Відгуки покупців про Навушники Bavin BH-57 Hi-Res Black (HB-BH-57 BK)
- Світлана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
М'які амбушури, чудово ізолюють від зовнішнього шуму. Брала для роботи та онлайн зустрічей
- Аліна І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Звук чистий, баси приємні та об'ємні. На вуха не тиснуть, можна спокійно сидіти в них годинами.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Навушники легкі, зручно сидять на голові, не тиснуть. Звук деталізований, а мікрофон добре передає голос під час дзвінків.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приїхали навушники повністю розряджені. Зрозуміло, перевірити на місці було не можливо, бо вони навіть не вмикалися більше ніж на декілька секунд. Вдома зарядив. Підключив до телефону, а одне вухо гучно грає, інше тихо. Ці навушники не мають переваг. Поганіших навушників ще не купляв в розетці.
- Переваги:
- нема
- Недоліки:
- Дешевий пластик, одне вухо грає гучніше іншого.
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
Якщо ви виявили дефект, пропонуємо вам звернутись напряму в авторизований сервісний центр. Для вашої зручності, всі необхідні контакти та графік роботи вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви маєте можливість зателефонувати, або відправити повідомлення з запитом в месенджер Viber, на яке ми обов'язково відреагуємо протягом найближчого часу. У разі втрати упаковки або гарантійного талону, контакти офіційного сервісного центру ви можете дізнатись в підтримці ROZETKA.
В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або за вашою згодою обміняємо товар на новий, в найкоротший строк. Звертаємо увагу, що пряме звернення в сервісний центр, максимально прискорить вирішення вагого питання.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів BAVIN.
- Віктор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна форма навушників яка регулюється звук теж сподобався. Акумулятора вистачає
- Переваги:
- Якісні матеріали та звучання
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не кидайте людей на гроші
- Переваги:
- Нізьки баси і то не дуже
- Недоліки:
- В описі одне,а продають друге.Не дуже задоволений..
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Всі заявлені характеристики та опис товару, відповідають заявленим!
Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні, також контакти служби підтримки та сервісного центру, ви можете отримати звернувшись на гарячу лінію магазину ROZETKA. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів BAVIN, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.
- Марина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вже більше місяця у користуванні. Заряд тримає дуже довго дійсно. Все подобається
- Марина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це просто якась супер якість. Звучання дуже якісне. Самі по собі навушники дуже комфортні
- Віктор Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Навушники просто ідеальні
- Дем'яненко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовила ці навушники (були колись схожі), бо подобається така форма і їх вигляд... На картинці, як виявилось.
Вживу, вони неначе картонні, або ну дуууже тонкий пластик під кожзамом, ще й розхлябані якісь.
Довелось відмовитись, навіть не підключалась для перевірки звуку, відчуття, що вони б того не пережили.
Відмовляти від покупки не буду, але хоча б не оплачуйте таке наперед.- Переваги:
- Можливо, звук...
- Недоліки:
- Навушники, повністю
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Не згодні з вашою оцінкою. Навушники BH-57, як й інші моделі бренду Bavin, високої якості та відповідають усих заявленим параметрам на 100%!
- Віктор Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
хочу відзначити — вони дуже зручно сидять, навіть після 3-4 годин прослуховування немає ніякого дискомфорту. Матеріали корпусу приємні на дотик, збірка на висоті (нічого не люфтить). З’єднання зі смартфоном миттєве, сигнал стабільний навіть через стіну. За таку ціну — це просто знахідка. Рекомендую