Відгуки покупців про Крісло Nowy Styl Betta ordf GTP OH/5 ZT-13

Оцінка користувачів 4.34/5
на основі 201 відгук
  • AI аналіз відгуків
    121 відгук:  позитивні — 62%, нейтральні — 20%, негативні — 18%
    Загалом, покупці відзначають, що офісне крісло Betta GTP OH — це доступний і зручний варіант за свою ціну, особливо підходить для офісу та дому, рекомендовано для підлітків і дорослих з вагою до 80–90 кг. Позитивно оцінюють підтримку спини та ергономіку, а також комфортність і простоту складання для більшості. Серед слабких сторін часто згадують складності зі збіркою, неякісні або відсутні комплектуючі для підлокотників, часом нестійкість спинки, а також скрипи, які з часом з'являються. Якість пластику і матеріалів часто критикується, але багато хто визнає це прийнятним компромісом за таку ціну. Деякі відгуки підкреслюють тривалий ресурс експлуатації, проте для користувачів із вагою понад 90 кг крісло може бути недовговічним.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Погребной С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий

неякісний пластик. сламався за годину сидіння. брав таке ж років чотири назад, було норм.

Недоліки:
    купив на днях. сьогодні зібрав. зламався стакан-тріснув повністю. спинка вилетіла. ледь не впав сам)
    • Погребной С***

САМ СОБІ ВІДПОВІВ?)

Добрий день.
      Нам дуже прикро, що така ситуація сталася. Її можна вирішити, звернувшись до нашого сервісного центру. Дізнатися найближчу адресу, можна надіславши листа на наш мейл [email protected]. Гарного дня

• Елена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий

Крісло у використанні уже майже рік, з самого початку не змогли нормально зафіксувати спинку, її постійно хилтть у бік. Але в цілому хороше.

Переваги:
    Не дуже габаритне, гарного підходить для маленької кімнати
    Недоліки:
    Не фіксується намертво спинка, час від часу потрібно вирівнювати
      Представник бренду

Добрий день. Вдячні за Ваш відгук, завдяки зворотньому зв’язку, ми стаємо кращими. Бажаємо приємного користування.Гарного дня.

• Яна К***
      Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо приємного користування.

• Сергей П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Вместо 14 дней, доставили за 3 недели. Стул собрать не составило труда. В целом норм, сидеть удобно, спина держится. Немного кривовата спинка (вроде не на что не влияет), только вот подлокотники расстроили своим неудобством, немного бы повыше.

Переваги:
    Легко собирается, спинка из сетки
    Недоліки:
    Подлокотники очень низкие, при моём невысокой росте 175 см, пользоваться ими не удобно, будь они на 3-5 см выше было бы ок.
    Кривоватая спинка, но это чисто думаю мне так повезло
  • Елена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий

В принципі, стул для дівчинки - підлітка виявився цілком зручним. Але так і не вдалося намертво зафіксувати спинку. Вона періодично нахиляється трохи в бік.

Недоліки:
    Не фіксується спинка.
  • Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Стандартне крісло. Хороша якість за свою ціну

Переваги:
    Хороша якість
  • Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Непогане клісло за свою ціну

• Константин М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Кресло неплохое, хотя это, скорее, стул.

Переваги:
    Качество нормальное.
    Недоліки:
    Цена завышена. Обычный офисный стул со спинкой, фактически.
  • Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Брав таких два, вже користуюсь більше року - все супер! Виглядають стильно, легкі та зручні. На вагу 70-80 кг відмінно підходять.

Переваги:
    Стильний, зручний, вітчизняний виробник
    Недоліки:
    Відсутні
  • Роман

Делайте отзывыспустя время.
    Новое всегда круто, но это днище - это трындец.
    Так совпало, что я выбирал домой стул и в это время в офис закупили 20 таких стульев. Попользовавшись месяц я был удивлен. Все мягко, упругая удобная спинка, крутой стул.
    Взял домой себе....
    Через 3-4 месяца все стулья в офисе начали скрипеть, скрежетать и на половине поотлетали пластиковые кожухи с пружин или ручки.
    Но так как на своем я почти не сидел дома, то из поломок лишь газлифт спустя 2 недели после покупки сломался, с завода новый прислали. А скрипеть все начало спустя два года, с началом карантина, когда домой перебрался работать и стал его использовать каждый день, как и в офисе. Собственно месяца полтора и начало скрипеть....
    Скрип такой, что в квартире все просыпаются ночью. Подтягивал болты, пружины, смазывал все - пофиг, постоянно что-то всегда скрипит.
    Я видел дешманские стулья, которые рассыпались в щепки, не издавая звука.... А здесь все с точностью до наоборот.
    Он целее дешмана, хоть газлифт походу опять помер, но скрип - это трындец как все портит. Ни на спинку не облокотишься, ни даже встать или сесть без скрипа как советский шкаф открываешь невозможно.
    К покупке не рекомендую

Переваги:
    Красивый. Удобно более менее сидеть, пока новый
    Недоліки:
    Скрипит как старые советские двери в шкафу. Малоресурсный газлифт
  • Павел
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Отличное удобное кресло, выбирали по качеству материала сидушки.

Переваги:
    Отличное кресло, быстро собрали.
  • Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Стул отличный, удобный. Сетка на спинке прочная и выдерживала полулежачее положение 80-килограмового крупного тела.
    Спинка при откидывании первые несколько дней скрипела. Нужно смазать все части (пружину, ось и др), которые двигаются WD-40. Через несколько дней скрип прошел полностью.

Переваги:
    Все отлично
    Недоліки:
    Поначалу скрипела спинка при откидывании. WD-40 решил проблему
  • Елена О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Очень довольны креслом. Первое брали год назад, остались довольны. Решили взять второе ребенку. Все пришло без повреждений. Отличный вариант по доступной цене.

Переваги:
    Удобный, комфортный
  • Липовський А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Напишу отзыв после 5 лет пользования кресла. Огромная проблема, это ремонт данного кресла и всей продукции этой фирмы. Запчасти для ремонта не возможно просто так купить и интернете. Для заказа пиастры, газлифта или спинки надо идти в мебельный магазин в вашем городе и заказывать. За 5 лет у меня сломалась пиастра, газлифт и сетка на спинке. Перятянуть сетку не возможно у вас в городе надо покупать целиком всю спинку на момент коментария цена 500грн.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Ремонт и эксплуатация
  • Евгений Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Хорошее кресло , легкое в сборке , главное что ребенок доволен ! :)

Переваги:
    Качественное , удобное , красивое , компактное
    Недоліки:
    не нашёл
  • Евгений Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з коричневим

Отличный вариант для дома и офиса

Переваги:
    Надёжность в простоте, приемлемая цена
  • tanya n***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Чудовий ЛЕГО для дорослих ()

• Андрей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
    Переваги:
    Удобный
  • Володимир Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

В 2014 майже таке саме купили мені на роботі, так я ще на кінець 2019 за ним працюю по 8 год кожного дня, і ніяких проблем з ним не було)
    В 2017 купив собі таке додому, ніяких проблем ще теж не було. Інколи поскрипує, достатньо купити силіконове масло і позмазувати.

Завдяки спинці літом не так жарко в ньому сидіти, і зручний механізм качання спинки. краще ніж жорстко закріплено

Переваги:
    Шикарне крісло за таку ціну. спинка з сіточки
  • Марія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Кресло не прожило и года. Заказала в марте в сентябле сломалось - лопнуло крепление спинки. Сервисный центр только в Киеве( Никому не рекомендую.

Недоліки:
    сломалось спустя полгода использования
  • Иван М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
    Недоліки:
    Стал скрипеть спустя неделю. Спинка перекошена, не зафиксирована. Наполнителя явно недостаточно чтобы комфортно сидеть более 2 часов
  • Николай Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Нормальное кресло за такую цену.

Переваги:
    Не скрепит
    Недоліки:
    Пока не нашел
  • Таїсія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Купила місяць назад. Питань до зборки не було. Подобається і мені, і дітям. Поки що нічого не відвалилось, не відкрутилось. В інтер'єр вписалось.

Переваги:
    Зручне і вигладає гарно.
    Недоліки:
    Не знайшла.
  • Ярослав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Собирать кресло невозможно. Одевать подлокотник это ад, шапки болтов не влазят в отверстия. Кресло приходится разбирать, чтобы нацепить спинку.

Недоліки:
    Невозможно собирать
  • Юрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Не могу одеть подлокотники, все шляпки болтов больше чем отверстие в пластике. Как с этим быть? Пластик расширять или стачивать болты не собираюсь. Может мне отправитель вышлет нормальные болты?! Использовать без подлокотников не собираюсь. Розетка — какие варианты решения????

Недоліки:
    Невозможно одеть подлокотники
      Эксперт Rozetka

Добрый день, Юрий! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.

• Леонид Г***

Не Розетка, но подлокотники возможно установить – немного приложив усилия по установке винта в паз подлокотника. фото: посилання

• Юрий К***

усилия не помогают, при максимальном надавливании максимум 1 винт наполовину опустился в отверстие, а как его крутить-то тогда при этом?!) В общем, другие винты только нужно.

• Антон К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Стул супер. Сидів на ньому на роботі, тому і купив собі додому.
    Зручний.
    Єдиний суттєвий недолік це довжина болта.

Коли збираєш конструкцію і ставиш всі деталі на свої місця, то гайка, що знаходиться в пластиковому ковпачку який стискає пружину, не дістає до самого болта. А болт з іншої сторони ні в що не впирається.
    Тому щоб зібрати його, потрібно або дві людини або не знаю... мені прийшлось зняти сидушку взагалі і правдами і неправдами якось стиснути пружину і прокрутити цю кришку з болтом.
    додати б ще 1см до довжини і було б все ок

Переваги:
    Зручний
    Недоліки:
    Короткий болт під пружину. не вистачає 1 см довжини
  • Полихович Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

При сборке возникли невероятные трудности с креплением ручек, шапочка у шурупа намного больше чем отверстие и они попросту туда не влезли.... Поэтому пришлось идти и покупать другие шурупы

Переваги:
    Удобная спинка
    Недоліки:
    Сборка
  • Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Крісла дуже стильно та гарно виглядають. Сидіти комфортно, спина в них відпочиває. Діти задоволені та батьки щасливі)

Переваги:
    Вигляд та зручність
    Недоліки:
    Поки немає
  • Оксана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Купляла тут ще у 2013 році :) до сьогодні нічого не відвалюється, фурнітара працює. У домашньому використанні))

Переваги:
    Дуже зручно сидіти для хребта
  • Elf S***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

просто шикарное кресло, я его обожаю!
    и моя кошка тоже!
    Сборка на высшем уровне!!
    цена СУПЕР!
    Спасибо нашим мастерам что в нашей стране делают качественную мебель на совесть.
    Спасибо розетке за оперативную доставку
    и спасибо Привату за оплату частями

Переваги:
    Качество, цена
    Недоліки:
    нету
  • Івантішен С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Під час зборки довелося змазувати палець кріплення спинки, дуже вже сприпучий. Після того довелося піставляти шайбу під основу спинки, бо остання дуже близько до сидіння, і зі зростом 182 см у кріслі було банально тісно. Але найгірше, что вже на 5-й день сітки зі спинки просто стала вилазити, висипачи на підлогу скоби, якими вона була прикріплена "для годиться". Шановний виробник, вам не соромно за таку якість власного продукту?

Переваги:
    Досить зручне
    Недоліки:
    Спинка надто близько до сидіння, сітка прикріплена дуже погано
  • Оксана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Кресло у меня уже 4 года. За это время ничто в нем не сломалось, не протерлось и не начало скрипеть. Хорошее, надежное кресло, на котором не жарко сидеть летом.

• Гуцол Н***
  • Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

в Инструкции п.2 лишний, а терминология как для мебельщика.
    Но собрал и радуюсь...

Переваги:
    Спинка
    Недоліки:
    Инструкция по сборке
  • КАСЯНЕНКО Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Рекомендую.Я долго выбирала и остановилась на этом варианте,надеюсь и вам понравится.

Переваги:
    Кресло имеет эстетический вид благодаря чему впишится в любой интерер.Легкое в сборке.
    Недоліки:
    пока не выяснили,но надеюсь их нет.
  • whitebriliant
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Три года уже служит, все ОК.

Переваги:
    Дизайн, цена
    Недоліки:
    Из-за сетки пыль попадает в труднодоступные места, но это мелочи)