Відгуки покупців про Пилосос без мішка BOSCH BGS21X320
- AI аналіз відгуків108 відгуків: Позитивних — 84%, нейтральних — 10%, негативних — 6%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Серёжа С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023. Колір виробу: Темно-синій
Неочіковано - тихенький і при цьому дуже потужний!
На повну потужність немає потреби вмикати, користую на половині.
Завдяки сучасному двигуну, дійсно мало бере з розетки, працює навіть від інвертора на 500Вт. (запускати треба на мінімумі, потім підвищувати)
Добре спланований, зручно що сам тримає трубку.
Зручно викидати сміття.
Мити фільтр не треба кожного разу!
приблизно десь раз на місяць, або якщо почав слабо тягнути та гучніше працювати.
Мити без будь якої хімії, та фізичного втручання.
просто під струйкою ХОЛОДНОЇ води, трошки потрусуючи його в боки.
Потім обов'язково дати йому повністью висохти!
Не забувайте його зареєструвати на сайті Bosch, для отримання сертефікату на 10 років гарантії на двигун.- Переваги:
- Ціна-якість! Виробник!
- Серёжа С***
Забувся додати.
У описі колеса прогумовані насправді ні(
Вирішив наклейкою на них сіліконової двосторонньої стрічки шириною 2см товщиною 1 мм.
Суперово вийшло, тепер не шкрябає паркет.
Представник відредагуйте опис!
Не вводить людей у оману!
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023. Колір виробу: Темно-синій
Хороший пилосос, чудово прибирає,компактний. Користуюсь уже місяць.Легко знімається контейнер та легко очищується. Навіть при сильному забруднені квартири, контейнер був заповнений менше, ніж на половину. Також сподобався дизайн пилососа
- Переваги:
- Добре прибирає, не займає багато місця, немає нічого зайвого, гарний
- Недоліки:
- Юрий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023. Колір виробу: Темно-синій
Чудовий пилосос. Навіть без турбощітки (немає в комплекті), відмінно справляється з пилом та котячою шерстю на середній потужності.
- Переваги:
- Досить потужний, відносно тихий.
Представник брендуВітаємо! Щиро дякуємо за вибір техніки BOSCH!
- Тетяна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023. Колір виробу: Темно-синій
Даний пилесос було куплено на заміну старенькому Самсунгу ще із 1700 Ват. Незважаючи на дуже маленьку потужність Боша у 550 Ват двохтижневу шерсть на насадці підлога-килим зібрав як має бути. Скажу що так само збирав шерсть і старий Самс, проте цей відчутно менше споживає електроенергії та й набагато тихіше на максимальному режимі. За допомогою насадки для меблів і відповідного перемикача на корпусі відчистив подушки, на яких сплять мої котики. Контейнер при першому тесті звичайно добряче набився пилом і шерстю, але звільнення контейнера не викликало труднощів. Поролоновий фільтр також на себе прийняв пилевий удар і відправився відмокати у відро. Також протестувала паркетну насадку, ковзає по підлозі чудово і збирає швидко пил і шерсть. Фільтр на моторі як мені пояснив представник бренду відповідає класу HEPA 13 і його можна мити. У підсумку пилесос виконує всі заявлені функції.
- Переваги:
- Економний, тихий, комфортна насадка для зберігання шлангу і телескопічної трубки.
- Недоліки:
- Не віднайшла.
- Павел Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023. Колір виробу: Темно-синій
Пылесос - космический, но есть нюансы:
Тянет хорошо, если говорить о линолеуме, плитке и тп. С ковра шерсть вычистить - придется хорошенько поелозить.
Контейнер для сборки мусора имеет узкое место - это пластиковое крепление, которое при неосторожном обращении может сказать "пока".
В остальном очень хороший бюджетный вариант. Шнур достаточно длинный, - около 7 метров, можно не переключая с центральной розетки вычистить все прилежащие комнаты. Удобная крепкая ручка. - ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023. Колір виробу: Темно-синій
Це вже мій другий такий пилосос, один купляв на подарунок. Приємно здивований якістю збірки і тим як же зручно користуватись ємністю для збору пилу, ємність очищуєш і миєш під краном. У мене просто перед цим старий був з мішком, тому цей варіант ємності мені дуже сподобався.
- Переваги:
- Легко звільняти і чистити ємність для пилу.
- Недоліки:
- Поки не знайшов.
- Олег Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023. Колір виробу: Темно-синій
Пилосос пройшов домашні випробування і показав себе дуже гарним помічником по дому. Не дорогий, не потужний 550 ватт, але прибирання легке і чисте. Гарний агрегат. Можна брати.
- Переваги:
- Легкий, тихий, без мешка.
- Недоліки:
- Не має поки.
- Софія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023. Колір виробу: Темно-синій
Потужний пилосос, достатньо насадок, не важкий і зручний у використанні!
- Переваги:
- Насадка для паркету
- Недоліки:
- Трішки бісить система змотування шнура.
- Канський Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023. Колір виробу: Темно-синій
Хороший пилосос за відповідну ціну! Набагато тихіше працює навіть на максимумі, як мій старенький, тяга дуже добра. Читав у відгуках, що кріплення і чаша не надійні, але ж поломати можна що завгодно, залежно яке зусилля прикласти. Всі елементи при збірці стають на свої місця ідеально. Для мого зросту 178см, хотілося би трохи трохи довшу телескопічну трубку (але це не критично).
- Переваги:
- Якісна збірка, зручний, не шумний, добра тяга.
- Недоліки:
- Трохи закоротка телескопічна трубка, непрорезинені колеса.
- василь к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023. Колір виробу: Темно-синій
#мояраспаковка
- Переваги:
- потужність, гарантія на мотор
- Недоліки:
- хочеться більше та більш сучасних насадок
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2020. Колір виробу: Чорний
З основними вимогами справляється, зручний в користуванні
- Переваги:
- Достатньо потужний, тихий, легкий
- Недоліки:
- Наразі не виявлено
- Таміла Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023. Колір виробу: Темно-синій
Чудове співвідношення ціна/якість. Я задоволена.
- Переваги:
- Не дуже шумний. Зручно витрушувати пил і мити контейнер. Ручка достатньої довжини, ергономічна. Сила всмоктування регулюється. На максимумі піднімає палас і не віддає). Можна зберігати горизонтально і вертикально. Компактний. На момент написання відгуку користуюсь вже півроку, все подобається.
- Недоліки:
- Досить сильно притягує пил на себе, та протерти корпус то справа 30 секунд. Не завжди добре втягується шнур.
- Барський І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023. Колір виробу: Темно-синій
Чудовий апарат!
Хто ще вагається купувати чи ні, навіть не думайте - беріть! Не пожалкуєте! Він просто- Переваги:
- Якість / робота!
- Алексей Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023. Колір виробу: Темно-синій
Отличный простой мощный пылесос за эти деньги. И не очень шумный.
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023. Колір виробу: Темно-синій
Легкий і зрозумілий у використанні, є зручний регулятор потужності, використовуємо паркетну насадку , якістю прибирання задоволені на 100%
- Переваги:
- миються всі фільтра
- Недоліки:
- відсутні
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023. Колір виробу: Темно-синій
Поки що задоволена. Сподіваюсь, що не розчаруюсь.
- Переваги:
- Зібрала самостійно, без проблем. Легкий у використанні. Потужний, але тихий. Декілька щіток-насадок, (одна з них двохстороння). А ще, класний дизайн.
- Недоліки:
- Якщо є багато шерсті від домашніх тварин, то треба більше часу і зусиль, щоб то прибрати, бо пилосос не дуже добре втягує шерсть.
- Микола Ц***
Добрий день ви вказали, що погано всмоктує шерсть чи порадите брати краще з потужнішим двигуном 750 ват червоний? В комплекті має турбо щітку?
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023. Колір виробу: Темно-синій
Дуже задоволена цим пилососом! Тягне просто чудово, без проблем збирає все сміття та котячу шерсь з килимів і підлоги.Контейнер знімається та миється за дві хвилини, жодної мороки з мішками для пилу. Сам апарат компактний,маневрений і якісно зроблений. Рекомендую!
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023. Колір виробу: Темно-синій
Дуже якісний пилосос, купили на заміну старого іншого бренду на 1900W, по потужності майже однакові, тільки цей економічний потребує 500-550W на максимальній потужності, що радує.
По обслуговуванню він простий, фільтри можна мити водою, я мию після кожного 10-го прибирання, усе легко розбирається та сбирається, сам контейнер мию після кожної другого прибирання, інакше зменьшується сила всмоктування, десь у два рази.
По шуму він середній, не скажу що дуже тихий, но вуха не ріже як старий пилосос.
По дроту живлення скажу, що він тоненький та мʼякий, схожий на дріт телевізора, у старого пилососа був жосткий як в електрочайниках, но не гріється, думає прослуже довго, сам дріт замотується у пилосос якщо потянути на себе та відпустити.
Дуже порадувала додаткова гарантія 10 років на двугун, це говорить що, виробник впевнений у своєму товарі і мені як покупцю це величезний плюс.
Користуюсь вже більше 4-х місяців, жодного разу не пожалкував що купив саме цей пилесос.
ROZETKA теж на висоті, швидко доставили, все целеньке без пошкоджень як завжди.- Переваги:
- Тихий, економний, гарний, додаткова гарантія 10 років
Представник брендуВітаємо! Щиро дякуємо за вибір техніки BOSCH!
- Вікторія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023. Колір виробу: Темно-синій
Нещодавно придбали цей пилосос та були приємно здивовані. Спершу думали, що різниці зі старою моделлю майже не буде, але помилялися. Апарат легкий, маневрений і при цьому реально потужний – килими після збирання виглядають так, ніби їх щойно почистили у хімчистці. Окремо порадувало, що контейнер для пилу легко знімається і миється — жодних мук із мішками. Шумить дуже помірковано. У комплекті є насадки, які реально корисні, а не просто галочки. За свої гроші — чудова покупка.
- Переваги:
- Помірний шум при роботі. Перемикач швидкостей. Потужний
- Недоліки:
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023. Колір виробу: Темно-синій
Прибирати з ним-одне задоволення. Легкий, компактний, потуний. Та ще й працює не як трактор
- Переваги:
- Якість BOSCH
- Недоліки:
- Поки що не виявила
- Ирина
Не змогла додати відео в коментар. посилання
Представник брендуВітаємо! Щиро дякуємо за вибір техніки BOSCH!
- МаргоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023. Колір виробу: Темно-синій
Кращого пилососаі не треба! Потужний! На таку ціну єдиний, який зроблений в Європі. Дуже подобається, користуватись додатковою паркетною щіткою, що є в наявності. Вона в мене тепер основна. Чисто прибирає і тихо.
- Переваги:
- прибирає тихо і чисто
- Недоліки:
- відсутні
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023. Колір виробу: Темно-синій
Дуже зручний контейнер, щітка для паркету дуже комфортна, гарний дизайн, потужний
- Переваги:
- гарний дизайн, потужний
- Недоліки:
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023. Колір виробу: Темно-синій
Дуже задоволена роботою, користуюсь майже рік
- Переваги:
- Потужний, легко розбирається/збирається та миється
- Недоліки:
- Не виявила
- ВалеріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023. Колір виробу: Темно-синій
Довго підбирала собі пилосос і зупинилась на цьому варіанті. Привернув мою увагу тим, щозручний, потужний і вироблений у Європі, на відміну від аналогів інших фірм. Вибором дуже задоволена, рекомендую всім!
- Переваги:
- ціна, компектація, якість
- Недоліки:
- немає і близько
- Богдан С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023. Колір виробу: Темно-синій
Замов 17.02.22, отримав 18.02 22. Дякую розетці за оперативність. Пилосос чудовий вартує кожного гривня і навіть більше. Потужність така що можна демонтувати ламинат.
- Недоліки:
- Немає.
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023. Колір виробу: Темно-синій
Чудовий пилосос. Рекомендую!
- Переваги:
- Прибирає чудово, тихий, легко знімається контейнер та очищується.Компактний.
- Недоліки:
- Наталія Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2020. Колір виробу: Чорний
Пилосос класний. Тихо працює, гарно прибирає
- Переваги:
- Зі своєю задачею справляється на відмінно
- Недоліки:
- Виктория Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2020. Колір виробу: Чорний
Хороший лёгкий, а главное очень мощный пылесос, очень доступная цена для него, выбирала среди трёх известных брендов, остановилась на этом и не пожалела.
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023. Колір виробу: Темно-синій
Чудовий пилосос, добре прибирає працює тихо після прибирання не має ніякого запаху, система змотування шнура цікава мені подобаєця, потужності вистачає на повну навіть не вмикаю, не великі коврики навіть за щіткою їздять, рекомендую, якісь хороша дизайн красивий, помічник по дому те що треба, головне щоб всі фільтри та комплектуючі були в наявності довгий час
- Переваги:
- тихо працює гарний потужний
- Недоліки:
- для мене, не ма
- РодионВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023. Колір виробу: Темно-синій
перше враження від користування дуже позитивне. потужність на перший погляд невелика але прибирає не гірше того, що у мене був колись на 2 кіловати. Класичний дизайн, все дуже зручно витягується і вставляється без зусиль одним або двома пальцями. Декілька різних насадок, що дуже зручно. не забудьте зареєструвати двигун на сайті бош на 10 років розширеної гарантії. Бош вкотре якщо не здивував, то точно не підвів. а ціна приємна. Навіть не віриться, що можна купити хорошу надійну річ за невеликі гроші. Усім приємного використання, а головне – мирного неба! слава Україні ну і трошки німецькому Бош))))
- Переваги:
- надійність, ціна, дизайн, зручність прибирання
- Недоліки:
- Вадим Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023. Колір виробу: Темно-синій
Гарний пилосос тихий
Представник брендуВітаємо! Щиро дякуємо за вибір техніки BOSCH!
- Хан С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023. Колір виробу: Темно-синій
За свою ціну гарний. Всмоктування для квартири достатньо
- Переваги:
- Ціна, експлуатація
Представник брендуВітаємо! Щиро дякуємо за вибір техніки BOSCH!
- Ліна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023. Колір виробу: Темно-синій
Задоволена покупкою на всі 100% Перед покупкою сумнівалася в потужності пилесоса і вибирала між моделю синього або чорного кольору. Різниця в тому що в синьому додатково є щітка для ламінату та паркету.Вирішила що вона не буде лишня.І дуже цьому рада. Так як у мене немає килимів, ця щітка моя улюблена, тому що через потужність пилесоса шітку підлога/килим не можу відірвати від підлоги, піднімає лінолеум. Також шукала пилесос з регулюванням потужності,і від європейського виробника по доступній ціні. Велике дякую виробнику і Розетці за швидку доставку у квартиру безоплатно.
- Переваги:
- Гарний вигляд,наявність ручки для переносу,не гучний,легкий як по вазі, так і в обслуговуванні, потужний,наявність регулювання потужності,довгий шланг,подвійна фільтрація,гарантія на двигун
- Недоліки:
- Не виявила
Представник брендуВітаємо! Щиро дякуємо за вибір техніки BOSCH!
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023. Колір виробу: Темно-синій
Працює краще 2000 ваттного Zelmera при споживанні 600 ватт, фільтр з поролону (можна мити), ну і Бошевська якість.
- Переваги:
- Тихий, економічний, потужниц.
Представник брендуВітаємо! Щиро дякуємо за вибір техніки BOSCH!
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023. Колір виробу: Темно-синій
Купили зовсім недавно, гарний пилосос, гарна тяга, тихий порівняно з попереднім, легко чистити контейнер і найголовніше для мене це фільтр який легко миється
- Переваги:
- Легкий, тихий, потужний, легко помити
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Наталія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023. Колір виробу: Темно-синій
Хороший пилосос. Добра тяга, зручний, бо нема мішків. Красивий)
Багато насадок. Тішусь- Переваги:
- Тяга