- AI аналіз відгуків92 відгуки: позитивний — 72%, нейтральний — 12%, негативний — 16%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Галина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
#моєрозпакування
Сковорідка нам дуже сподобалась. Ми довго шукали ідеальну сковорідку для індукційної плити. Нам сподобалось гарне покриття, міцна ручка, наявність кришки з дірочкою для вихода пари. Дуже зручно, що тримач на кришці квадратної форми. Завдяки цьому можна кришку перевертати і ставити на поверхню перевернутою. Все продумано. Пробували смажити без олії, нічого не пригоріло. Користуємось вже тиждень, наразі задоволені. Гарна якість за доступну ціну.- Переваги:
- Ціна, якість, якісне покриття, сучасний дизайн, швидка доставка
Підгорати почало через 2-3 роки, тому за такі гроші це ідеальний варіант
- Переваги:
- Дешева, глибока, якісна
- Недоліки:
- Після 2 років почала підгорати
- Мила в*** декретеВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
отличная сковорода! пользуемся уже пол года. не пригорает, требует использования минимума масла. очень вместительная, глубокая. подходит как для жарки, так и для тушения. пример приготовления блюда на этой сковороде найдете в видео. рекомендую!
- Переваги:
- минимум масла
- Недоліки:
- диаметр по дну меньше, чем по верху
- Виталий М***
Здравствуйте, через какое время на сковороде начались пригорания продуктов или до сих пор все замечательно?
- Станислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Пока новая — просто отличная сковорода. Удобная, практичная и не пристает ничего при готовке. Волшебно.
- Переваги:
- Большой объем. Не пригорает.
- Недоліки:
- Сравнивая с предыдущей, которую брал 4 года назад, видно, что стали экономить на материалах, так как стенки сковороды стали уже.
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук щодо сковороди Bollire Venezia з антипригарним покриттям та кришкою 28 см. Дякуємо за ваш досвід щодо її функціональності і зручністі використання. Сковорода була вдосконалена, та на якість приготування це не вплинуло. Смачних страв і надалі!
- Светлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Купувала якраз в липні 2020 року, зараз шукаю нову. Вже пригорає зі страшною силою, але майже 2.5 років постійного користування - це непоганий показник. Загалом непогана. Я не знаю, чи є зараз такі сковорідки, які живуть довше... Але всі ці роки вона відпацювала на всі 100%- і смажила і тушила, нічого не пригорало.
- Переваги:
- Товстий метал, важка, є кришка, віджарила мені 2.5 роки.
- Недоліки:
- Вже не жарить, пригорає
Виробник заявляє термін експлуатації 2 роки. 2,5 роки - Супер! Дякуємо за Ваш вибір!
- Анастасія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Чудова пательня за свою ціну. Покриття за більше аніж півроку користування не змінилось зовсім. Підходить для всих процесів, як тушкування так і смаження. Глибока та доволі вмістка, ідеальний варіант для приготування великих порцій.
- Переваги:
- Якісне покриття, кришка в комплекті, вартує своїх коштів, глибока, вмістка.
Дякуємо за відгук!
- andrey.filaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Трехслойное антипригарное покрытие - самое твердое и устойчивое к царапинам покрытие, содержит гранитную крошку, которая обеспечивает ему прочность, долговечность и стойкость к химическим воздействиям (но по собственному опыту рекомендую использовать деревянные и пластивовые лопатки)
Стальной индукционный антидеформационный диск на дне посуды ускоряет распределение тепла, усиливает стойкость дна к деформации и делает возможным использование посуды на индукционных плитах.
Подходит для всех видов плит, включая индукционные.
Очень быстро нагревается и медленно остывает (экономит энергию)
Легка в уходе. Производитель Латвия, производство находится непосредственно в Европе.- Переваги:
- 1. Качество литья. 2. Покрытие с гранитной крошкой. 3. Бакелитовая ручка. 4. Крышка в комплекте 5. Цена
- Недоліки:
- Не выявлено
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Користуюсь два місяці. Якісний товар. Покупкою задоволена.
- Переваги:
- Їжа не прилипає. Завдяки високим стінкам менше розбризкується жир при смаженні. Легко відмивається.
- Недоліки:
Дякуємо за вибір ТМ Bollire. Ваше задоволеняя - це наша якість.
- Пётр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Все пришло целое, не царапаное, вообщем как всегда. Жена, как сказал бы Кошевой, "кипяточит" от нее). Брали 28 см., она реально большая, глубокая, но немного тяжеловата. В нутри не пригорает, но вот с наружи после нескольких приготовлений в спешке ( сразу не помыли) появился нагар, кто знает чем чистить чтоб не повредить покрытие?
- Переваги:
- Размер, глубина, антипригар
- Недоліки:
- 28 см. тяжеловата
- Василиса П***
Обычное хозяйственное мыло, отлично очищает. Нагрейте сковороду под горячей водой, хорошо намыльте кухонную губку, натрите мыльной пеной сковороду и пусть постоит минут 10. Потом, аккуратно ототрите пригоревший жир, прикладывать много усилий не придется, главное терпение, ну и смойте водой) И для посуды не травматично и жир потом меньше цепляется. Этот же метод идеально подходит для отмывания чайников/кастрюль из нержавейки, на которых часто застывают жирные брызги (посуду с сатиновой полировкой, важно чистить мочалкой строго по горизонтали, чтоб не образовались микро царапинки, портящие внешний вид), а глянцевую нержавейку просто придется дольше потереть мягкой стороной губки, но оно того стоит.
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Найкраща сковорідка з усіх, що я користувався. Рекомендую всім!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Переваги:
- Ширина, ГЛИБИНА, не пригорає, не потребує великої кількості олії
- Недоліки:
- Трошки важка, особливо якщо повна
- Светлана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
#мояраспаковка
- Переваги:
- Цена, качество, подходит для всех плит, антипригарное покрытие.
- Недоліки:
- Пока нет.
- Виталий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Купил другу на подарок. Целый сезон откатались с ней на рыбалки. Пережарила стейки, огромное количество рыбы и картошки как на рыбалках так и дома. Ни разу ничего не пригорело!
- Переваги:
- Отличная
- Недоліки:
- не нашёл
- РомаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Замовлення прийшло швидко. Сервіс в розетки як завжди на висоті.. В користуванні все супер, не пригоряє і ручка не нагрівається. Приємне покритя на дотик.
#моєрозпакування- Переваги:
- Покриття Софт тач
- garibaldi.bizВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Сковорода пришла очень хорошо упакована в несколько слоев бумаги #мояраспаковка
- Переваги:
- Приятный на ощупь материал ручки, довольно высокая, качественная сковорода.
- Недоліки:
- Не обнаружены
- Нагорна Т***
Яка глибина ?
- OlegВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Классная сковорода, очень удобная в использовании
- Переваги:
- Красивая, вместительная, крышка в комплекте
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Стогний Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Удобная сковорода. Глубокая. Крышка ложиться хорошо. Долго нагревается, но это иногда и +. Рекомендую
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Отличная сковорода. За 3 месяца регулярного использования ничего не пригорает. Удобные высокие бортики.
- Переваги:
- Удобные бортики, ничего не пригорает.
- Ирина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Сковорода дуже сподобалась: дуже зручна, гарна та якісна. Після місяця активного використання з кожним днем подобається усе більше.
Дуже дякую. Рекомендую!- Переваги:
- Гарна та, зручна
- Оксана М***Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Металл для основы сковороды, кованный алюминий, это позволило снизить вес. Что является большим плюсом если сравнивать с аналогичным продуктом из чугуна.Ручка выполнена в цвет сковороды, изготовлена из бакелита. Большой размер ручки, благодаря анатомической форме, не мешает ей удобно помещаться в руке. При таком большом размере сковороды, удобство ручки очень важный фактор, влияющий на безопасность при приготовлении пищи.
После приобретения использовалась в приготовления Шурпы, результат превзошёл все ожидания. Удобно, быстро, сковорода даёт возможность приготовить на всю семью. Особенно большую. Поэтому советую смело.- Переваги:
- Объем, размер, удобство.
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Чудова сковорідка, все подобається.
Дуже зручна ручка сковорідки, що надійно лежить у руці.
Високі борти дозволяють смажити/тушкувати із задоволенням.
Скляна кришка зроблена точно за розміром, практично без зазору,
не "бовтається". Не боїшся, що зіскочить у найвідповідальніший момент.
Особливо хочу відзначити зручність ручки на кришці:
по верхній стороні досить широкий квадрат, можна, не боячись,
перевернути та поставити кришку прямо на ручку. Дуже зручно.
Ну і, звичайно, дуже хороше, якісне покриття.
Дякуємо виробникам!- Переваги:
- Легка, зручна
- Недоліки:
- Поки не виявлено
Дякуємо за ваш вибір і досвід! Смачного з Bollire !
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Все супер)
Смачного з Bollire! Дякуємо за відгук!
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Чудова сковорода. Трохи подряпали виделкою, але за три роки використання до сих пір антипригарне покриття працює.
Дякуємо за Ваш вибір Bollire!
- БогданаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Купувала сковорідку на подарунок, відгуки від власників сковорідки дуже добрі!
- Переваги:
- Красива форма, товсті стінки.
Дякуємо за позитивний відгук і вибір ТМ Bollire
- Ставер А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Дякуємо за Ваш вибір Bollire!
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Пользуюсь пару дней, пока всё супер
- Переваги:
- Тяжёлая, устойчивая, глубокая
- Недоліки:
- Крышка "гуляет"
- Илья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Отличная сковородка. 2 месяца использования полёт нормальный. Дальше будет видно
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Відмінна якість, кришка, тримач, покриття, метал "підошви" і т.д.
Після кількох місяців використання напишу чи не пригорає і який стан.
Поки політ нормальний!!!- Переваги:
- Розмір, глибина, якість
- Недоліки:
- поки не знайшов
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Сковорідка чудова! Глибока! Брала 24 см в діаметрі. Вчора отримала і вибробувала на жареній картоплі. Все супер! Їжа не пристає, мало масла потрібно. Мити легко. Дякую Розетці за безкоштовно доставку! Рекомендую!
- Переваги:
- Не пристає їжа, містка.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Оксана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Задоволена сковорідкою. Вона доволі велика та важка, але вона того варта. Не підгорає. Ідеальна для тушіння.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Важкувата
- Дима Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
супруга счаслива)жарит отлично.
- Яна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Отличная сковорода!
- Samir S***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Отличная сковорода, жене очень понравилась, справляется со своей задачей на ура! Рекомендую!
- ЖаннетаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Дуже зручна і практична сковорода!
- Переваги:
- Гарно і рівномірно нагрівається, легко миється.
- Недоліки:
- --------
- Лисак В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Хороша сковорідка як на свою ціную. Ручка приємна на дотик Soft Touch крута штука. сковорідка має 24см досить високі бортікі мені подобається заказом задоволений.
РЕКОМЕГДУЮ!!!!- Недоліки:
- нема
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Сковорідка нереально класна. Довго вибирав і вагався, та вже як півроку насолоджуюсь нею. Ідеально і смажить і тушить, ніколи не пригоряє. Не є важкою. А ще, вона досить глибока, через що, зручно перемішувати у ній що завгодно.
- Переваги:
- Не пригоряє. Не потребує олії. Не знищується. Глибока.
- Недоліки:
- Їх просто неіснує
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Два месяца пользуемся, пока все нормально. Любую посуду нужно беречь!
- Переваги:
- Крышка, качество.