- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
У мене до цього була цієї фірми сковорідка, але ніяких проблем не було, але ця це просто жахіття
- Переваги:
- Недоліки:
- Дуже швидко стала пригорати їжа, не можливо взагалі нічого по смажити щоб воно не пригоріло
- Володимир І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Прекрасний вибір сковороди у своєму ціновому сегменті. Річ дійсно якісна та служить без проблем не втрачаючи свої переваг, якщо правильно слідкувати за нею.
- Переваги:
- Якість, Антипригарні властивості, Дуже зручно та швидко мити, Підходить до будь-яких поверхонь, Дуже приємна на дотик та ергономічна ручка, Колір
- Недоліки:
- За 2.5 місяці користування поки що не знайшов жодних
- Павло К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Найгірша антипригарна сковорідка яку я мав. 2 тижні з моменту покупки смажити вже неможливо.
- Недоліки:
- Антипригарне покриття згоріло за 2 тижні
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
Користуюсь вже більше ніж пів року то дуже задоволений. Хороша якість матеріалів, стійкий до подряпин, їжа не пригорає. То ціна-якість дійсно хороший вибір
- Жанна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
Чудова сковорода, легко миється, гарного світлого кольору!!!
Рекомендую!!!!- Недоліки:
- Вікторія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Дякую продавцю! Товар добрий, без дефектів. Сковорода легенька, зручна. Доставлено без затримання.
- Николай Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Сковорідка ТОП!
- Юляха З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Забирала товар, отримати тепер зворотній звʼязок не знаю як тут, показує продавець Розетка. Саме пакування помʼяте і пожоване на сковорідці. По діаметру ободу Сковороди - сколи фарби та покриття. Відчуття, що її чи зберігали невідомо як, чи кидали по складу, чи доставив куртки таким чином на точку видачі. Залишився неймовірно прикрий осад
- Капшук И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Как всегда BF ТОП!!!!
- Клеопатра А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Гарно запаковано. Все прийшло швидко. Покупкою задоволена.
- Переваги:
- Супер зручна, сучасна, не пригорає
- Недоліки:
- Не помітила
- Володимир Ш***Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
Їжа сильно прилипає під час смаження!
Омлет взагалі неможливо приготувати - все прилипає!
Не рекомендую!- Переваги:
- Недоліки:
- Ціна!
- Сві С***
Смішно, бо ви не купували. Антипригарнк покриття- не значить смажити без олії.