Не перший раз вже беру цю бритвуʼ дружина дуже задоволена
За свою цену норм бритва
Дякуємо за вибір гоління з BIC і ваш відгук!
Дуже подобаються ці бритви, не бистро туплятьчя та на довго вистачає
Дякуємо, що обираєте бритви BIC і ділитеся враженнями від користування!
За багато років, вперше вирішили спробувати іншу фірму і опираючись на відгуки тут, обрала саме цей варіант ((
Але це зовсім не та якість, на яку я очікувала і яку я отримувала від Gillette
Дякуємо за вибір бритв BIC і ваш відгук! Нам дуже шкода, що ви стикнулися з такою проблемою. Підбір засобів для гоління потребує індивідуального підходу, адже залежить від типу волосся та ступеня чутливості шкіри. Радимо спробувати бритви лінійки BIC Miss Soleil Sensitive, розроблені спеціально для чутливої шкіри. Вони володіють технологією плаваючих лез та рухомою голівкою, що підлаштовуються під контури тіла та значно зменшують кількість подразнень. Продукт можна переглянути за посиланням: посиланняЗберігати бритву радимо у сухому місці задля унеможливлення ризику виникнення корозійних процесів.
Отличный товар. Рекомендую!!!
Дякуємо за вибір бритв BIC і ваш приємний відгук!
Гарна якiсть
Дякуємо, що обираєте бритви BIC!
Хороша бритва,плаває не царапає.Вистачає на тривалий час.
З кожним роком якість все гірше, швидко затуплюються
Купила впервые. Приятно удивило качество продукта. Повторю покупку обязательно!
Отличный станок.
Відмінна бритва за приємну ціну. Якісна, зручна, леза гострі, вистачає надовго, постійно користуюсь. Покупкою задоволена.
Дякуємо, що обираєте BIC :) Користуйтесь із задоволенням!
нравится, что с защитным колпачком для лезвий. хорошая подвижность головки и удобная ручка.
Раді, що Вам до вподоби! Дякуємо за відгук :)
Заказала первый раз и вчера попробовала ее в действии. Очень понравилась. Кожа гладенькая, нет ощущения щетины, как после дешёвых станков. Порезы были, но буквально 1-2 и не серьезные, обычно их больше и хуже. Закажу ещё
Ваш комфорт — найцінніша нагорода для нас :)
Спасибо сотрудникам Розетки, всегда приятно делать и получать заказы. все четко,пунктуально, вежливо
Взяла два сразу. Оба пришли одинаково в идеальном состоянии. 4 лезвия. Хватит на долго. Очень мягко скользят по коже, не режут. Лучшие!
Заказала сразу две. Все как всегда на розетке идеально. И товар и вообще.
Как всегда бритвы супер!!! Повелась на рекламу,перешла на Жилет,который смело выкинула и опять вернулась к своим любимым станкам!!!
Вперше отримала в подарунок до якоїсь покупки. І просто закохалася в цей станок. Тепер Вже купила і запас))) раптом закінчаться в магазині))
Дуже хороша бритва!
Я дуже розчарований.... Бачу тут є представники фірми то знайте що ви втратили постійного клієнта... я вже три роки купував ці станки дружині... і як може кому смішно використовував їх для бриття обличча(після джілетів, барбасолів і тд... ці станки для моєї чутливої шкіри обличча були як панацея) місяць назад взяв дві пачки.... заточка за місяць зникла ... леза поржавіли!!!!! ПОРЖАВІЛИ!!!!!!!!!!!! (для обличча я без проблем використовував 1 станок 3-4 місяці, він був комфортно гострим і НЕ РЖАВІВ!!!!!!!!
Хорошие бритвы. А в таком наборе и на подарок можно.
Відмінні
Отличная бритва. Долго служит, плавающая головка, удобно в руке, лезвия острые, но не режешься
Года 4-е как перешел с Gillette на эти, отлично бреют и надолго хватает, подходят мне и моей жене.
Мне их посоветовали на рынке, пару раз купила и не пожалела. Но они резко пропали с продаж. А тут снова явились и сразу заказала. Мне надолго хватает одного, поэтому и заказала набор сразу
Розчарувало те, що станки швидко ржавіють, хоча багато відгуків стверджують протилежне. Купував 3 набори (2 в Розетці + 1 в іншому магазині) результат однаковий
Доброго дня. Дякуємо за зворотній зв'язок.
Виробник приділяє багато уваги процесу виробництва усіх бритв і лез та докладає максимум зусиль у сфері контролю якості за виробленими бритвами та лезами. Це підтверджується національними та міжнародними висновками та сертифікатами. Так, данні бритви мають сертифікати відповідності стандартам ISO 9001, ISO 14001, ISO 50001, виданими Lloyd's Register Quality Assurance Limited, а також Висновок санітарно-епідеміологічної експертизи про відповідність бритв та лез ДП «БІК УКРАЇНА» вимогам діючого санітарного законодавства України, затверджений Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Наявність сертифікатів відповідності стандартам ISO підтверджує, що дані бритви відповідають вимогам європейських стандартів.
Однак, на якість та строк використання бритв і лез можуть впливати фактори, які не залежать від виробника. Такими факторами є умови перевозки, зберігання та реалізації даного товару особами, не пов’язаними з особою виробника. Нажаль, виробник не має повноважень контролювати вищезгадані процеси.
То вже відповім на коментар представника! Так леза запаяні в пластикову упаковку.... Що з ними станеться??? То вже як ви дешевий метал туди впхали то продавець не винен
Сьогодні отримала. Завжди такими користуюсь. Доставка мега швидка . Дякую
Самые лучшие бритвенные станки для барышень. Это действительно супер класс. Для ног и (труднодоступных мест) подходят идеально.
Задоволена на всі 100%, не викликає подразнення і служить дійсно довго
Очень классная штука
Заказ отримали, бритви чудові
Пока самые лучшие станки что я пробовала
Только ею и пользуюсь