Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Відгуки покупців про Навушники BeatBox PODS PRO 6 Blue (bbppro6bl)

Оцінка користувачів 3.52/5
на основі 123 відгуки
  • Валерій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Замовив, оплатив, приїхали, але так і не підлючив. Смартфон їх не бачить( Пробував на кількох пристороях

Переваги:
    Недоліки:
    Не робочі

Доброго дня, шановний покупець!
      Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні, також контакти служби підтримки та сервісного центру, ви можете отримати звернувшись на гарячу лінію магазину ROZETKA. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів BeatBox, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.

Доброго дня, шановний покупець!
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів BAVIN, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.
      Дякуємо Вам за вибір бренду BAVIN!

• Надія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orange

Навушники супер за таку ціну, легкі, гучні, рекомендую

• Ольга П***

Комфортні для вух.
    Підключаються до iOS з легкістю.
    Тримають заряд добре, як для своєї вартості.

Переваги:
    Все прекрасно!
    Недоліки:
    Не віднайшла.
  • Аліна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Через 2 роки взагалі перестали підключатися...

Переваги:
    Мало
    Недоліки:
    Гучні, не з першого разу підключаються, з часом перестали підключатися взагалі.

Доброго дня, шановний покупець!
      Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
      Якщо ви виявили дефект, пропонуємо вам звернутись напряму в авторизований сервісний центр. Для вашої зручності, всі необхідні контакти та графік роботи вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви маєте можливість зателефонувати, або відправити повідомлення з запитом в месенджер Viber, на яке ми обов'язково відреагуємо протягом найближчого часу.
      В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або за вашою згодою обміняємо товар на новий, в найкоротший строк. Звертаємо увагу, що пряме звернення в сервісний центр, максимально прискорить вирішення вагого питання.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів BeatBox.

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orange

До телефона підключити два наушника одночасно не можливо.

Переваги:
    Недоліки:
    Нефункціонують
  • Діма В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orange

Чудові наушніки користуюся ними вже декілька місяцівіз мінусів бачу лише те що вони бистро розряжаються не прямо бистро но все таки бистро більше мінусів не бачу

• Світлана С***

все чудово

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

2 рази казус. тепер буде проблема з поверненням за 3 роки гарантії.
    Велике фе розетці, що продають не якісний товар.
    2 раз взяв, а воно з бокса не заряджається. Просто нз.
    Очікування - навушничкі. Реальність - володька.

Переваги:
    fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me
    Недоліки:
    не варто вірити.

Доброго дня, шановний покупець!
      Звертаємо вашу увагу, що даний товар, має гарантію, від офіційного представництва.
      Якщо ви виявили дефект, ви можете звернутись по гарантії в сервісний центр, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
      В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або обміняємо товар на новий, в найкоротший строк.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів BeatBox, та зробимо все можливе для вирішення вашого питання.

• Максим Б***

Як то кажуть: "Бог любить троїцю".
      3 раз взяв, вже перечитав, чому в наборі лише дата-кабель.
      Інструкція повна лажа.
      Вхідна напруга 5В, Сила струму не повинна перевищувати 900мА, хоча я б не радив тикати на зарядку в юсб 3.0, якщо у вас юсб 2.0 - користуйтесь ним бо 500мА / 0.5А 1оо% не попалить ваш бокс.
      Так по товару: інколи втрачає сигнал від телефона (Редміноут 8т). З кишені де відстань була менше аніж 1м.
      Мікрофон - не жалілись, хоча я говорив на звичайні гучності, типу як перед людиною на відстані 1м.
      Бокс - це вже в мене 3 пара і після 3го разу кажу: на збірці боксів облажались. Бокс світився жовтим, але зарядив навушники лише після того як я його повністю зарядив. Тобто бокс дав лише 2 цикла зарядки.
      Зарядка робилася з принципу перші 4 рази жо повної і до повної розрядки, бокс навіть 1 цикл не пройшов, на 3 циклі зарядки навушників показав мені дулю.
      Мануалка, написана на відвали. Потужність, сила струму 5В. Я підвис.
      Розетка, добавте інфу про вхідну напругу на Бокс та Силу струму, бо це капець.

Доброго дня, шановний покупець!
      Просимо вас звернутись в підтримку, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Придбав. 2 жовтня отримав, був зайнятий, навушники не перевіряв. Лежали до 12 числа.
    Потім перевірив. Зарядив бокс, вуха притицяв. Мабуть не поцілував лише сенсор. - Не робочі.
    16 числа прийшла 2 пара. Бокс світиться зеленим, навушники попрацювали хвилин в 15 і пішли гуляти. Дав 30 хвилин на зарядку з бокса. Туди, сюди. По сенсору тикаю. Боксом клацаю (ну а вдруг?)
    2 пара нерви з'їла. Може я нз, але там ще і інструкція написана українскью бай мікола яновіч.
    З іншої сторони, купляв дешево - плати 2.

Переваги:
    Ви ходите в магазин, палите калорії
    Недоліки:
    2 пара яка потрапилась була з браком. Китай.

• Екатерина И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orange

Наушники не получилось синхронизировать между собой на 4 устройствах. Наушники отображаются как два отдельных устройства. выкинутые деньги на ветер

Переваги:
    Для использования одного из них прекрасное решение
    Недоліки:
    Не работают вместе хоть ты лусни!

Доброго дня, шановний покупець!
      Якщо у вас виникли питання, ви можете звернутись в підтримку, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.

• Віталій Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Може для когось не ідеальні, але мої запити та потреби за якістю, навушники задовольняють

Доброго дня, шановний покупець!
      Дякуємо Вам, за позитивний відгук.

• Вікторія Ш***

Гарний дизайн а також дуже леге Сеньки. Все сподобалось. Дякую розетка

• Марічка М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink

Це моя найневдаліша покупка на Розетка за всі мої 10 років активного шопінгу в даному інтернет-магазині. Звук більш-менш нормальний, з вух не випадають, ну і все, на цьому все добре закінчилось. А далі жах з невдалим розташуванням сенсорних кнопок - не можливо дістати навушники, щоб ненароком не вимкнути їх, а якщо з другого-третього разу вдалось дістати, нічого при цьому не наковбасивши, то починається другий квест - засунути навушники в вуха, знов таки нічого не натиснувши і не упустивши навушники на підлогу/асфальт. Завдання для того ще еквілібриста. Далі... періодично дисконектиться один навушник. Крім цього... відстань 6-7 метрів і "кіна не буде". І це ще не все... 40-60 хвилин і все, досить, як то кажуть "хорошего понемногу". І це непорозуміння я ще умудрилась придбати по повній ціні. Просто не вистачає цензурних слів, щоб в повній мірі виразити моє захоплення від цього придбання))

• Даша Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Непогані навушники, доволі якісні по звуку

• Ілля М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Навушники жахливі! Звук так собі, тримають заряд хвилин 40! Зарядити не від всього можна!

Переваги:
    Не має
    Недоліки:
    Звук не дуже, тримають заряд зовсім трохи, не беруть заряд від павер банку!
  • Ґанна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orange

Навушники залікові, всі функції добре працюють, до звуку притензій не маю

• Наталья К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orange

Пластмасса не более. Сразу один наушник то включался, то нет. В итоге перестал работать левый наушник.
    Покупались для ребёнка, если бы работали оба наушника, то в принципе хватило бы ему. А так очень жаль. Вернули.

Переваги:
    Яркие
    Недоліки:
    Вышел из строя левый наушник спустя пару дней

• Юлія З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orange

Підійшли під мої вуха як раз, а якщо навушники добре сидять, то і звук чіткий, без сторонніх шумів

• Нарайана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orange

Вообще ни разу не привередлива к технике , но именно эта модель глючная , расконективается потом снова конектится и поэтому создаётся впечатление что наушники живут своей жизнью и сами с собой общаются . Конечно времени мало прошло только один день их изучаю и рано ставить на них хрест.
    И ещё из минусов греются в зарядном устройстве , шипят на громкости (ну это если сильно громко включить) .
    Хотела сделать подарок себе и сестре но вышло что сделала геморройчик и расстройство , не нужно было брать сразу две пары .
    Ещё из минусов сенсор , который выглядит как динамик но это всё таки сенсор потому что руку нельзя поднести к уху и выключается звук .
    Привыкла что наушник не реагирует пока кнопку не вдавишь а эта модель контачит сенсором да ещё и на удалении.
    Итак минусы :
    Хватает на 20 минут заряда ,
    Расконективается и долго заново конектится ,
    Греется при зарядке ,
    Шумит при включении громкости
    Из плюсов :
    +Мини размер (хотя можно было бы ещё меньше шоб не вываливались при беге)
    +И цвет (оранжевый цвет бомбезный)

Переваги:
    Влезли в уши
    Недоліки:
    Заряда хватает на 20 минут и расконективаются

• Дмитро К***

Хороший звук, рекомендую.

• Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Непогані навушники в своїй ціновій категорії. Довгенько тримають заряд, але трошки мікрофон не сподобався

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink

Очень удобные и крутые наушники! советую!

• Елена К***

За 4 місяці просто перестали працювати

Доброго дня, шановний покупець!
      Звертаємо вашу увагу, що даний товар, має гарантію, та післягарантійне обслуговування від офіційного представництва.
      В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його в найкоротший строк.

• Олексій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Не знаю що навіть сказати про "це" гарна ціна привабила , відгуки гарні що все чудово, приєднуються добре, звук чудовий....
    Про те ні , мені мабуть не пощастило з виробом, бракований один на мільйон)
    Але ж ні, є відгуки роками назад про тіж самі проблеми.
    Хочу сказати що футляр приємний на дотик, малий але залишає плями на білому кольорі, темні були ю приємніші.
    Зарядний пристрій міцний.
    Прийшли з сішвіми батареями, заряджав 10 хвилин,як виявилось самі навушники заряджалися після від'єднання від мережі, тому чекали ще пару хвилин та марно, вони не підєднались до телефону адекватно, лиш раз на декілька хвилин я послухав музику я на цьому годі))).
    Сервіс приємний , доставка швидка , повернення коштів швидке та налагоджене, дякую Розетк

Переваги:
    Маю гроші)
    Недоліки:
    Виріб
  • Ігор
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink

Навушники гарні, зручні, звук неймовірний (не розумію тих, кому недостатньо гучності, все з гучністю ок

• Олександра

Ви в них розмовляєте по телефону? Вас нормально чують? Бо мене чують ніби здалека, тобто погано

• Олександра
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink

Люди, підкажіть, як у них відповідати на дзвінок?
    Все клас, крім цього моменту.

Натискаю на телефоні зелену трубку (там ще на ній відображається значок блютузу) - я чую добре, а мене не чують.
    Можливо, ще щось треба натискати на самому навушнику?

• Алина Б***

За свої гроші норм.

Переваги:
    Гарний звук.
    Недоліки:
    Тримають заряд приблизно 2-2,5 годин. Зазвичай один із навушників розряджається на -15 хв раніше. При прослуховувані музики мінімальний звук гучний. Іноді можуть підключатися десь з 5-го разу.

Доброго дня, шановний покупець!
      Просимо вас звернутись в підтримку, так як вказані вами недоліки не мали місця раніше.
      Необхідні контакти ви знайдете на стикері упаковки, або в гарантійному талоні.

• Денис

В мене так само.

Доброго дня, шановний покупець!
      Даний товар, має гарантію, від офіційного представництва.

• Катерина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink

Дизайн мені сподобався, зі звуком все в порядку, доречний спортивний силиконовий тримач

• Алина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Якщо ними деколи користуватися, то норм. На постійній основі прауюють приблизно 2,5 годин.

Переваги:
    За свої гроші норм
    Недоліки:
    Через місяць користування стали далеко не з першого разу підключатися до телефону.
  • Марта 8***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink

Сначала было хорошо , сейчас не подключаются не к одному телефону, просто в один момент не работают кде

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Дешевые наушники
  • Яна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orange

Хороший товар за свою ціну, особливо по знижці.

• Інна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink

Цікаві навушники, мені сподобались за усіма характеристиками

• Ксенія О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orange

Класні навушники за класну ціну!

• Владислав С***

Качество звучания на 3 а комфорт и надёжность в ушах 0

Переваги:
    Нет абсолютно
    Недоліки:
    При малейшем движении выпадают из ушей
  • Натали
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Очень мелкие как сами наушники, так и кейс, но это как раз , т.к. брали для ребенка. Получилось в самый раз). Заряд держат 4-5 часов, звук не предел совершенства, но на свои деньги ок. Кабель зарядки lightning в комплекте. Из минусов - инструкция написана шрифтом в 1кегель (

Переваги:
    Цена, дизайн.
    Недоліки:
    Инструкция
  • владислав Х***

Не рекомендую.

Переваги:
    Зручний і компактний зарядний бокс
    Недоліки:
    Якість звучання,якість збірки навушників.