Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Ножиці перукарські BLAD S-17 (AB10331130236)

Оцінка користувачів 4.46/5
  • Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гострі,ідеальний зріз, не заїдають. Пальці не втомлюються.

Вітаємо, Тетяна.
      Дякуємо, за Ваш коментар та найвищу оцінку перукарським ножицям S-17 BLAD!

• Александра П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

За такую цену нормальные ножницы. Стриглась сама и собак своих стригла , стригут нормально.
    Професиональные лучше, ( острее )но и дороже гораздо.

Сами ножницы небольшие, я чего то думала будут побольше.
    И еще , вот у меня пальцы не тонкие и иногда большой палец сильно застревает

Переваги:
    Хорошие ножницы ,стригут хорошо
    Недоліки:
    Компактные но толстые пальцы могут застрять)

Добридень, Олександра.
      Дякуємо, за Ваш розгорнутий коментар та максимальну оцінку, для перукарських ножиць BLAD! Щодо зручності, пропонуємо зняти силіконові вставки з кілець і ще раз спробуйте. Сподіваємося, що наша порада Вам допоможе.

• Вікторія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

для особистого використання це ідеальні ножиці

Переваги:
    зручні, гострі

Вітаємо, Вікторія!
      Приємно, що Ви залишилися задоволеною від перукарських ножиць S-17 BLAD. Дякуємо, за максимальну оцінку та коментар!

• Ірина У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нормальные ножницы, толстоваты, но для дома сойдет

Вітаємо, Ірина.
      Дякуємо, що обрали перукарські ножиці BLAD та залишили свій відгук.

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якщо вважати, що перше враження про замовлений товар формується при вигляді пакування, то немає слів...
    Ніякого додаткового пакування, просто відкритий чохол (брудний, розшарпаний, весь в липких плямах від попередньо знятих наклейок, ножиці в ньому не зафіксовані, при транспортуванні могли випадати).

Переваги:
    Ріжуть
    Недоліки:
    Неприпустиме пакування

Вітаємо, Ольга.
      Дякуємо, що обрали перукарські ножиці BLAD і відзначили їх якість заточування.
      Стосовно пакування - інструмент має силіконове пакування (пластиковий чохол), на якому додатково, на складі, наліплюють необхідні інформаційні наліпки. Випадків випадання ножиць з пакування, під час транспортування, не зафіксовано.

• Виктория Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Давно мечтала купить новые ножницы для стрижки. И как же хорошо, что бывают такие мощные акции, что даже я смогла прицениться к этим элегантным и отличным ножницам,(в руке лежат, как дома). И купить.
    Купила ножницы для стрижки в домашних условиях...я, как и многие наши женщины, умею стричь. И совсем неплохо получается.
    Ножницы очень красивые и хорошо справляются со стрижкой людей.
    Для стрижки животных лучше обратить внимание на специальный инструмент грумера - я так думаю.
    Розетке спасибо за сервис.

Переваги:
    Качество. Дизайн инструмента. Цена по акции. Сервис обслуживания.
    Недоліки:
    Нету.

Вітаємо Вікторія! Дуже приємно, що Ви обрали продукцію нашої торгової марки BLAD і залишились задоволеною своїм вибором! Сподіваємось, що і надалі Ви будете користуватись нашою продукцією та порадите її своїм знайомим.

• Сергей Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купил ножницы жене для стрижки, ей они понравились, удобно лежат в руке, острые стригут нормально

Переваги:
    Острые
  • Ірина Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мої перші професійні ножниці. Працювати ними одне задоволення. Звичайно, рано чи пізно треба буде гострити, але на даний час задоволена.

Переваги:
    Гострі, легкі, зручні
    Недоліки:
    ___
  • Сергей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Брала для стрижки собаки. Через месяц стали скрипеть, на пальцах после 2-х часов стрижки натираются мозоли. Острые. На кончиках ножниц красный цвет, сначала испугало, похожу было на кровь, но это всего лишь покрытие переливается цветами.

Переваги:
    Острые, цена.
    Недоліки:
    Из-за покрытия на кончиках красный цвет, кажется, что кровь. Начали скрипеть через месяц. Через 2 часа стрижки мозоли на пальцах.
  • Владимир П***

Ножиці якісні. Варті покупки

Переваги:
    хороші, якісні ножиці.
    Недоліки:
    не виявив
  • Елена О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Для домашнего использования - отличные. Острые, волосы не "жуют".

Переваги:
    Достаточно острые
    Недоліки:
    пока не обнаружила
  • Нана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Довольна ножницами. Небольшой размер, плавный ход, удобные в руке, отлично режут волосы.

Переваги:
    Плавный ход, удобные, хорошо режут. Очень красивые.
    Недоліки:
    Если ножницы использовать для своего предназначения - недостатков нет.
  • Алина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ножиці отримала, відповідають опису.
    Гострі, зручні у використанні)

• Руслан
    Продавець: Rozetka

Купував для домашнього використання, підрівняти волосся, підрізати чолку дитині. Ножниці мені дуже сподобались, леза дуже гострі, волосся ріжуть рівно, їх зручно тримати в руці, ходять легко, навіть не прийшлось змащувати. Упор дня пальця можна зняти. Виглядають дуже модно і оригінально. Ціна доступна, по суті вартість однієї стрижки в салоні. Тому однозначно рекомендую. Вони просто супер.

Переваги:
    Гострі, зручні, рівно ріжуть волосся, зручно тримати в руці, бюджетна ціна, висока якість
  • Eлeнa
    Продавець: Rozetka

Хорошие ножнички, удобно стричь. Особенно хороши в проработке мелких деталей. Цвет прикольный, не линяет со временем, не слазит. За год использования еще не пригодилась заточка.

Переваги:
    Острые, удобные. Качественный инструмент