Топи продажів

Відгуки покупців про Оливкова олія Borges Extra Virgin 1 л (8410179100012)

Оцінка користувачів 4.72/5
на основі 344 відгуки
  • Печатнова М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Найкраща олія яку я колись купувала. Borges є borges))

• Наталья Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Не гірчить,для салатів підходить нормально.А от при смаженні( і на мінімальному вогні) сильно бризгає- заляпує всю поверхню пічки.

Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin сподобалася Вам для салатів. Олію Extra Virgin найкраще використовувати для заправки салатів, соусів і готових страв. Для смаження бажано обирати рафіновану оливкову олію, спеціально призначену для високих температур.

• Сергей К***

Не дуже сподобалась.

Переваги:
    Цiна
    Недоліки:

Дякуємо за Ваш відгук! Шкода, що оливкова олія Borges Extra Virgin не повністю виправдала Ваші очікування. Смак оливкової олії може сприйматися по-різному, проте дякуємо, що відзначили її привабливу ціну.

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Смачна олія. Трішки гірчинка. Смакує до салатів.

Переваги:
    Ціна. Смак
    Недоліки:
    Поки немає

Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin сподобалася Вам своїм смаком і ціною. Легка гірчинка є характерною рисою оливкової олії Extra Virgin та чудово доповнює салати й готові страви.

• Володимир В***

Якісний товар

Переваги:
    Ціна (в акції))
    Недоліки:

Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Ви високо оцінили якість оливкової олії Borges Extra Virgin 1 л та її вигідну акційну ціну. Бажаємо приємних покупок і смачних страв!

• Ільїна Н***

Олію брала для салатів. Подобається. Легка гірчинка. В холодильнику застигає

Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin сподобалася Вам для салатів. Легка гірчинка є характерною рисою оливкової олії Extra Virgin, а загустіння чи поява пластівців у холодильнику — природна реакція олії на низьку температуру. За кімнатної температури вона знову стає рідкою.

• Світлана С***

Відмінно

Дякуємо за найвищу оцінку! Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin 1 л Вам сподобалася. Бажаємо смачних страв і приємних покупок!

• Галина Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Неодноразово купувала оливкову олію на Розетці. Те що мені прийшло по замовленні цього разу не оливкова олія, а невідомо що. Ні запаху, ні смаку оливкової олії. Поставила в холодильник - стуктура олії не змінилась від слова зовсім. На цей раз повне розчарування. Наступний раз подумаю перед тим, як замовляти оливкову олію на Розетці.

Дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро, що цього разу олія не виправдала Ваших очікувань.
      Оливкова олія Borges Extra Virgin, представлена на ROZETKA, є оригінальним продуктом та офіційно постачається в Україну. Її смак і аромат можуть дещо відрізнятися залежно від урожаю та партії, а для Borges Extra Virgin характерний досить м’який і делікатний смаковий профіль. Перевірка в холодильнику не є офіційним методом визначення якості або натуральності оливкової олії. Зміна консистенції залежить від температури, тривалості охолодження, об’єму пляшки та природного складу конкретної партії. Якщо Ви бажаєте повторити перевірку, рекомендуємо перелити невелику кількість олії в чисту тару меншого об’єму та залишити її в холодильнику на 24–48 годин.

• Парасковія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Ця марка найбільше подобається, із тих що ми купували.

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin 1 л найбільше сподобалася Вам серед тих, які Ви купували. Нам дуже приємно, що Ви обираєте саме цей продукт. Бажаємо приємного користування та будемо раді Вашим новим замовленням.

• Руслан Л***

Приємний аромат і смак

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук.
      Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin 1 л сподобалася Вам своїм приємним ароматом і смаком.

• Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Дуже смачна олія! Без гірчинки. Ціна - супер!!!

Переваги:
    Без гірчинки.

Добрий день!
      Дякуємо за Ваш відгук.
      Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin 1 л сподобалася Вам своїм смаком та приємною ціною. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою.

• Роман М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку.
      Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin 1 л Вам сподобалася. Бажаємо приємного користування та будемо раді Вашим новим замовленням.

• Евгения Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

дуже задоволена смаком, хоч не є гурманом, але ця олійка просто зайшла до свіжих салатів.

Переваги:
    смак
    Недоліки:

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку.
      Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin 1 л сподобалася Вам за смаком і добре підійшла до свіжих салатів.

• Геннадій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

ROZETKA та її акції найкращі!!!

Переваги:
    Масло, на мій погляд, не підробка і відповідає вимогам Extra Virgin, має гарний смак.
    Недоліки:
    Не знайшов!

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку. Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin 1 л сподобалася Вам за смаком та якістю. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою та акційною пропозицією. Бажаємо приємного користування та будемо раді Вашим новим замовленням.

• Леонид П***

Сммачна олія

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку. Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin 1 л сподобалася Вам за смаком.

• Тарас І***

швидко і якісно

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук.
      Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin 1 л залишила у Вас позитивне враження, а також що Ви відзначили швидкість та якість. Дякуємо, що обираєте Borges!

• Ода
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Шикарное масло. Уже не один раз беру.

Переваги:
    Цена (когда по скидке) и качество
    Недоліки:
    Цена (когда не по скидке)

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук.
      Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin 1 л Вам подобається і Ви обираєте її вже не вперше. Приємно знати, що Ви відзначили якість продукту та вигідну ціну під час акційних пропозицій.

• Олексій М***

Відповідає заявленим характеристикам.

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin 1 л відповідає заявленим характеристикам та Вашим очікуванням. Дякуємо, що обираєте Borges!

• Валентина

Супер масло!

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук.
      Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin 1 л Вам сподобалася. Приємно знати, що Ви високо оцінили продукт.

• Алла З***

Якісне масло

Переваги:
    Хороша ціна

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук.
      Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin 1 л Вам сподобалася. Приємно знати, що Ви відзначили якість продукту та хорошу ціну. Дякуємо, що обираєте Borges!

• Дмитрий П***

Все добре

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук.
      Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin 1 л залишила у Вас позитивне враження. Приємно знати, що Ви задоволені продуктом.

• Людмила К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Хороша олія,насичений смак,з легкою гірчинкою.А по акційній ціні взагалі вигідно запастись,рекомендую

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук.
      Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin 1 л Вам сподобалася. Приємно, що Ви відзначили її насичений смак, легку гірчинку та вигідну ціну під час акції.
      Дякуємо за рекомендацію та довіру до Borges!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Провела повторный эксперимент.При температуре 6 град,масло помутнело.Значит,все в порядке )

Добрий день! Дякуємо, що доповнили свій відгук.
      Дійсно, при охолодженні оливкова олія може мутніти та загущуватися, однак результат залежить від температури, об’єму продукту та часу перебування в холодильнику. Водночас “тест холодом” не є лабораторним методом перевірки якості.
      Раді, що після повторної перевірки Ви переконалися в якості оливкової олії Borges Extra Virgin 1 л.

• Олег л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Дуже смачна. Рекомендую для вживання в салати.

Переваги:
    Ціна и качество.
    Недоліки:
    Нема.

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук.
      Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin 1 л Вам сподобалася. Приємно, що Ви відзначили її смак, якість та вигідну ціну, а також рекомендуєте для салатів.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Масло не прошло проверку холодильником-не помутнело,стояло там сутки.А очень хотелось попасть на настоящее (

Добрий день!
      Дякуємо за Ваш відгук щодо оливкової олії Borges Extra Virgin 1 л.
      Хочемо зазначити, що перевірка оливкової олії холодильником не є достовірним способом визначення її натуральності або якості. Помутніння залежить від багатьох факторів: температури, часу охолодження, об’єму пляшки, складу жирних кислот та особливостей конкретної партії.
      Якщо Ви все ж хочете провести таку домашню перевірку, рекомендуємо перелити невелику кількість олії в меншу чисту тару та поставити її в холодильник. У меншому об’ємі зміни можуть проявлятися швидше, ніж у пляшці 1 л.
      Якість оливкової олії визначається лабораторними показниками, відповідністю специфікації виробника та органолептичними характеристиками. Borges Extra Virgin постачається офіційно від виробника, і кожна партія проходить необхідний контроль.
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.

• Ирина К***

Я и проверяла в маленькой рюмочке.Подвел мой холодильник.Когда снизила в нем температуру до 5град и масло помутнело,и стало густеть.Так что приношу свои извенения-масло хорошее ) Как бы убрать этот плохой отзыв,чтобы не сбивать людей с толку )

Добрий день! Дякуємо Вам за відгук і за те, що доповнили його після повторної перевірки.

Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin 1 л Вам сподобалася. Дійсно, “тест холодильником” не є лабораторним підтвердженням якості чи автентичності оливкової олії, адже помутніння та загущення можуть залежати від температури, об’єму продукту та часу охолодження.
      Дякуємо за Вашу уважність і чесність. Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені якістю олії Borges.

• Ольга Н***

Отличное масло!

Вітаємо!

Дякуємо за Ваш відгук про оливкову олію Borges Extra Virgin 1 л.
      Нам приємно, що Ви високо оцінили продукт. Borges Extra Virgin має м’який збалансований смак і добре підходить для салатів, готових страв та щоденного використання.

• Игорь У***

Всё отлично.

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук про оливкову олію Borges Extra Virgin 1 л.
      Нам приємно, що продукт залишив у Вас позитивне враження. Borges Extra Virgin має м’який збалансований смак і добре підходить для салатів, готових страв та щоденного використання.

• Олена Т***

Чудова олія

• Ольга Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Стабільно гарна оливкова олія.Особливо приємно купляти по акції.

Переваги:
    Скляна зелена пляшка.Гарний строк зберігання.

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук про оливкову олію Borges Extra Virgin 1 л.
      Нам приємно, що Ви відзначили стабільну якість продукту. Borges Extra Virgin має м’який збалансований смак і добре підходить для салатів, готових страв та щоденного використання. Зелена скляна пляшка допомагає захищати олію від впливу світла під час зберігання.

• Константин М***

Ok

• Тамара Л***

Чудова олія.

Дякуємо за Ваш відгук!
      Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin 1 л Вам сподобалася та отримала високу оцінку. Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені якістю продукту.

• оксана л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Настоящее оливкоаое масло. Отменный, качественный продукт.

Дякуємо за Ваш відгук!
      Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin 1 л залишила у Вас позитивне враження. Нам дуже приємно, що Ви високо оцінили якість та смак продукту.

• Алла Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Олія гарної якості і смаку! Рекомендую

Переваги:
    Якість, смак, ціна
    Недоліки:

Дякуємо за Ваш відгук і рекомендацію!
      Нам дуже приємно, що Ви оцінили якість, смак та ціну оливкової олії Borges Extra Virgin. Раді, що продукт Вам сподобався.

• Микола Ч***

Дуже добре

Переваги:
    Дуже гарна якість в бистра доставка

Дякуємо за Ваш відгук!
      Нам дуже приємно, що Ви високо оцінили якість оливкової олії Borges Extra Virgin та швидку доставку. Раді, що покупка залишила у Вас гарне враження.

• Тамара Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Пока нравится а там видно будет

Дякуємо за Ваш відгук!
      Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin наразі залишила у Вас гарне враження. Сподіваємося, що й надалі Ви будете задоволені її смаком та якістю.

• Максим З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Класна олія! Купував за акційною ціною, дома спробував і докупив ще одну пляшку

Переваги:
    Ціна,якість
    Недоліки:
    Не виявив

Дякуємо за Ваш відгук!
      Нам дуже приємно, що оливкова олія Borges Extra Virgin Вам сподобалась і Ви вирішили придбати ще одну пляшку. Раді, що Ви оцінили поєднання ціни та якості.