- Александр Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
По ціні плотність пакетів ОК..
- Переваги:
- Недоліки:
- Хотілося би плотнійші. Але маємо, що маємо.
Дякуємо за Ваш відгук! Ми обов'язково візьмемо до уваги Ваш коментар та зробимо все можливе щоб покращити якість нашої продукції. Ваш зворотній зв'язок допоможе нам у цьому.
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороші пакети за адекватну ціну
- Роман В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошие, прочные пакеты. Спокойно выдерживают килограмм 10-12 мусора, не тянутся, не рвутся.
- Переваги:
- Прочные
- МарияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупали для упаковки вещей при переезде. Для верхней одежды оказались слабоваты, пришлось использовать мешок в мешке. А в целом неплохие. Но особо прочностью они не обладают. Углы книг также прорывали пакет
- Илья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень тонкие и не прочные. В сравнении с пакетами «добра господарочка» нервно курят в сторонке. Добавляю 2 фото, сделаные на тужу камеру. На первом пакет «бонус всегда », на втором «добра господарочка».
- Недоліки:
- До суперпрочных им очень далеко
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пакети використовуються для збору листя, з завданням справляються чудово. Місткі, не рвуться від навантаження, ціна відповідна до якості, можу рекомендувати до придбання.
- Переваги:
- міцні
- Недоліки:
- не виявлено
- Юлик О***Продавець: Rozetka
Неплохие
- Тарас С***Продавець: Rozetka
Заказал себе эту упаковку пакетов для мусора Бонус 160 л 6 пачек по 10 шт Черных. Покупкой доволен! Пакеты для мусора прочные и надежные, удобные в использовании. Мусор выдерживают замечательно, стильные с виду, вместительные. По цене упаковка пакетов доступная! ПОНРАВИЛИСЬ, рекомендую к покупке!
- Переваги:
- Прочные и надежные, мусор выдерживают замечательно, удобные в использовании, стильные с виду, вместительные, по цене доступные.