Відгуки покупців про Генератор бензиновий Black+Decker BXGNI2200E
- Ігор Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовив ще 28.07. Вказано було що доставлять 1.08. Сьогодні вже 19.08., а генератор ще не приїхав. Розетка посилається на обстріл але на першу вказану дату його ще не було. Підтримка нічого сказати не може окрім "орієнтуйтесь" на дату в додатку. як повернути гроші також не відповідають.
- Переваги:
- Не знаю
- Недоліки:
- Не доставили
- Максим М***
Враховуючи ті складнощі, які виникли у компанії 1,2,5 серпня - таке може бути. І я думаю, якщо ви відмінете замовлення в кабінеті, то гроші повернуться вам на рахунок на протязі 3-7 банківських днів.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику. У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
- Юрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ну зовнішній вигляд мене насторожив, у роботі ще не перевірявся
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.- Владислав С***
Не хвилюйтеся в мене така сама коробка прийшла, але в середині все добре, все нове, працює добре
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мені дуже подобається цей генератор. Працює тихо особливо еко режим, заводиться з півоберту, нагрузку тримає 2.1 кВт стабільно, підкачка палива, гумові ніжки супер, на рівній поверхні нікуди не рухається, взагалі вібрації немає. Доставка була швидка, є інструкція на сайті, ще для мене важливо, що від нього спокійно заряджається моя EcoFlow Delta 2 1024 Вт/год!
- Переваги:
- Тихо працює
- Недоліки:
- Немає рівня палива
- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Розетка не надає гарантійне обслуговування на цей товар, тільки виробник. Перевіряйте пакування при покупці зі всіх сторін (навіть знизу), перевіряйте наявність гарантійного талону і вимагайте його заповнення. В моїй коробці є дірка в дні і немає гарантійного талону. Час плине, все змінюється…
- Недоліки:
- Розетка не надає гарантійне обслуговування на цей товар
- АллаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Оформляєш, чекаєш 3 дні. І в день доставки хоп і 3 дні, щоб людина не замовила в іншому місці гарно придумано а день отримання переносити(((
- Переваги:
- Поки не знаю
- Недоліки:
- Термін доставки
- Максим М***Продавець: Rozetka
Не хочеться розлякувати потенційних покупців даного товара на Розетці, але відсутність гарантійного талону псує всі відчуття від купівлі. В моєму випадку дірок в коробці немає, а гарантійний талон втрачено. В кабінеті покупця вказано, що гарантія на товар по талону виробника, якого немає. Курʼєр при видачі каже, що гарантія по чеку. Виробник спростив процедуру реєстрації гарантії на своєму сайті та каже звертатися до Розетки. На гарячій лінії Розетки дали посилання на відновлення талону, який буцімто втрачено і прийшлося подавати заяву, копію чека, фото з серійним номером приладу для відновдення. Чекати талон два тижні. І як генератор тепер перевіряти? Заллєш бензин, масло, і якщо з генератором щось не так, то повернути на протязі 14 днів не зможеш, а звертатися по гарантії - немає гарантійного талону. І от скажіть тепер - навіщо переплачувати за сервіс, якого немає?
- Переваги:
- Мабуть гарний генератор.
- Недоліки:
- Сервіс Розетка.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Валерія Х***Продавець: Rozetka
Генератор хороший, купувала його з іншого аккаунту
- Іван В***Продавець: Rozetka
Товар який в наявності(принаймні якщо вірити тому що вказано під товаром) не можуть відправити вже тиждень. Дуже прикро що Розетка просить зрозуміти, що вони роблять все що в їх силах, не розуміючи, що якщо хтось замовляє генератор в тих умовах, що зараз, то він дійсно потрібен і обіцянки доставити в нереалістичні строки не додають довіри. Замовив в іншому магазині, взагалі без проблем.
- Переваги:
- Не вдалося виявити так як так і не отримав товар
- Недоліки:
- Комунікація розетки та постійне не виконання строків доставки