все вкусно, но дорого. Хотелось бы, чтобы украинские производители повернулись к проблемам безглютеновых лицом.
Юлия Романенкова
супер
Анна Гусєва
Рекомендую продавца!
Всё по делу, быстрая доставка, на все вопросы которые были у меня перед покупкой мне дали ответ. Качественный продукт. Сроки продукции соответствуют.
Сам Панеттоне с нежным лимонный вкусом, это кайф. Ничего лишнего и нет приторной сладости.
Лариса Иванова
Моя любовь с первого хруста. Обожаю Сухарики Finn Crisp Original Taste житні цільнозернові. Это шикарная замена хлебу. Особенно делать на них всякие бутеры… сплошное удовольствие.
Анна Козирь
Смачні хрустяшки, спецій як на мене то в самий раз але у хлібців є явний маслянистий присмак, вони жирненькі )))
Оксана Худзіцька
Продавець відповідальний, вчасно відправив товар і все прибуло в належному стані. Дякую
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Група продуктів, яка виробляється з тіста, називається хлібобулочними виробами. Велика частина цих продуктів вважається товарами першої потреби, оскільки входять до раціону практично кожної сім'ї та мають високу харчову й енергетичну цінність.

Широкий асортимент хлібобулочних виробів зумовлений тим, що є велика кількість рецептів, які передбачають приготування виробів різного призначення, термінів зберігання й типорозмірів.

Як виробляють хлібобулочні вироби

Для приготування хліба, булок, пиріжків та інших виробів потрібне борошно, а також кілька додаткових інгредієнтів:

  • Цукор і сіль;
  • Вода;
  • Курячі яйця;
  • Дріжджі;
  • Солодка або солона начинка тощо.

Загалом, готує хлібобулочні вироби у промислових масштабах пекарня. Також виробництво часто налагоджують у спеціальних цехах, які спеціалізуються на одному-двох різновидах продукції.

Найчастіше, продукція з тіста випікається за певної температури. Також деякі різновиди виробів можуть обсмажуватися у фритюрі, запікатися, висушуватися або проходити інші етапи готування. Залежно від цих процесів і виходять різні типи — наприклад, пиріжки, хліб, сушки або сухарі.

Також варто зазначити, що під час виробництва обираються певні сорти борошна, або ж закладається пропорція між кількістю борошна різних типів. Наприклад, щоб отримати класичний житній хліб темного кольору, який вважається найкориснішим, береться від 60 до 80% житнього борошна і тільки від 20 до 40 — пшеничного. Так само під час виробництва звичайних білих батонів житнього борошна використовується куди менше, а для випікання певних різновидів білого хліба — взагалі не використовується.

Різновиди хлібобулочних виробів у каталозі ROZETKA

Широке різноманіття продукції передбачає її класифікацію залежно від типів і форми. Класична класифікація передбачає наявність на полицях крамниць такі різновиди:

  • Хліб. Класичний пшеничний, житній або солодовий хліб — основа раціону практично кожної сім'ї. Широко використовується як добавка до гарніру, як основа для бутербродів і сендвічів, а також, нерідко, як самостійна страва.
  • Булки. Солодкі, здобні булки, або ж навпаки — прісні або солоні булочки також популярні як харчовий продукт. Смачні солодкі булочки й рогалики найчастіше становлять основу перекусів на роботі або в навчальному закладі, а прісні або солоні варіанти практично замінюють хліб. Однак варто контролювати кількість споживаних борошняних виробів, щоб не заробити проблеми із зайвою вагою.
  • Лаваш. На прилавках і полицях представлений у двох різновидах — тонкий вірменський і товстий лаваші. Тонкий широко використовується в східній кухні й для приготування різних східних страв. Однак останнім часом наші кулінари пристосували цей виріб під свої потреби та пропонують низку страв із використанням тонкого лаваша, наприклад, — різні конверти із солодкою фруктовою або солоною сирною й овочевою начинками. Товстий лаваш являє собою м'який ароматний корж, який ідеально підходить як замінник хліба.
  • Коровай. Традиційна страва круглої або чудернацької форми, яку випікають на честь різних релігійних або світських свят. Найчастіше, коровай — солодкий, а також може бути начинений родзинками.
  • Сушки. Ці бубличні вироби, завдяки мінімальному вмісту у своєму складі вологи, призначені для тривалого зберігання, наприклад, — у походах. Солодкі сушки й бублики також вважаються традиційними стравами для слов'янських культур, однак, останнім часом стали широко популярні й в інших країнах, завдяки практичності й оригінальному смаку.
  • Хлібці. Засушені хлібці — це чудовий спосіб перекусити на роботі, не використовуючи в раціоні випічку. Хлібці мають знижену кількість калорій у своєму складі, а також ідеально підходять як закуска або ж основа для легких овочевих бутербродів. Цей дієтичний продукт сьогодні став одним із найпопулярніших у своєму сегменті.
  • Галети. Це прісне печиво може похвалитися високою енергетичною цінністю. Завдяки цьому воно стало частиною військового пайка, рекомендується до вживання спортсменам, а також тим, хто має недобір ваги.

Купити хлібобулочні вироби зі списку вище, а також інші борошняні продукти можна онлайн. Досить оформити замовлення на Розетці, і свіжі, смачні продукти будуть доставлені за вказаною адресою якнайшвидше.

Хлібобулочні вироби: ціни на ROZETKA

Товар Ціна
Упаковка Сухариків Finn Crisp Oringinal taste житніх цільнозернових 200 г х 9 шт (17310130010603) 699₴
Упаковка Сухариків Finn Crisp Oringinal taste житніх цільнозернових 300 г х 12 шт (06437005070624) 1249₴
Упаковка Сухарів Finn Crisp Caraway житніх із кмином 200 г х 9 шт (6437005047619) 699₴
Упаковка Сухариків Finn Crisp Multigrain багатозернових 175 г х 9 шт (26410500091862) 739₴