Топи продажів

Відгуки покупців про Акумуляторний пилосос Bosch Unlimited 7 ProHygienic Aqua FLEX BCS71HYG2 з реальним відеооглядом

Оцінка користувачів 4.53/5
  • AI аналіз відгуків
    66 відгуків:  позитивний: 81%, нейтральний: 12%, негативний: 7%
    BOSCH Unlimited 7 ProHygienic Aqua BCS71HYG2 отримав переважно схвальні відгуки від покупців, які називають пилосос зручним, легким, потужним та багатофункціональним. Користувачі особливо відзначають якість прибирання, простоту використання, функціональність та хорошу маневреність. Багато позитивних коментарів стосуються якості вологого прибирання та насадок, а також підсвітки. Серед основних недоліків — недостатня автономність для великих площ, необхідність додаткового акумулятора, тривала зарядка та поодинокі проблеми зі статикою та вологим прибиранням.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Дуже задоволена ним. Чомусь думала, що миюча насадка може виявитися зайвою, але дужа рада, що таки обрала цю модель. Тепер найскладніше у прибиранні - це підготувати кімнату. Якщо на підлозі нічого зайвого, то прибирання дуже швидке.
    Також планувалось пізніше докупити іще один акумулятор і пристрій для пришвидшення зарядки, але зараз вистачає одного акумулятора для прибирання двокімнатної квартири і не планую нічого докупляти

Переваги:
    Легко поєднуються всі деталі,
    Недоліки:
    забагато води подається на ганчірочки, після прибирання занадто волога підлога.
  • Владислав
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Имея опыт использования другого моющего стика от другого производителя, могу сказать точно, что данная система превзошла мои ожидания. Я
    ,который привык сначала проходить турбощеткой, а потом только подключать мойку, не увидел ни разводов, ни каких либо недостатков после уборки. Средство для мойки разрешено добавлять производителем, что уже лучше 80% ассортимента моющих стиков, и при этом для 2-х комнатной квартиры мне достаточно одного аккума, хотя и станцию быстрой зарядки я не против купить, как никак зарядка за 25 минут очень привлекает. Очень доволен моделью, пока это лучший вариант комбинации и сухой и влажной уборки, мне точно есть с чем сравнивать.

Переваги:
    Маневренный при 2 типах уборки (с обычной и с влажной насадкой), страна производитель ( с китайским уже имею опыт), время работы пылесоса устраивает (влажная на еко режиме не сильно разряжает пылесос)
    Недоліки:
    Мной пока не обнаружено. Если время работы не хватает, практичней купить быструю зарядку, чем второй акуум (так зарядка 5 часов, станиция за 25 минут).
    • Алина К***

Підкажіть,будь ласка, насадка для матраців збирає вологу?

Представник бренду

Вітаємо! Даний пилосос не збирає вологу ні з якими насадками. У комплект входить насадка для вологого прибирання, яка автоматично дозує воду для вологого прибирання. Але збирати ним воду не можна.

• Окса
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Доброго дня! Хочу поділитися враженнями від акумуляторного пилососа BOSCH UNLIMITED 7 ProHygienic Aqua BCS71HYG2, яким активно користуюсь від замовлення на Розетці. Пилосос повністю переконав мене, що бездротові пилососи – це майбутнє, і змусив забути про свій старий звичайний дорогий мийний пилосос.

Тепер я можу за 5 хвилин пройтись по велюровому дивану або швидко прибрати розсипане біля столу – це займає в рази менше часу.
    · Гнучка трубка (Flex Tube): Ця функція – справжня магія! Пилосос згинається під кутом 90 градусів, і тепер я без зусиль прибираю під ліжком і комодом, не намагаючись залізти туди з усією конструкцією або не перевертаючи меблі .

Чарівна підсвітка: Світлодіодне підсвічування на щітці – це не марний гаджет, а справжня знахідка для перфекціоніста . Воно допомагає бачити кожну пилинку в темних кутах, під шафами або навечорі, коли не хочеться вмикати основне світло. Я буквально почала бачити бруд, який раніше пропускала.

Для щоденного прибирання на ламінаті та плитці мені цілком вистачає Еко-режиму, в якому заряду вистачає на все прибирання моєї квартири (~50 м²) . Авто-режим чудово справляється з невеликими килимками. Турбо-режим дуже ефективний, але справді "їсть" батарею за 10-12 хвилин, тому я використовую його лише для локального потужного очищення .
    Ще дуже корисна мийна насадка. Спочатку я прибираю сухою а потім мийною насадкою що йде в комплекті. Підлога після неї ідеально чиста. Мийні насадки обертаються з великою швидкістю і щодвадцять секунд на них подається чиста вода з контейнера.
    Генеральне щотижневе прибирання не потрібно якщо проходити цією насадкою після сухого прибирання щовечора чи щоранку. І саме головне! Ця насадка не лишає розводів на глянсовій плитці. Магія!

BOSCH UNLIMITED 7 ProHygienic Aqua для мене ідеальний помічник. Він ідеально підходить для щоденного підтримуючого миття твердих покриттів. А ще чистка диванів спеціальною насадкою з комплекту не дає пилу шансів! Рекомендую!

Переваги:
    Ідеальний не за всі гроші.
    Офіційна гарантія 2 роки.
    Можна зареєструватися в My Bosh на офіційному сайті Bosh та отримати додатково 10 років гарантії на двигун
    Недоліки:
    Відсутні

• Андрій

Якісний пилосос , дуже зручний, економить час завдяки насадці 2 в1

Переваги:
    Сухе і миюче прибирання одночасно
    Недоліки:
    Не помітив
  • Виталий Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Перевершив всі мої очікування. Сказати що маневренний - це нічого не сказати. Він так викручується що куди хо пролізе. Нарахунок мийки - теж все чудово. Це не ті які просто тряпочку зволожують. Цей реально миє.

Переваги:
    Маневреність, вологе прибирання

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Жодного дня не пожалкував, що купила саме цей пилосос! Зараз, під час вимкнення світла просто незамінний помічник. Взяла окремо гнучкий шланг для прибирання пилу і забула що таке ганчірка і швабра! Акумулятора вистачає на прибирання однокімнатної квартири з головою. Це і диван попилососити, і основні пилозбірники (ноут, вай-фай, тулувізорна тумба із телевізором. Котяча тирса збирається на раз-два! Але рідкий бруд він не збере і сам себе не почистить))) Мийна насадка суто для повсякденного прибирання. У випадку аварії на кухні краще прибрати скло і воду без нього.

Переваги:
    Не важкий, компактний, маневрений, добре тягне на автоматі і легко збирає пил.
    Недоліки:
    Не виявила
  • Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Купили одразу із акційною пропозицією у складі швидкої зарядки й додаткового акумулятора, приємна ціна. Прилад вогонь. Потужний, зручний. Дуже тішить підсвітка, шансів у бруду нема)) прибирання в задоволення.

Переваги:
    Можливість прибирати незалежно від наявності електрики

• Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Моє найкраще придбання в 2024 році. Я давно думала про миючий пилолос, бо я ненавиджу мити поли а в будинку є кіт. Вибір пав на Bosch, а придбала на чорну п'ятниця за найкращу ціну.

Переваги:
    Ідеально пилососить та миє підлогу. Глинається коліно, шо зручно якщо прибирати під шафою.
    Недоліки:
    Лише один, на ламінаті залишає розводи
  • Ілля А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Прекрасний спосіб перейти на Flying Lady (ака прибирання кожен день по 30хв). Підтримую ідеальну чистоту вдома, жінка задоволена.
    Одразу раджу докупити додатковий акумулятор і зарядну станцію (не обов’язково стакан, у мене дрелька від бош, в комплекті йшла зарядка), бо через провід зарядка надто довга.
    Накладки на миючу насадку легко перуться, просто в кладку закидуєш і все. А пилососити м’які меблі і килим насадкою — одне задоволення!

Переваги:
    Ідеально для щоденного підтримування чистоти
    Недоліки:
    Довго заряджається через рідну зарядку
  • Олександра
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Придбала пилосмок декілька тижнів тому. Працює чудово! Заряду достатньо і на пилосос і на миття підлоги на 80м²
    Нарешті прибирання приносить тільки задоволення.

• Олег С***

Працює добре, без нарікань. Акумулятора вистачає десь на 40 хвилин в режимі еко

Переваги:
    Легкий і простий у використанні

• Віктор
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Чудовий помічник, для швидкого прибирання! Швидко змінюється насадка, вологе та сухе прибирання! Маневрений, сподобалася функція підсвітки при сухому прибиранні! Батераї вистачає в турбо режимі для якісного прибирання 20-30м2.

Переваги:
    Маневрений, відносно тихий, достатньо потужний
    Недоліки:
    Невиявлено
  • Ростислав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Придбав пилосос декілька тижнів тому, працює дуже чудово, без нарікань. Підсвітка пилососа на ламінаті/плитці підсвічується кожну пилинку. Тримає заряд довго, вистачає на пилосос та миття 90м2

Переваги:
    Змінний акамулятор який підходить від техніки Bosch, потужність, сильний дизайн та маневреність
  • Тарас Є***

Все прийшло , добре запаковано
    Нажаль в комплекті відсутні шурупи для кріплення

Переваги:
    Гарний дизайн
    Недоліки:
    Поки не виявив, допишу при виявленні
      Представник бренду

Доброго дня! Зверниться до продавца.

Представник бренду

Доброго дня! Шурупи мають знаходитися у відсіку док-станції, куди вкладається роз’єм зарядного пристарою. Перевірте. будь ласка.

• Тарас Є***

Перевірив- шурупи відсутні

• Євгеній Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Дуже чудовий апарат, відповідає характеристикам, нуль нарікань. Доставили швидко.

Недоліки:
    Один акамулятор.
  • Аліна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Придбала цей пилосос — і я просто в захваті! Дуже зручний у використанні, легкий, маневрений і водночас потужний. Чудово справляється як з килимами, так і з твердими підлогами. Пил збирає ретельно, після прибирання аж приємно дивитись на чистоту! Миюча насадка просто вау, не просто витирає, як серветка,а круговими рухами вимиває бруд, не занадто сильно мочиться підлога, що дуже добре.. також важливим була підсвітка в пилососа, можна прибирати навіть в темряві
    Ще величезний плюс, це шо можна купити ще змінний акумулятор Бош!
    Дизайн сучасний, працює не дуже голосно (як на пилосос), що для мене було важливо. Однозначно рекомендую всім, хто хоче якісний і надійний пилосос! Дуже задоволена

Переваги:
    Вище перерахованого
    Недоліки:
    Не виявляла

• Гулько Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Пилосос просто чудовий. Це найкраще що можна було придумати для прибирання.

• Олексій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Давно хотіли придбати акумуляторний пилосос, так як наш старий звичайний ледь дихає. І наш вибір пав на цю модель, так як тут є функція вологого прибирання, що для нашої квартири (паркетна підлога) - ідеальний варіант.
    Дуже красивий, якісний та потужний…
    Легко вистачає заряду прибрати в 3-х кімнатній квартирі.
    Зарядку та змінний акумулятор поки не купував, далі подивимось.

Переваги:
    Made in Germany, потужний, маневрений, функція вологого прибирання, акційна ціна
  • Назар
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Відмінний пилосос! Легкий та маневрений, насадки легко змінювати, змінна батарея, є можливість докупити додатково батарею та швидкісний пристрій для зарядки, миюча функція на висоті-одне задоволення від покупки, раджу!

Переваги:
    Зроблено в Німеччині, миюча функція, 10 років гарантії на двигун

• Александр З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Прекрасний помічник для прибирання помешкання. Потужний та багатофункціональний. Придбали модель 2 місяці тому. Дуже задоволені.

Переваги:
    Зручний в управлінні. Потужний та багатофункціональний.
    Недоліки:
    Не виявлено.
  • Вікторія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

От і я вирішила написати відгук. Особисто для мене це знахідка, зручний, легкий, красивий. Миє прекрасно, збирає пил навіть той - який непомітний. Працює навіть в недоступних місцях, дуже зручно коли знімається велика ручка і можна пилососити в авто. Для мене це 10 з 10. Купуйте і не пошкодуєте

Переваги:
    Легкий, зручний
    Недоліки:
    поки немає
  • Портянка П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Пылесос хороший, но по хорошему надо брать сразу сменный аккумулятор

• Елена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Замечательный пылесос. Покупкой очень довольна. Надеюсь оправдает все мои ожидания.

Переваги:
    Качество уборки. Дизайн.
    Недоліки:
    Недостатков пока не обнаружила.
  • Олександр С***

Пилосос бомба
    Тільки потрібно потужніший акумулятор
    А то все просто ідеально

Переваги:
    Зручний
    Легкий
    Багатофункціональний
    Недоліки:
    Акамулятор
  • Вадим Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Придбав дану модель більше місяця тому, дружина дуже задоволена, легкий в керуванні, достатньо потужний, має достатню кількість насадок для комфортного прибирання. Гарно вписується в інтер'єр.

Переваги:
    Миє і прибирає сміття одночасно.
    Недоліки:
    Хотілося би більш потужну батарею, прибрати 80 квадратів не вистачає.
  • Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Не уявляю як раніше міг користуватися звичайним дротовим

Переваги:
    Тихий, легко чиститься, щітка для вологого прибирання, підсвітка, універсальні АКБ з адекватною вартістю
    Недоліки:
    В автоматичному режимі з підлоговим плкритттям в виді плитки та кварцвінілу вистачає хвилин на 25, якщо цього не достатньо варто відразу докупити додаткову АКБ
  • Іван К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Потужний, маневрений, добре пилососить весь дім, гарно миє й полірує плитку та керамограніт. Авто режим сам підлаштовується під поверхню, а підсвітка реально допомагає бачити пил і сміття.
    Треба стежити, щоб на щітку не намотувались нитки чи волосся, а миючі диски після прибирання потрібно промивати й сушити. Хотілося б підсвітку ще й на миючій насадці.

Переваги:
    Потужний, маневрений, авто режим, підсвітка, полірує плитку
    Недоліки:
    Немає підсвітки на миючій насадці.
  • Наталия В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Якісно прибирає, зручний, впорався з шерстю тварин, ДУЖЕ ЗРУЧНО ПИЛОСОСИТИ сходи, маневрений, 90 кв.м вистачило на режимі авто.

• Олександр Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Дуже якісний пилосос, всім рекомендую. Так, він не з дешевих, але те що він робить, воно того коштує. Є можливість докупити аккумулятор на 6 ампер, з електроінструменту. Якісно прибирає килим від шерсті та волосся. Заряду вистачає на 50 кв.м
    пропилососити та помити підлогу. Зроблений в Німеччині. Рекомендую.

Переваги:
    Велика кількість аксесуарів. Миюча насадка 2 в 1.
    Недоліки:
    Із стандартним акумулятором заряду ледве вистачає для прибирання. Потрібен або ще один, або збільшений на більше ампер годин.
  • Вадим С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Перевершив очікування від такого формата пилососа. Так це не проводовий по потужності але для щоденного прибирання і миття саме те. Плюс можливість взяти і пропилососити автомобіль чи щось подібне де нема електрики.
    Але не сподівайтесь, що зможете докупити ще якоїсь акумуляторної техніки Бош, її просто нема...

Переваги:
    ви можете прочитати їх у інших
    Недоліки:
    Концепція акумуояторів ALL in ONE в наших умовах не працює. Доступно 2,5 акумуляторних пристрої Бош зеленої лінійки, шурупокрут і лобзик
  • Владимир Л***

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Добре працює. Дуже зручний, легкий в управлінні. Підсвічування при збиранні пилу супер! Носадка 2 в 1 (прибирає та миє одночасно) відмінна! Можливість оформити 10-річну гарантію на двигун через офіційний сайт виробника. Приємних 500 бонусів за відгук) Дякуємо РОЗЕТКА!

Переваги:
    Добре працює. Дуже зручний, легкий в управлінні.
    Недоліки:
    Не має

• Катя Б***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Чудовий помічник, маневрений, гарно справляється з брудом, пилососить та миє одночасно.

Переваги:
    Сухе та вологе прибирання
    Недоліки:
    Не помітили

• Дащенко О***

Супер апарат

• Володимир Р***

Пилосос рекомендую.

• Таня Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Чудовий пилосос, працює на ура, дуже подобається