Все ОК.
Сподобався
Суперові станки
Одні з кращих на ринку!
Год пользуюсь класс. После других станков, эти другой уровень. Буду заказывать только такие
На три рази більше не бриє
Приємне обслуговування
Подобається. Не в перше беремо. Рекомендую.
Дуже якісні. Нічим не гірші за желет і інших відомих брендів
Дякуємо за вибір бритв BIC і ваш відгук! Раді, що BIC Flex 4 став вашим фаворитом серед засобів для гоління!
Бомба
Дякуємо за вибір бритв BIC і ваш відгук!
Дуже гарно бриє класна бритва рекомендую
Дякуємо, що обираєте бритви BIC, залишаючи щирі відгуки!
Дякуємо за вибір гоління з BIC і ваш коментар!
По отзывам мужа: лезвия хорошие
Дякуємо вам і вашому чоловікові, що обираєте гоління з BIC, залишаючи приємні відгуки!
Очень хорошие станки
Дякуємо, що обираєте бритви BIC, залишаючи приємні відгуки!
Гарний станок
Дуже гарно
Кращий вибір! Гострі леза і для моєї жорсткої щетини їх вистачає на 5-6 разів, що майже вдвічі більше за конкурентів!
Найкращі, беру постійно і жодних нарікань
Відмінно !
Очень хорошие станки
Придбала для хлопця цю бритву, попала на акцію, великих надій не давали.
Але після першого разу хлопець був в шоці, якість бомба, бриє ідеально, зручна і хороші леза.
Придбала і аж потім побачила, що вони досі продаються в росії! Не повторюйте мою помилку, Société Bic все ще активно ведуть бізнес в країні-агресорці і спонсорують війну проти нас!!!
Розетці раджу припинити продаж таких товарів.
Спробуйте купити щось інше , бізнес - він такий
а то что Европа газ до сих пор через Украину закупает у России тебя не смущает?
А то что воздух от них к нам иногда задувает,то нам теперь и не дышать?
Якісні. Краще набагато за Flex3
Супер! Рекомендую!!!
Оптимальне співвідношення ціни та якості.
Чудове гоління!!!
Користувався Flex 3 та Flex 5. Flex 4 явно кращащі за третій і не впевнений чи потрібно переплачувати за п"ятий. Подивлюсь як надовго вистачить одного станка для комфортного гоління. Однозначно рекомендую.
Сподобалось
Гарні бритви для ніжної шкіри, леза не супер гострі, але беруть кількістю
Пользуюсь этими бритвами уже давно. Качество вполне устраивает, на месяц хватает одной бритвы вполне. Не вижу смысла переплачивать за более дорогие бренды.
Постійно користуюсь цими лезами. Все супер і якість на високому рівні.
До этого пользовался Gilleette Fision ProGlide 5.
Очень хорошие станки, долго ходят, лучше чем 3 лезвия от джилет. Беру на постоянку.
Пользуюсь такими уже давно. доволен на все сто!!! Раньше я пользовался Gillete, но они очень сильно подорожали и испортились в качестве.
Раді, що Вам до вподоби! Дякуємо за відгук :)
Хороший набір за адекватну ціну. Надовго вистачає.
Раді, що Вам до вподоби! Дякуємо за відгук :)