День Народження ❤️ ROZETKA 2025 | Знижки до 70%

Відгуки покупців про Набір бритв без змінних картриджів BIC Miss Soleil colour collection 4 шт (3086123303843)

Оцінка користувачів 4.27/5
  • Яна Кириллова

Норм

• Жигадло Оксана

Найкращі одноразові станки.

• Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Це найгірші бритви, якими мені доводилося користуватися в житті!

Переваги:
    Гарні. На цьому все.
    Недоліки:
    Зазор між лезами мінімальний і волосся застрягає і неможливо очистити бритву і користуватися знову. Більше того, маю від неї подразнення- такого в мене теж вже сто років не було.

Дякуємо за ваш відгук та за те, що поділилися своїм досвідом, нам дуже шкода, що він був негативним. Розуміємо ваше розчарування щодо труднощів з очищенням бритви та виникнення подразнення. Дійсно, індивідуальна реакція шкіри може відрізнятися. Для більш комфортного та ніжного гоління, рекомендуємо спробувати BIC Soleil Bella – ця бритва має 4 рухомі леза, плаваючу голівку, що повторює контури тіла, та зволожуючу смужку з кокосовим молочком, що забезпечує додатковий догляд. Ваш зворотний зв'язок дуже цінний для нас і допомагає нам краще розуміти потреби наших споживачів.

• Анна Нагула

Всё отлично

• Елена Иванова
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Итак, брала по отзывам и всем продажным дамам, которые настрочили деферамбы за "это" огромный привет и шоб вы всю жизнь этими "бритвами" пользовались!!! Это уже не первый раз, когда я беру бритвы для " девочек" и по итогу выкидую их в мусорку. Я не знаю, почему у производителей, такое хамское отношение к женщинам но этими " бритвами" можно только катышки с кофт - собирать. И я не одна кто это заметил. Это был последний раз, когда я брала бритвы для женщин, купила набор мужских бритв по средней цене и я знаю что мне их на год хватит т.к они бреют и во второй раз и в третий и в последующие рази. А женские бритвы, ровно на один раз, вот и всё. А вы дамы, решайте сами что вам нужно, симпатичненькое розовое не пойми что или бритва.

Переваги:
    Отсутствуют
    Недоліки:
    Не бреют.

Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що ваш особистий досвід використання цього набору бритв виявився негативним. Ми хочемо запевнити, що леза для всіх наших бритв, як жіночих, так і чоловічих, виготовляються та загартовуються за єдиними високими стандартами, адже ми докладаємо максимум зусиль для створення якісної продукції. Ми розуміємо, що комфорт та ефективність гоління – це індивідуальні відчуття, які можуть залежати від типу шкіри, волосся та особистих вподобань у конструкції бритви. Саме тому в нашому асортименті є різні продукти, щоб кожен мав змогу знайти для себе оптимальні варіанти серед нашої продукції. Ваш відгук, безумовно, важливий для нас, і ми його врахуємо, щоб ставати кращими для наших споживачів.

• Олександра Молчанова

Мне нравятся

• Владислав Ми

Цена отличная

• Оксана Волкова
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пользуюсь не первый год. Раньше и сын-подросток пользовался. Лучше нет!

Переваги:
    Свои функции выполняет
  • Панченко Катерина

Ок

• Хитренко Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не залишає подразнення, надовго вистачає, зручно взяти з собою

• Представник бренду

Дякуємо, що обираєте бритви BIC, залишаючи приємні відгуки!

• Олександра Ніколаєва-Хмелюк

Хороший набір

• Представник бренду

Дякуємо, що обираєте бритви BIC, залишаючи приємні відгуки!

• Юліана Сорока

Завжди беру тільки їх

• Представник бренду

Дякуємо за незмінний вибір бритв BIC і ваш відгук!

• Марина Гетьман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Взяла вперше, загалом все сподобалось, у використанні зручні та дієві

Переваги:
    Ціна-якість, зручно користуватись
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Катя Олійник
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Беру не вперше. Вистачає надовго.
    Прийшло все ціле, без дефектів

Переваги:
    Ціна-якість
  • Альона
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Відразу після відкриття на бритві помітила волосину. Перед відкриттям пачку оглядала, була повністю запаяна. Дуже надіюсь, що то була нитка пластику, але не схоже( Викинула всю пачку в смітник. Це товар особистого використання, має бути суворий контроль якості. Я шокована. Хотілось би, щоб представник виробника повернув мені кошти. Тепер навіть дивитись бридко на товари даного бренду.

Недоліки:
    Волосина
  • Тетяна Фесенюк
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Найкраще, що бачили мої ніжки! Дуже м'яко очищує поверхню, як масло.

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Спасибо Rozetka за быструю работу и за акции ! И благодарность тем кто пишет комментарии -они очень помогают!
    Покупкой довольны , такие они женские , девочковые )) качество хорошее !

• Представник бренду

Дякуємо за замовлення та довіру! :)

• Ольга Зверева
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Удобно держать в руке,не скользит,со своей задачей справляются отлично.

Переваги:
    Комфортные в использовании,цена 69грн.,
  • Татьяна Ткачёва
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Понравилось, бритвы хорошего качества.

Переваги:
    Острые
  • Игорь Перминов
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Товар похож на подделку, бритва плохо бреет, сильное раздражение, всегда покупали только такую упаковку, но не здесь.

Недоліки:
    Подделка
    • Толя

Может партия такая. Разетка напрямую с поставщиками работает - подделок тут априори нет и быть не может.

• Представник бренду

Добрий день! Підкажіть, будь ласка, чи відрізнявся зовнішній вигляд бритв та упаковки від тих, що Ви зазвичай купували?

• Представник бренду

• Тетяна Топоринська

Моі улюблені бритви!
    Зручні, гострі і красиві

• Представник бренду

Ми раді, що Вам до вподоби! Дякуємо за замовлення :)

• Ольга Зверева

Удобные и безопасные,красивые

Переваги:
    Качество цена на Rozetka
  • Максим Гамакс
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Была необходимость в женском станке. Жилетт как то стал непомерно дорогим, искали замену. Вроде нашли. Жена довольна, бреет гладко, без раздражений, цена, особенно по акционной скидке вообще радует. Рекомендуем.

Переваги:
    жена довольна
  • Оксана Качура
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
    Недоліки:
    Мне не подошли, много порезов
  • Згуровец Валерия

Идеальные станки!!
    Бреют аккуратно, нежно, если умело использовать!
    Лезвие острое
    Ручка пластмасовая, в душе их рук не вылетает.

Переваги:
    Острое лезвие, удобная ручка, цена
  • Оксана Качура
  • Мария Путря
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не очень удобны в использовании. Порезала себя, потому ручка без резинки очень скользит, держать их в одном положении невозможно

Переваги:
    Хорошие лезвия
    Недоліки:
    Ручки неудобные, скользят в мокрых руках
    • Представитель бренда BIC

Доброго дня. Дякуємо за інформацію.
      Виробник приділяє багато уваги процесу виробництва усіх бритв і лез та докладає максимум зусиль у сфері контролю якості за виробленими бритвами та лезами. Це підтверджується національними та міжнародними висновками та сертифікатами. Так, данні бритви мають сертифікати відповідності стандартам ISO 9001, ISO 14001, ISO 50001, виданими Lloyd's Register Quality Assurance Limited, а також Висновок санітарно-епідеміологічної експертизи про відповідність бритв та лез ДП «БІК УКРАЇНА» вимогам діючого санітарного законодавства України, затверджений Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Наявність сертифікатів відповідності стандартам ISO підтверджує, що дані бритви відповідають вимогам європейських стандартів.
      Бритви без змінних катриджів BIC Miss Soleil Colour Collection розроблені спеціально для жінок. Особливості: три леза з нержавіючої сталі та фіксована голівка для безпечного та ретельного гоління, з подвійною зволожуючою смужкою з вітаміном Є знімає подразнення та полегшує процес гоління. А для ще комфортнішого гоління можна спробувати бритву BIC Soleil Bella. Вона оснащена плаваючою голівкою для зручності бриття в чуттєвих зонах, подвійною зволожуючою смужкою з кокосовим молочком, а ергономічна ручка з гумовим покриттям знизить ризики вислизання бритви з рук.

• Елена Николаевна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Бюджетные и качественные бритвы. Пользуюсь не первый год, нареканий нет.
    Доставили через службу доставки "Just" в целости и сохранности за что отдельное спасибо.
    Обслуживанием довольна.
    Рекомендую.

Недоліки:
    Нет.
  • Людмила

Станки понравились.

Переваги:
    Качество.
  • Елена Степанченко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пользуюсь только єтими станками, довольна их результатом. На розетке впервие их заказала.

• Слипченко Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хорошие станки, удобные в использовании

Переваги:
    Всё
  • Ольга Тришина

Хорошие бритвы,удобные

• Мар'яна Савчук

Супер, і ціна також

• Юля

Хорошые станки, острые

• Диана Мороз
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличные станки за такую цену, качество на высоте! Бреют мягко и хорошо, раздражение не вызывают. Ручка эргономичная и красивая :) Хватает их на долго. Рекомендую!

Переваги:
    Острые, цена, качество
  • Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пользуюсь уже месяц, станками довольна, со своей задачей хорошо справляются. Лезвия тупятся не быстро, что очень радует. Цена, в принципе, тоже нормальная, как для такого набора. В общем, рекомендую.

Недоліки:
    Не нашла