Відгуки покупців про Зубна паста BioRepair Захист ясен 75 мл (8017331054192)
- AI аналіз відгуків90 відгуків: Позитивно 90%, Нейтрально 7%, Негативно 3%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Іван Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Пастами Біоріпейр користуємося вже з 2018 року періодично пробуючи різні види.
Захист ясен - одна з найнеочікуваніших паст цього виробника. Вам скоріше за все знадобиться час, щоб звикнути до неї. Але згодом вона стала постійною у нас! На перший погляд - смак може здатися дивним, і незвичним, але при тривалому використанні ефект просто чудовий. Паста світло рожевого кольору. Смак трав'яний, у складі є гілауронка, після використання дійсно з'являється ефект, наче зуби вкрились якоюсь захисною плівкою. При тривалому використанні як і після Лакалуту ясна стають нормального спокійного рожевого кольору. Тут нема "стягуючого" ефекту але є інші не менш ефективні відчуття після чищення. Після чищення залишається приємний легкий присмак, який тримається досить довго.
Я відношусь до тих користувачів, які пасту типу Лакалут актив використовують постійно, тому спробувати щось інше було важкувато. Але виявляється Захист ясен від Біоріпейр чудове доповнення, якщо періодично маєте проблеми з яснами!
Як і раніше, пасти Біоріпейр "Інтенсивна Нічна" і "Захист ясен" - залишаються вибором номер один, серед інших цього виробника. Решта - просто хороші, якісні пасти на кожен день) Але вказані вище купуємо стабільно, на відміну від інших.- Переваги:
- Нормалізує стан ясен, бореться з чутливістю, легкою кровоточивістю, затягує маленькі рани, пошкодження, усуває набряклість, надає блиск зубам
- Недоліки:
- Немає! Один з найкращих продуктів від Біоріпейр, яким користуємось!
- Роман Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Коротко і ясно, паста вирішує проблеми. Я брав ось цю пасту на день, і BioRepair Інтенсивне нічне відновлення на ніч, мав сильне запалення ясен і за декілька днів все пройшло. До того не допомагав ні лакалут ні сенсодин.
- Елена Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Гарно та ефективно очищує зуби від нальоту, ясна менш кровоточать, на смак солодкувата
- Переваги:
- якісна та ефективна
- Недоліки:
- дорогувато
- Петровская Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Цю пасту мені порадила стоматолог, мені підходить, буду купувати ще.
- Переваги:
- Не кровоточать ясна, відмінно виконує свої функції, добре піниться, приємний запах
- ЯнВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Впервые попробовал данную пасту,по вкусу конечно так себе на мел похожа но вполне терпимо, спустя 5-6дней привыкаешь и все норм. Чистит хорошо, остаётся чувство свежести на зубах, насчёт пользы для десен пока рано конечно говорить ибо слишком мало времени прошло, но то что десна стали выглядеть лучше чем до ее использования это факт. Расход у пасты маленький так что хватит думаю на долго. Мне паста понравилась.
- Переваги:
- Хорошо чистит, чувство свежести на зубах, десна стали лучше выглядеть
- Недоліки:
- Цена немного кусается и хотелось бы что бы по вкусу была более приятной
- Юлия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Купила по рекомендации врача,были проблемы с деснами,все прошло,больше не кровоточат и в зубы не заходит холодное,очень понравилась паста,рекомендую.
- Переваги:
- Лечит десна,хватает надолго
- Катерина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Чудово для чутливих ясен, особливо разом з ополіскувачем цієї серії
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Цю зубну пасту купила по рекомендації знайомої.Користуюсь пастою тільки цього виробника.Подругу вмовила купити конкретно цю розову, бо має проблеми з яснами. Дуже задоволена.
- Переваги:
- Потрібно зовсім трішки, економна.
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Дуже гарна, ясна світлішають
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Пасти і щітки цієї фірми всі безподобні. Нам усій сім'ї підійшли.
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
По рекомендації лікаря купила дійсно допомогає відновити ясна
- Переваги:
- Знімає набряки, покращує ясна
- Дарья Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Давно искала зубную пасту такого качества. Результатом довольна, отличный уход для зубов и дёсен. Рекомендую!
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Найкраща паста, яка реально допомагає!
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Користуюся вже 2 роки різними пастами цього виробника. Гарна поміч в боротьбі з пародантозом та пародантитом. Заробігають утворенню зубного каменю.Дуже задоволена. А які гарні та якісні зубні щітки! Рекомендую.
- Переваги:
- Допомагає від пародонтозу.
- Недоліки:
- Немає.
- Анжелика Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Паста розового цвета. После 4 раз применения воспаление десен убрало. Я перед этим полоскали корой дуба неделю и она не помогала. А паста помогла. Только вкус противный. Но эффект есть.
- Переваги:
- Убрал воспаление десен
- Недоліки:
- Специфический вкус
- Марина
Это реклама такая? Кора дуба убирает воспаления намного серьезнее и не надо тут людей обманывать)
- МаргариткаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Перепробовала уже многие виду Биорипэар....в этот раз приобрела пасту для десен;)приятный легкий травяной вкус,паста розового цвета...на ночь почистила,утром затянулась поврежденная десна(сухариком поранила).Подсадила на пасту мужа и брата семью.Отличная цена.
- Переваги:
- Качественная
- Майя З***
За ночь поврежденная десна и без пасты затянется ))
- Лысенко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Данную пасту покупал жене поскольку есть проблемы с деснами (последних лет десять она пользовалась Lacalut aktiv). Экспериментировать с пастами не любит. Уговорил попробовать (поскольку и себе тоже решил купить пасту данного производителя только от чувствительности зубов). Спрашивал каждый день об ощущениях от новой пасты (пользуется 5-7 дней), сегодня сказала,что паста эта действительно оказывает благоприятное действия на десна и ей она нравится.
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
У меня пародонтоз. Использование этой зубной пасты в сочетании с лечебными мероприятиями, назначенными врачом, избавило меня от проблемы заболевания десен. Все, что пишется о свойствах и эффективности этой зубной пасты на упаковке и в рекламной информации на сайте Розетка, - правда. Правда и то, что только лишь зубная паста может не решить проблему болезни десен: нужна консультация стоматолога. Я же теперь пользуюсь только пастами данной торговой марки - и отбеливающей, и "Професійний захист та відновлення", и ополаскивателями, которые тоже можно заказать на сайте. Пусть не пугает цена пасты: для разового применения необходимо выдавить всего лишь 3 мм пасты. Даже такое количество пасты дает густую пену. В целом тюбика пасты при двухразовом применении в течении дня мне хватает на 4-5 месяцев.
- Переваги:
- Экономичность - хватает на длительный период, отсутствие вредных компонентов в составе, многозадачность - решает несколько проблем; приятный вкус; решение проблемы заболевания десен; блеск зубов.
- Недоліки:
- Нет.
- Інна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Якісна зубна паста, користуємося постійно
- Инна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Отличная зубная паста, я довольная.
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Дуже класна паста. Рекомендую.
- Біденко Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Просто супер!!!!
- Переваги:
- Класса паста, без фтору, підходить до будь-якого типу зубів
- Віра Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Хороша паста
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Відмінний товар! Користуюсь за порадою лікаря. Мені дуже подобається,ефективна, незвична приємна дія відбувається з перших днів застосування
- Переваги:
- Дієва паста для ясен
- Недоліки:
- Як у будь-якого якісного товару що тобі потрібен хотілось би меньше ціну ;)
- Юрий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Очень быстро отправили качеством этой продукции доволен.
- Переваги:
- Цена качество
- Недоліки:
- Помялась коробка
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Вона має чудові результати
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Дуже подобається! Найкрвща серед найкращих!
- Переваги:
- Дуже приємна на смак.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Це супер паста для ясен! Вона миттєво знімає дискомфорт (чутливість, болючість тощо)! Дуже рекомендую для регулярного застосування!
- Таисия З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Ощущение после использования хорошее
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Чудові всі пасти цього виробника, рекомендую. Гарно очищають
- Переваги:
- Ціна і якість
- Головкіна І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Купуємо вже не перший раз, відмінно!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Не експерт, але на мій погляд найкраща зубна паста, всі інші які використовував були гіршими
- Переваги:
- Не викликає тягучість слини, приємна на смак
- Олег И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Отлично бореться с кровоточивостью десен.Стоматологи рекомендуют.Проверено работает.
- Переваги:
- Отличное качество.
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Нормальна паста з низькою абразивністю
- Валентина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Кормстуюсь, Задоволена результатом. Приємна на смак
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Паста отличная по сравнению с более дешёвыми. Мне больше нравится, чем например Локалут
- Переваги:
- Хорошо чистит