Відгуки покупців про Макаронні вироби Barilla Спагетіні №3 1 кг (8076800105032)
- Ксения М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный продавец. Рекомендую.
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличные, не развариваются, вкусные. Часто покупаем, соотношение цена-качество супер
- Переваги:
- Быстро и вкусно
- Андрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная паста
- Переваги:
- Барилла-она и в Италии Барилла
- Налалія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Елена Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Цена порадовала, качество знаю давно, спагетти классные
- Переваги:
- Качество
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Лучшая итальянская паста Barilla. Быстрая доставка и цена приятная.
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Люблю цю фірму. Спагетті смачні, еластичні. Якщо варити стільки часу, скільки написано на упаковці, то ще й корисні.
- Переваги:
- Смачні, якісні
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошие,не развариваются.
- Кузнєцова Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Макаронні вироби, що мають ім'я. Улюблені в нашій родині.
Неодноразово купували і продовжимо) - Мащенко Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже сподобались. Прийшли добре запаковані, цілі і неушкожені. Свіжі і дуже смачні. Беру вже не вперше і дуже задоволена.
- Переваги:
- Дуже сподобались.
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Коробка прийшла ціла і неушкоджена. Згідно написів на упаковці: виробник - Італія, імпортер - Україна. Маса нетто - 1 кг, що дуже зручно для великої родини. Строк придатності - серпень 2023. Можна зробити висновок, що це не розпродаж залежаної остачі, а якісний, свіжий продукт.
Купую ці спагеті не перший рік. Найбільше подобається саме #3. Дітям до вподоби #1, тому що вони більш тонкі.
Наразі акційна ціна на Розетці є нижчою, ніж ціна на аналогічний товар у супермаркеті.- Переваги:
- Смачні, не розварюються, акційна ціна.
- Наталья В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вкуснейшие спагетти , не развариваются(12 мин) идеально , проверено ! Хорошая цена за 1 кг! Рекомендую
- Переваги:
- Качество , доступность
- Анна О***Продавець: Rozetka
Бренд проверенный годами. Состоит з твёрдых сортов пшеницы, очень вкусно. Мой фаворит для приготовления различных паст.