Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Комплект постільної білизни MirSon Бязь 15-1511 Federica 2 x 160 x 220 см (2200001700192)

Оцінка користувачів 3.6/5
  • Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Шикарний комплект, для тих хто цінує високу якість і стиль!

Доброго дня! Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук

Нам дуже приємно, що ви оцінили якість та стиль комплекту. Нехай постільна білизна дарує комфорт і задоволення щодня!

Будемо раді вашим наступним замовленням

• Микола П***

Шукали саме такий коричневий, виглядає просто нереально) Покупкою задоволені)

Доброго дня! Щиро дякуємо вам за такий теплий відгук

Нам дуже приємно, що ви знайшли саме той відтінок, який шукали, і залишилися задоволені покупкою. Нехай комплект дарує комфорт і затишок щодня!

Будемо раді вашим наступним замовленням

• Віолета П***

Колір просто супер, виглядає дорого і стильно!

Доброго дня! Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук

Нам дуже приємно, що колір комплекту справив на вас таке враження та виглядає стильно й елегантно. Нехай постільна білизна дарує комфорт і затишок!

Будемо раді вашим наступним замовлення

• Лужанская Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70

колір не співпадає з заявленим

Недоліки:
    колір не співпадає з заявленим

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Перепрошуємо за незручності.Для вирішення питання Ви можете написати на наш офіційний сайт.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• Інна

Дуже сподобалась якість та плотність матеріалу, також порадувала молнія на пододіяльнику.

Переваги:
    Плотна тканина
    Недоліки:
    Не помітила

• Мария К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Плотная ткань, как накрахмаленная.
    Цвет как на фото.
    Пользуюсь 8 месяцев, цвет прежний. Катышки и потертости не появились.

• Любовь К***

Просто ужасное качество! Повелась на отзывы, увы(( постельное белье грубое даже после стирки ! Как халат для технических работ((( Неприятный запах душевой пвх упаковки! Но это можно упустить! Но на матрас 180*200 простынь явно мала, не прилегает нормально! Крайне недовольна качеством изделия! Дешевая швейка! Не представляю, что можно такое купить за полную стоимость, без акции и получить то же впечатление! Лично мне некомфортно спать на таком постельном из грубого материала

Переваги:
    Пододеяльник на молнии
    Недоліки:
    Материал изделия не мягкий(как будто накрахмален и не один раз) даже после стирки не особо лучше( размер, упаковка воняет
  • Антон Б***

Все супер.

• Мазур Л***

немного разочарована, но комплект оставила, посмотрим как будет в эксплуатации...

Переваги:
    плотная ткань
    Недоліки:
    цвет отличается, цена явно завышена, упаковка непрезентабельна
    • Яна

Какого цвета пришел комплект? Спасибо за ответ!

• Наталия

Комплект пришел с нарушенным порванным чехлом и немного примятый.Расстроилась.
    Комплект сам по-себе красивый цвет, ткань плотная, пододеяльник на молнии.

Переваги:
    Красивый Цвет, пододеяльник на молнии, плотная ткань.
    Недоліки:
    Нарушена упаковка и порван чехол, сам комплект примят.
      Эксперт Rozetka

Добрый день, Наталия! Приносим свои извинения за причиненные неудобства. Спасибо за предоставленную информацию. Мы примем меры для улучшения качества работы нашего магазина и недопущения подобных ситуаций в будущем.

• Іван
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 2 x 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70

через 1 місяць при наявності змінних комплектів білизни почала кошлатитись, дуже засмутились...

Переваги:
    колір
    Недоліки:
    якість
  • Татьяна М***

Класна білизна

Переваги:
    М'яка, приємна, гарний колір
    Недоліки:
    Не виявила
  • вячеслав х***
    Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Не рекомендую ! Простынь с дыркой .
    Нет ни чека , ни накладной

Переваги:
    Недоліки:
    Простынь с дыркой
    • Валерія

чек в особистому кабінеті є, коли замовляєте не забувайте знімати галку "не друкувати чек"

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Перепрошуємо за незручності. Для вирішення питання Ви можете написати на наш офіційний сайт.

• Марина А***
    Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70