Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Навушники Bavin BH-57 Hi-Res Black (HB-BH-57 BK)

Оцінка користувачів 4.2/5
  • Світлана Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

М'які амбушури, чудово ізолюють від зовнішнього шуму. Брала для роботи та онлайн зустрічей

• Аліна І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Звук чистий, баси приємні та об'ємні. На вуха не тиснуть, можна спокійно сидіти в них годинами.

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Навушники легкі, зручно сидять на голові, не тиснуть. Звук деталізований, а мікрофон добре передає голос під час дзвінків.

• Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Приїхали навушники повністю розряджені. Зрозуміло, перевірити на місці було не можливо, бо вони навіть не вмикалися більше ніж на декілька секунд. Вдома зарядив. Підключив до телефону, а одне вухо гучно грає, інше тихо. Ці навушники не мають переваг. Поганіших навушників ще не купляв в розетці.

Переваги:
    нема
    Недоліки:
    Дешевий пластик, одне вухо грає гучніше іншого.

Доброго дня, шановний покупець!
      Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
      Якщо ви виявили дефект, пропонуємо вам звернутись напряму в авторизований сервісний центр. Для вашої зручності, всі необхідні контакти та графік роботи вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви маєте можливість зателефонувати, або відправити повідомлення з запитом в месенджер Viber, на яке ми обов'язково відреагуємо протягом найближчого часу. У разі втрати упаковки або гарантійного талону, контакти офіційного сервісного центру ви можете дізнатись в підтримці ROZETKA.
      В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або за вашою згодою обміняємо товар на новий, в найкоротший строк. Звертаємо увагу, що пряме звернення в сервісний центр, максимально прискорить вирішення вагого питання.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів BAVIN.

• Віктор П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарна форма навушників яка регулюється звук теж сподобався. Акумулятора вистачає

Переваги:
    Якісні матеріали та звучання
  • Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не кидайте людей на гроші

Переваги:
    Нізьки баси і то не дуже
    Недоліки:
    В описі одне,а продають друге.Не дуже задоволений..

Доброго дня, шановний покупець!
      Всі заявлені характеристики та опис товару, відповідають заявленим!
      Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні, також контакти служби підтримки та сервісного центру, ви можете отримати звернувшись на гарячу лінію магазину ROZETKA. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів BAVIN, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.

• Марина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Вже більше місяця у користуванні. Заряд тримає дуже довго дійсно. Все подобається

• Марина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Це просто якась супер якість. Звучання дуже якісне. Самі по собі навушники дуже комфортні

• Віктор Д***

Навушники просто ідеальні

• Дем'яненко О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Замовила ці навушники (були колись схожі), бо подобається така форма і їх вигляд... На картинці, як виявилось.
    Вживу, вони неначе картонні, або ну дуууже тонкий пластик під кожзамом, ще й розхлябані якісь.

Довелось відмовитись, навіть не підключалась для перевірки звуку, відчуття, що вони б того не пережили.

Відмовляти від покупки не буду, але хоча б не оплачуйте таке наперед.

Переваги:
    Можливо, звук...
    Недоліки:
    Навушники, повністю

Доброго дня, шановний покупець!
      Не згодні з вашою оцінкою. Навушники BH-57, як й інші моделі бренду Bavin, високої якості та відповідають усих заявленим параметрам на 100%!

• Віктор Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

хочу відзначити — вони дуже зручно сидять, навіть після 3-4 годин прослуховування немає ніякого дискомфорту. Матеріали корпусу приємні на дотик, збірка на висоті (нічого не люфтить). З’єднання зі смартфоном миттєве, сигнал стабільний навіть через стіну. За таку ціну — це просто знахідка. Рекомендую