- AI аналіз відгуків91 відгук: позитивний: 65%, нейтральний: 17%, негативний: 18%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Любовь Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Чудовий килимок в ванну
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію!)
- Ольга І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Спочатку не сподобався, бо погано ліпився до поверхні ванни. Але у процесі користування, коли він повністю вирівнявся (прислали мені його скрученим), я ним задоволена.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію!)
- Вікторія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
В килимка дуже сильний запах пластику. На вигляд все добре, але запах все псує
- Недоліки:
- Сильний запах пластику
Представник постачальникаШкода, що Ви залишились засмучені своєю покупкою.
Сприйняття запахів є індивідуальним критерієм, тому за багаторічний досвід продажів маємо абсолютно полярні думки наших покупців стосовно присутності або навпаки відсутності запаху у килимка.
Килимок виконаний з матеріалу ПВХ, який може утримувати певний мінімальний виробничий запах на початковій стадії користування до процедури очистки згідно інструкції, що вказана на упаковці товару.
Для мінімізації будь-яких запахів виробником передбачена упаковка відкритого типу.
В свою чергу рекомендуємо вимити килимок та ретельно прополоскати, після вивітрити в гарно провітрюваному приміщенні до зникнення запаху.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
На этом коврике ребенок скользит сильнее чем без него, хотя коврик мылся несколько раз. Не могу оценить
Представник постачальникаДякуємо за відгук.
Основна функція килимка - гігієнічна.
Але для додаткового антиковзаючого ефекту (обезжирення поверхні) спробуйте обробити килимок господарським милом під час процедури очищення.
- Олена Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Килимок гарний на вигляд та дотик, але просто неймовірно неприємний запах.
Думала що вивітриться, не користувалась деякий час, намочила, висушила, місяць був на балконі, але запах не пропав. Так і не змогла користуватись, викинула.- Переваги:
- Гарний на вигляд та дотик
- Недоліки:
- Неприємний запах
Представник постачальникаВітаємо!
Раніше вже отримували від Вас відгук стосовно килимка.
Шкода, що Ви зіткнулись з подібною ситуацією.
Маємо позитивний досвід наших покупців щодо відсутності будь-яких запахів у килимка, тому не можемо оцінити причину його появи чи відсутності у тому чи іншому випадку.
Також завжди є опція повернення виробнику товару, що не підійшов у разі, якщо він не має ознак користування та не був у вжитку.
На жаль, за відсутності килимка погодження процедури його перевірки сервісним центром на будь-які ознаки браку також неможливе.
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Беру дитині в душ вже декілька разів.
- Переваги:
- Гарно липне, не скользить, яскравий
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вам та Вашій дитині!
- Олена Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Дуже неприємний запах
Думала, що вивітриться згодом, але після 3-х купань та місяця який килимок був на свіжому повітрі нічого не змінилось.
Запах дууууже неприємний.
Викинула.- Переваги:
- Гарний колір
- Недоліки:
- Запах
Представник постачальникаЗасмучені, що після трьох використань Ви прийняли рішення позбавитись килимка та здивовані, що через місяць користування запахи були присутні. Килимок поставляється у відкритому скрученному у тубус стані, що дозволяє максимально вивітрити та мінімізувати можливі виробничі запахи ще до моменту покупки.
Та у разі чутливості до запахів рекомендуємо вимити, висушити та вивітрювати килимок у розгорнутому стані до зменшення/зникнення будь-яких запахів.
- Надія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Килимок не має неприємного запаху, гарної якості. Добре кріпиться до дна ваної.
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Сильний неприємний запах
- Недоліки:
- Сильний неприємний запах
- Екатерина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Дуже пахне! Сморід не проходить після миття вже більше тижня.
- Недоліки:
- Смердить
- Анастасия А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Не рекомендую, не клеїться до ванни взагалі
- Недоліки:
- Не клеїться
Представник постачальникаВітаємо!
Засмучені Вашим враженням та досвідом знайомства з килимком для ванної Baby team.
Перед першим використанням килимка радимо провести його очистку та залишити в розгорнутому виді на деякий час, щоб килимок міг вирівнятися після тривалого перебування в скрученому стані.
Фіксувати новий килимок краще у воді. Сподіваємось, що з часом Ви зможете оцінити переваги килимка.
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Гарний килимок, дитині один рік дуже сподобався))
- Иванна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Уже не первый раз заказываю коврик этой фирмы.Первый прослужил лет 5 ,вот заказали второй для младшего ребенка
- Переваги:
- Все
- Юрий Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Прекрасний килимок, без запаху.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вам та Вашій дитині !
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Якісний, добре кріпиться у ванній.
Малюнок практичний, дитина добре акценту увагу, так як оптимальна кількість елементів малюнку.
Відсутній запах пластику.- Переваги:
- Приємна ціна, відсутній запах пластику, добре кріпиться у ванній
- Алина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Гарний килимок, запах зник майже повністю після першого використання. Не ковзає, добре тримається.
- Наталья Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Гарний коврик, зручний
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Килимок сподобався
- Переваги:
- Запах мінімальний, зникає з першого використання
- Михаил П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Трошки запах є, а в іншому - 10/10
- Переваги:
- Дуже гарний, свої функції виконує
- Василь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Добрий килимок
- КлиентВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Вонь этого ковра просто ужасная , если закрыть в ванной и снова войти туда через некоторое время начинает болеть голова от запаха , очень сомневаюсь что это положительно влияет на детей
- Переваги:
- Недоліки:
- Запах
Представник постачальникаВітаємо!
Оскільки виріб виконаний з ПВХ та знаходиться в скрученому стані з виробництва до моменту покупки/використання, деякий виробничий запах матеріалу може бути присутній.
Для мінімізації запаху виробник передбачив упаковку відкритого типу, що нівелює будь-яку його концентрацію.
Перед початком використання рекомендується ретельно вимити та висушити килимок, як вказано в інструкції на упаковці виробу та розмістити його в гарно провітрюване приміщення до зникнення запаху.
З повагою, Baby team
- Валентина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Якість супер,яскраві кольори,добре приліпає,дитина розглядує малюнки.
- Переваги:
- Якість і ціна
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Гарний килимок. Яскравий малюнок дуже сподобався малюку. Неприємний запах трохи є, але зовсім не критично.
- Наталя І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
А нам килимок подобається! У порівняні із старим килимком, цей - товстіший, гума жорсткіша. Із-за цього складніше його приклеїти до поверхні з ванною, але зцеплення є. Просто необхідно трохи води і до кожної присоски пройтись руками. Неприємного запаху не виявили. Взагалі відсутній
- Переваги:
- Малюнок чудовий. У воді спостерігається ефект руху морських тваринок... Доні дуже сподобався. Прозорий, тому візуально не робить нашу маленьку ванну ще меншою
- Недоліки:
- Не виявили, відсутні
- Мария И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Купую не перший раз цей коврик прослужив більше 3х років і служив би далі, як би я виймала його з ванни і про сушувала хоч іноді. На початку кілька днів є неприємний запах але він швидко проходить, вистачить помити з милом. Дуже щільно закручений, це зручно при транспортуванні але важко випрямити перший раз, я набирала у ванну воду і під тиском він кріпився і випрямився. Загалом я дуже задоволена.
- Переваги:
- Довговічний, яскравий.
- Недоліки:
- Запах, погано тримається перший раз.
- Ворох В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Килимок гарний. Беру такий вже другий.
Добре приліпає до ванної, коли там вже є вода.
Але дуже воняє, дуже довго вивітрюється запах- Недоліки:
- Неприємний запах
- Мария С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Хотелось поменять голубой коврик (Безопаски) на более яркий,но этот абсолютно не выполняет функцию, ребенок скользит и падает.
- Переваги:
- Яркий
- Недоліки:
- Скользит, плохо прилипает к ванной
- Левченко Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Зі своєю задачею справляється. Чудовий коврик)
- Дарья М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Все отлично, полностью довольна ковриком, качеством, обслуживанием.
- Переваги:
- Не скользит, красивый.
- Юлія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Пройшов тиждень після покупки, неприємний запах ще присутній. Дитині дуже подобаються малюнки на коврику, купатись стало веселіше, а мамі спокійніше️
- Переваги:
- Гарні малюнки, купання стало безпечнішим, коли дитина в ванні як дзиґа
Великий розмір - Недоліки:
- Сашка Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Запах жахливий, навідь після того як помили з милом!!
Упаковано не надійно.
Присоскі всі справні.
Розмір не дуже.
За рахунок малюнків дитині цікаво- Переваги:
- Не слизький
Цікавий дитині. - Недоліки:
- Запах!!!
Розмір.
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Коврик очень воняет, ну прям очень, хотя функции выполняет
- Переваги:
- Не скользит, цена, размер
- Недоліки:
- Запах
- Юлия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Красивый коврик, ребенку понравился. Единственный минус это резкий,неприятный запах.
- Подгорная А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Коврик в течении недели лежал на балкон , но запах так и не выветрился .
- Переваги:
- Яркий рисунок , ребенку нравится
- Недоліки:
- Ужасный запах резины ,очень токсичный , никак не выветривается и вымыть его невозможно .
- ИлонаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Очень неприятный запах, никак не выветривается
- Переваги:
- яркий рисунок
- Недоліки:
- токсичный запах пластика
- Роман Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Хороший килимок на свої гроші