Відгуки покупців про Ніж японський сантоку BergHOFF Codon 12.5 см (1315101)
Є в наявності
- Ганна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 125
3 зірки суто за ціну, чого я ще чекала за ніж за таку ціну Гарний, зручний. Але якщо б про заточку не писали - були б всі 5 зірок. На третій день не різав помідор, хоча в перші два - був ідеальним. При тому що я готую мало, на себе, і різала тільки огірки, кабачок, томат, хліб і чорнослив без кісток звісно
- Переваги:
- Хороший за свою ціну
- Недоліки:
- Збрехали про заточку
Дякуємо за ваш відгук та детальний опис досвіду користування ножем.
Раді, що ви оцінили дизайн і зручність моделі. Нам прикро, що ніж не виправдав ваших очікувань щодо тривалості заводської заточки. Гострота ріжучої кромки може залежати від інтенсивності використання, типу продуктів і особливостей догляду. Після втрати початкової гостроти ніж, як правило, потребує періодичного підточування для підтримання ефективного різу.
Ваші зауваження дуже цінні для нас і допомагають іншим покупцям зробити більш зважений вибір. Дякуємо, що поділилися своєю думкою.
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 125
Дуже зручний ніж, можу лише порекомендувати.
- Переваги:
- Висока якість
- Недоліки:
- Не виявлені
Дякуємо за ваш відгук!
Ми раді, що ніж BergHOFF Codon виявився для вас зручним у використанні та залишив позитивні враження. Ваші рекомендації дуже цінні для нас і допомагають іншим покупцям зробити правильний вибір.
Бажаємо, щоб покупка й надалі приносила лише задоволення!
- анна р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 125
Супер класний ніж, правильно заточений з двое сторін, один із найкращих якими я користувалась.
Щиро дякуємо за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що ніж виправдав ваші очікування та став одним із найкращих у користуванні. Нехай і надалі радує вас своєю якістю та зручністю. Ваш BergHOFF
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 125
Наче сам на кухні робить ВСЕ
- Переваги:
- Легкий, гострий, тонко може нарізати, зручно тримати
- Недоліки:
- поки нема
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 125
Ніж чудовий, удобний, гострий.
- Переваги:
- Гострий.
- Недоліки:
- Немає.
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 125
Купувала і собі, ще років 5 тому, і мамі. Дуже якісні, служать гарно