Відгуки покупців про Макарони Barilla Spaghettini №3 спагетті 500 г (8076800195033_116246)
- Виктория Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 500
Мои любимые макароны,тонкие и вкусные.Беру постоянно.
- Переваги:
- Вкус.Ни одна торговая марка не сравнится с Барилла,как по мне
- Евгений Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 500
Обычные
- Недоліки:
- Роман Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 500
Швидка доставка, завжди якісний товар. Європейська якість
- Переваги:
- Смачні і якісні
- Недоліки:
- Аліна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 500
Я не люблю спагетінні, але обожнюю традиційні спагетті. Зазвичай беру Чумак, тому що вони мені топ з топів, ніяких кращих італійських для мене не існує. І тут вирішила для різноманіття взяти Барілу, не додивилася і купила спагетіні. Спершу розчарувалась, але вода вже була готова, що робити, зварила – 5 хв.
І, о диво, вони не роз варились як інші спагетіні, не втратили смак, а стали навіть схожими на спагетті по розміру. І вони дійсно смачні - Виктория И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 500
дякую
- Переваги:
- Смачні і бюджетні
- Недоліки:
- Юлія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 500
Відмінно
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 500
Barilla - гарантія чудового смаку та бездоганної якості.
- Переваги:
- Акційна ціна.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Виктория Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Загальна вага: 2000
Мои любимые!!!
- Переваги:
- Очень вкусные
- Альона Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Загальна вага: 2000
- Переваги:
- Якісні та смачні, рекомендую
- Недоліки:
- Алла Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Загальна вага: 2000
Макароны суперские!И срок годности до 2027!!!
- Переваги:
- Качество и цена по акции
- Недоліки:
- Юлия Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Загальна вага: 2000
продукція цієї фірми завжди якісна. Беру все, що бачу, не помилилася ні разу.
- Переваги:
- якість та ціна зі знижкою
- Недоліки:
- немає, крім ціни
- Валерий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Загальна вага: 2000
Качество отличное
- Переваги:
- Вкусные
- Недоліки:
- Подгорна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Загальна вага: 2000
Дуже смачні спагетті. Рекомендую
Я все время беру только Бариллу,причем в разных формах,будь то спагетти,спагетини или перья.
- Переваги:
- Вкусно
- Недоліки:
- Максим Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Загальна вага: 2000
Супер, завжди її беру
- Наталия Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Загальна вага: 2000
Дуже смачні , не рохварюються
- Переваги:
- Гарнп якість
- Недоліки:
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Загальна вага: 2000
Наша сім’я їх обожнює
- Ковальжи И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Загальна вага: 2000
- Вера Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Загальна вага: 2000
Найсмачніші макарони які я їла
- Переваги:
- Дуже смачно
- Недоліки:
- Не завжди є в наявності
- Юрій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Загальна вага: 2000
- Вікторія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Загальна вага: 2000
Найкращі макарони з усіх, що є на ринку України!
- Переваги:
- Розумне співвідношення ціна-якість. Відмінний смак та легкість у приготуванні.
- Недоліки:
- Володимир Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Загальна вага: 2000
Дякуємо за якісну продукцію!
- ТатаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Загальна вага: 2000
Найкраща паста.
- Переваги:
- Найсмачніші спагетті
- Недоліки:
- Паста не для блекауту (є види з більш швидким часом приготування) ))))
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Загальна вага: 2000
Смачні макарони. Рекомендую. Вариться швидко, не зліпаються.
- Переваги:
- Смачні
- Недоліки:
- Михаил М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Загальна вага: 2000
Все ОК
- Переваги:
- Оптимальна ціна, виробник Італія.
- Недоліки:
- не виявив
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Загальна вага: 2000
Все отлично
- РСДВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Загальна вага: 2000
Чудово
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Загальна вага: 2000
Якісний товар, швидка відправка
- Переваги:
- Якісний товар
- Недоліки:
- Ігор О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Загальна вага: 2000
Смачні
- Иванина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Загальна вага: 2000
- Галина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 500
Отличная итальянская паста
- Переваги:
- Не слипаются после варки
- Недоліки:
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Загальна вага: 2000
Самі смачні макарони!!!
- Переваги:
- Смачні
Отличный товар. Часто его заказываю.
- Максим Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Загальна вага: 2000
Дуже смачні!
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Загальна вага: 2000
Наші улюблені. Гарантовано смачно за 5 хв.
- Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Загальна вага: 2000
Дуже смачні, чимось подібні до наших спагетіні "Чумак" (шкода, що зараз ця наша марка макаронів не може вироблятися)
- Переваги:
- Не злипаються, не страшно переварити