Відгуки покупців про Дермасептичне бактерицидне мило Babe Laboratorios для тіла та рук 1 л (8436571630766)
- марія д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л
Найкраще мило для рук. Не сушить шкіру. Дуже приємний аромат.
- Переваги:
- Не сушить шкіру
- Карина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л
Имеет запах клея пва, не решилась пользоваться
Представник брендуКарина, добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що продукт не відповідає Вашим очікуванням. Хочемо зазначити, що мило має легкий, нейтральний аромат. Сподіваємось, зберегти Вашу лояльність до бренду.
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л
Взяли це мило для тіла, бо бачила що представники бренду рекомендують ним мити пахви і потім використовувати антиперспірант від цього ж бренду. Ця схема працює. Також чоловік ним миє спину, то зменшились висипання. Очищує шкіру, але не пересушує.
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л
Рекомендую всім батькам у який діти мають суху шкіру, це мило бомба. Після виконання мила тіло зволоженне і ніжне. Використовуємо всією сім'єю.
Дуже швидка доставка- Переваги:
- Шкіра ніжна
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Приємно вражена: мило дійсно чудово підходить для чутливої сухої шкіри. Мені мило підійшло ідеально для всього тіла, що буває не так часто)) Не пересушує і гарно очищує. Рекомендую тим, хто схильний до алергії.
- Переваги:
- Зручний флакон-дозатор. Пару маленьких порцій достатньо для всього тіла. Легко наноситься на тіло і легко змивається. Після душу з цим милом немає ніяких місцевих почервонінь. Запах нейтральний (і це плюс для алергіка)
- Недоліки:
- На мою думку, немає. Шкодую, що взяла маленький флакон))
- ЕвгенияПродавець: Rozetka. Об'єм: 1 л
Подскажите, кто-то пожалуйста. Оставила посылку с этим мылом в машине, в багажнике, на пару ночей, когда было на улице -7 ночью, ну а днём -5. Если мыло заморозилось или приморозилось, утратило ли оно свои антибактериальные свойства или нет? Заранее благодарю!
- Яна С***Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Для сухой кожи, склонной к аллергии-это просто лучшее мыло. Мыло не имеет резкого запаха, хорошо увлажняет и успокаивает кожу. В меру жидкое. И его надо не очень много, чтобы хорошо вымыть руки, поэтому мне хватает надолго. Для меня цена оправдана.
- Переваги:
- Цена-качество
- Недоліки:
Представитель поставщикаРади таких результатов мы работаем каждый день!
Благодарим Вас за Ваш отзыв!
- olya.tsarytsenkoВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л
Нравится
- Переваги:
- Упаковка, консистенция мыла.
- Недоліки:
- Хотелось бы поинтереснее запах))
- Міла К***
Мило без віддушок спеціально для чутливої шкіри. Штучні віддушки можуть спровокувати алергічні реакції.
- КаринаПродавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Мыло довольно таки хорошее, аллергии не вызвало, мне очень трудно подобрать мыло, т.к кожа рук очень сухая и постоянно трескается от всякого мыла, этим довольна,за всё время использования ни разу ни одной ранки не было.
- Переваги:
- Не вызвало аллергии
- Недоліки:
Представитель поставщикаБлагодарим Вас за Ваш отзыв!
Для нас большая радость знать, что наша продукция отвечает на потребности кожи наших клиентов!