- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 270
Раніше пив кавку із кавоварки на 3 чашки, але потреба розширити об'єми, тож вибів припав саме на цю красуню. Чудова доставка та прекрасний сервіс, якісний метал, всі деталі, конструкція. Кава вариться швидко і якісно. Як на мене - любителя аромату - то краще, ніж турка та кава-машини. Крім того, якість кави набагато краща за продукти інших виробників. тож, рекомендую саме цей бренд
- Переваги:
- Дуже якісна кавоварка - метал, ущілбнювач, конструкція, ціна повністю виправдовує якість
- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 130
Найкраща моя покупка за останній час, просто лайфченджер. Не був великим фанатом кави, але вирішив спробувати варити моку, щоб енергійно починати день. Ця кавоварка спрацювала для такої мети якнайкраще. Для мене мока, яка виходить за інструкцією, відчувається дуже насиченою, тому я розмішую порцію варки, що розрахована на 3 чашечки, з водою 50/50 і додаю згущене молоко, виходить смачно і бадьоро.
- Переваги:
- Конструкція, дизайн
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 130
Кавоварці вже більше шести років
З перебігом часу кава лише стає більш насиченою за інтенсивною за смаком.- Переваги:
- Чудова якість, кава виходить смачна, міцна та насичена
- Недоліки:
- Через декілька років користування стерлась гумова прокладка (кільце)
- Руслан Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 130
Дійсно якісна гейзерна кавоварка, до цього в мене була теж гейзерна коварка на три чашки але вона наполовину легше по вазі.
Доставка Укрпоштою здивувала швидкістю, зазвичай користуюсь послугами Нової пошти.
Доставка Укрпоштою щей безкоштовна в тандемі з Розеткою.- Переваги:
- Якість на висоті
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 130
Допомагає приготувати дуже смачну каву
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Владимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 130
Много лет являюсь обладателем кофемашины Делонги, но категорически не устраивал эспрессо и вообще чёрный кофе в ней. Только молочные варианты отличные. Решил прошерстить рынок и понял, что гейзерная кофеварка - оптимальный вариант. Заказал, получил через день. Пока ехала - пересмотрел массу видео, где во многом были противоречия, но в среднем я сообразил, как правильно заварить. Купил подходящий кофе, измолол средним помолом, промыл кофеварку от заводской смазки и приготовил с первого же раза отличнейший кофе. Рекомендую останавливать экстракцию в ёмкости с холодной водой, как только начнёт плеваться желтой жижей. Кофе получился восхитительный, ароматнейший и без горечи. Доволен на все сто, теперь я нашёл идеальную кофеварку для себя!
Рекомендую!
Кто не в курсе - не мойте её моющими средствами и не дерите металлическими щётками. Всем хорошего кофе!- Переваги:
- Идеально варит кофе, если руки не из одного места.
- Недоліки:
- Возможно, это расход кофе на одну порцию.
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 130
Відмінна кавоварка , та й продавець добре все зробив. . А головне що Він робить по різним способам доставки. а не тільки Н.П А це особе.
Дякую ! - Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 130
Чюдово ! Кофеварка гарна (важка ) а це добре Я люблю цей бренд , тут і кава смачніша -:з цієї кововарки пити це не просто смакувати в рітуал .
- Переваги:
- Все
- БорисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 130
Класна річ, робить дуже смачну каву, нарікань нема, рекомендую
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 130
Кавоварка класна зовні і загалом по взаємодії з нею, кава виходить дуже смачна. Але резинка... Досі не вкладається в голові, навіщо в 2026 році продовжувати в преміум-кавоварках застосовувати смердючу резину, а не силікон. Вона не виванюється за жодних обставин, вона просто по мірі використання просочується трохи кавою, набирає запаху кави, відтак, резиновий духман тупо приховується. Але він нікуди не дівається. Навіть після десятка заварок якщо провести фейкову заварку з простою водою без кави, то від води буде відчуватись цей запах, і в самій кавоварці, поки гаряча, теж пахнутиме. Разом з тим, якщо заварювати хорошу каву, воно якось нівелюється і враження від напою не псує. Що ж, може за пару місяців і повністю вимиється той запах. Не дивлячись на цей нюанс, все одно можу радити до покупки. Єдине, якщо у вас газова плита з велики відстанями між кінцями прутків, на які ставиться посуд над конфоркою, одразу придбайте підставку/накладку, бо принаймні 130 мл кавоварка у мене не стала на рідну конструкцію плити, проєм виявився завеликий, а кавоварка вельми мала, як ви розумієте)) Див.фото.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 130
Дякую. Сьогодні отримав. Одразу каву зробив. Задоволений. Шикарно. Дяку
- Роман В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 130
Супер! Дякую!
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 270
Толстые стенки алюминия.
Кофе получается хороший.
Одна большая чашка 270 мл крепкого кофе или две небольших.
Лучше использовать не очень мелкий помол. - Павловская Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 130
Кавоварка чудова. Смак кави перевершує навіть каву з еспресокавоварку. На мій погляд. Користуюсь майже 2 роки
- Переваги:
- Зручна
- Яна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 130
Відмовилася на відділенні Rozetka. Хотіла на подарунок, але при огляді побачила невеликі не дуже помітні подряпинки. Для себе воно не критичне зовсім, але на подарунок прискіпливо дивилась.
- Недоліки:
- Були подряпини малі, але на подарунок прискіпливо критично
- Дмитро Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 130
Мабуть непогана , але відмовився, бо не побачив, що вона не підходить до індукційної поверхні .
- Переваги:
- Дизайн, матеріал виробу , країна виробник.
- Недоліки:
Доброго дня. Для індукційних поверхонь розроблено спеціальну кавоварку. Її можна придбати за кодом товару 422963253. В назві товар має бути загадка про індукцію, до прикладу "Bialetti New Moka Induction".
Нам дуже шкода за таку низьку оцінку товару.
- Константин З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 270
Очень понравилась кофеварка. Перед первым использованием рекомендую очень тщательно промыть уплотнительную резинку в верхней половине кофеварки, а лучше прям замочить её на час в воде с моющим, а потом несколько раз просто "сварить" воду в кофеварке, чтобы убрать запах.
Остальное зависит от силы огня (скорости вскипания воды) и кофе, но мне намного больше нравится варить, чем в турке.- Переваги:
- Сделано качественно
- Недоліки:
- Отсутствуют
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 130
Супер , беру не перший раз. Дуже смачна кава
- Переваги:
- Смачна кава
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 130
Отличная. Качественная. Резинка без запаха. Кофе идет как положено.
- Светослав Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 270
Отличная кофеварка, из минусов могу назвать очень грубую обработку некоторых частей метала на изделии.
- Переваги:
- Цена/Качество.
- Недоліки:
- Шлифовка некоторых частей.
- Валентин М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 130
2 міцних еспресо.
- Сергій Б***
Насправді справжніх еспресо там виходить більше. А те, що ви робите на 2 порції вже не еспресо - це теж має право на існування, але не еспресо класичний, бо він має бути 50 мл або навіть менше на чашку.
- Алексей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 270
Хорошо
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 130
Кавоварка сподобалась і виглядом, і якістю. Купила вдруге на подарунок
- Копчик Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 130
Кава дуже смачна в цій кавоварці. Мала багато інших, але в цій найсмачніша, і скоро заварює
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 130
Дуже крутий, якісно та швидко робить каву
- Переваги:
- Зручний у використанні, гарна якість матеріалів
- Денис Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 130
Дуже гарна кавоварка!
- Переваги:
- Легка у використанні
- Недоліки:
- Не знайшов
- Олександр У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 130
Ціна завищена. Кришку відкривати не зручно, якість металу і лиття погана, ручка бовтається, кава підлизується і розливається. Справляється з варінням як треба, але ціні не відповідає.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 130
Проста у використанні, зручна. Смак кави більш насичений та міцний ніж якщо готувати у джезві, але меньш насичений ніж у кавомашині. Придабала тільки тому що із-за відсутності електрики не можу користуватися кавошиною, а у джезві кава слабка і ненасичена. Зазначено що вона на 3 чашки = 130мл, то мабуть для еспресо (але слабкого): до клапана вміщується 120мл води, а в фільтр вміщується максимум 7г (1 повна ложка) меленої кави, як для мене то на 1 філіжанку.
За якістю метала та зборки, щільності стиків все добре, своїх грошей вартує.- Переваги:
- Якісна, зручна, насичений смак кави
- Недоліки:
- Шепета Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 130
Плохая прокладка. Быстро вышла из строя.
- Переваги:
- Быстро охлаждается корпус
- Недоліки:
- Плохая прокладка
Качественный, толстостенный алюминий, быстро закипает, вкус отличный...
- Переваги:
- Толстенный алюминий, качество литья отличное
- Антон Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 270
Якість кавоварки жахлива, 3 елементи з 5 або зламалися, або вийшли з ладу, а через півтора роки почала погано пропускати воду. Сміття одним словом
- Сергей
Що потрібно робити з таким товстим алюмінієм, щоб щось зламалось ви його молотком били?
- Сергей Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 130
- Сементовський І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 270
Чудова кавоварка. Рекомендую.
- Переваги:
- Фірма.
- Недоліки:
- Немає.
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 130
Свою функцію виконує
- Вадим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 130
Теперь это моя самая любимая кофеварка!
Пользуюсь уже месяца 3. Проблем не было. - Дмитрий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 270
Гарна, якісна кавоварка. 100% коштує своєї вартості. Давно не куштував такої смачної кави