Відгуки покупців про Мережевий зарядний пристрій Bavin PC2029Y-C 22.5W USB-A 3.0A Super Quick Charge + кабель USB-A/Type-C Black (C-PC2029Y-C BK)
Є в наявності
- Олег Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сподобався. Якісний зарядний пристрій є швидка зарядка
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
пригодиться в хазяйстві в якості звичайного зарядного пристрою... шкода, що дорого обійшовся.
- Переваги:
- заряджає
- Недоліки:
- швидкої зарядки немає ні з рідним кабелем, ні з іншим кабелем з такими ж параметрами для швидкої зарядки, хоча блочки інших фірм зі своєю задачею швидкої зарядки справляються.
Представник постачальникаДоброго дня, шановна Лариса!
Ваш відгук, не відповідає дійсності!
Всі заявлені параметри ретельно перевірені та підтверджені.
Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні, також контакти служби підтримки та сервісного центру, ви можете отримати звернувшись на гарячу лінію магазину ROZETKA. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів BAVIN, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.
Дякуємо Вам за вибір бренду BAVIN!
- Марія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зарядка норм, заряджає швидко як і очікувала, кабель толковий, якісне виконання.
- Ярмоленко Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Шукав саме чорного кольору з швидкою зарядкою. Можу рекомендувати цей бренд