- Артем П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Працює
- Переваги:
- Заряджає
- Недоліки:
- Не ходить замість мене на роботу
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
5V 2A на двох портах видає стабільно при заряджені двох пристроїв
- Переваги:
- Якість, комплект
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Дмитре! Вдячні Вам за відгук та за те, що обрали Baseus!
- Артем П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Купував для підключення та зарядки лампи "Настільна лампа з акумулятором Ledvance PANAN DISC 5W 220lm 3000К 5V" та для зарядки всіляких акумуляторних ламп.
Підходить ідеально для пристроїв, яким не потрібна якась швидкісна зарядка.- Переваги:
- ціна/якість
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Хорошая зарядка. Качественный материал. Напряжение соответствует описанию на зарядном устройстве.
- Переваги:
- Качество материала, передача энергии.
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Олеже! Щиро вдячні Вам за відгук та за додані фото! Цінуємо, що обрали саме Baseus!
- Костянтин К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Півтора роки - політ нормальний. Працює кожного дня.
- Василь Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Нормальний зарядний пристрій, але я рекомендую купувати на 30W.
- Максим К***
Согласен. Он лишь для маломощных.
- Костянтин П***
Не рекомендую зараджать телефон 30W - швидка зарядка шкодить акамулятору. Якщо ви про великий повербанк то рекомендую не 30 а 65W
- Екатерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Купила уже вторую для мамы.
Для меня удобнее в поездки все же брать два блочка по 20 W. А маме дома-идеально.- Переваги:
- Удобно, компактно
- Николай С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Шнуры, переходники, повербанк и прочие нужные и не очень вещи от BASEUS верно служат у меня годами. Хочется надеяться, что и этот адаптер тоже будет достойно трудиться. Тем более, что грузить его по полной я не намерен.
- Переваги:
- Красивый, элегантный, два гнезда. По весу, чувствуется положительная разница с дешёвками от нонэймов. Питает аудиоэкстрактор. Не фонит, наводок нет, не греется. Работает и отлично. То, что надо!
- Недоліки:
- Нет.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Ок
- Надежда К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Відповідає опису, швидко заряджає Дякую за швидку доставку та якість
- Переваги:
- Якісь та швидкість
- Недоліки:
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Зарядний пристрій хороший, працює добре, все гаразд! Дякую
- Максим О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Норм, работает. Выглядит не плохо, не грееться.
- Переваги:
- Недоліки:
- Пока не выявил
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Работает нормально, хорошо заряжает, лучше чем устройство бывшее у меня до этого. При зарядке несколько нагревается, но взятся руками можно, не обпекает.
- Переваги:
- заряжает быстро
- Недоліки:
- нагревается
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
працює
- Переваги:
- ціна та якість
- Недоліки:
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Нормально працює, заявлену потужність дає, сторонніх шумів нема
- Переваги:
- працює як слід
Представник постачальникаДобрий день, Олександре! Щиро вдячні Вам за відгук та за те, що обрали Baseus!
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Греется но заряжает быстро
Представник постачальникаДобрий день, Дмитре! Дякуємо Вам за відгук!
- Юрий Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Не плохой булочек,есть быстрая и обычная зарядка. Я доволен.
- Переваги:
- Маленький и не греется.
- Недоліки:
- Нету.
Представник постачальникаВітаємо, Юрію! Вдячні Вам за відгук та за те, що обрали Baseus!
- Віталій Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Питань не має Дуже гарний. Дякую
Представник постачальникаДобрий день, Віталію! Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашого товару!
- Василий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Всё очень хорошо
- Переваги:
- Товар отличный, обслуживание супер
- Недоліки:
Представник постачальникаВітаємо, Василю! Вдячні Вам за відгук! Бажаємо приємного користування!
- Олександр Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Це товар baseus має достатню якість , перевага - два входи
- Переваги:
- Два входи
- Недоліки:
- Степченкова Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Симпатичний, компактний, стильно виглядає , гарно запакований.
- Ігор Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
дуже хороший зарядний за таку ціну. заявлені 10,5Вт віддає. не перший мій пристрій Baseus і поки можу сказати про їх продукцію тільки хороше
- Переваги:
- ціна, можливість під"єднати 2 пристрої
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Ігоре! Дякуємо Вам за відгук! Цінуємо, що обираєте Baseus!
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Очень предвзято относилась к зарядкам такого плана,прочитав отзывы на любые относительно недорогие зарядки. Моё мнение -зарядка отличная! Понятно она не быстрая,но в одно гнездо воткнула радио,в другое телефон. Сразу ничего не заработало,буквально 30 сек,все заработало. Я довольна,рекомендую!
- Переваги:
- Все работает
- Недоліки:
- Ангеліна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
працює прекрасно
- Переваги:
- якісний товар
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Ангеліно! Щиро вдячні Вам за відгук та за те, що обрали Baseus! Бажаємо приємного користування!
- Сергій Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Все добре працює
- Переваги:
- Компактний
- Недоліки:
- Не виявив
- Світлана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Поки все добре. Працює відміно, заряджає телефон і смарт часи.
- Переваги:
- Бистро заряджає.
- Петр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Отлично.
- Недоліки:
- Нет.
- Денис Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Якісний блочок заряджає швидко - не сильно гріється56°t
- Переваги:
- 2 usb
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Хороша зарядка, працює, поки не підводила, рекомендую.
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- не виявлено
- Игорь П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Працює
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Хороший недорогий блок
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Працює, заряджає гаджети, що від зарядного пристрою і очікувалось. Покупкою задоволений
- Переваги:
- Працює, як і очікуваа
- Недоліки:
- Галина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Всё супер
- Володимир Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Прекрасна річ в побуті. Дуже задоволений
- Діля П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Все супер
- В'ячеслав З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Якісний товар