- Наталя К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це просто бімба-ракета, не знаю як я жила без нього до цього, він легкий і дуже мобільний, прибирає добре, усі з'днання легкі в керуванні, не треба нічого тягнути та ламати нігті, щоб щось відстібнулось, підсвітка щітки на темній підлозі просто маст хев. Також вразила функція автоматичного визначення поверхні, сам собі регулює потужність. Займає мінімум місця. Економить купу часу бо завжди під рукою і в разі чого взяв і прибрав. Не треба тягти здорову конструкцію звичайного пилесоса та шнура по всій квартирі.
- Переваги:
- Легкий, мобільний, потужний, не помітний в квартирі
- Недоліки:
- Я би додала до комплектації ще декілько щіток
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный пылесос для квартиры. Не нужно возиться с кабелями/розетками. Достаточно тихий - не громче фена. Турбощётка реально с мотором. Похож больше на бластер чем на пылесос. Кстати, довольно лёгкий.
- Переваги:
- Два бошевских 18V акумуля с зарядкой, вешается на стену (с подзарядкой), в комплекте все что нужно.
- Недоліки:
- В турбо-режиме одного аккумуля хватает минут на 20. Часто надо высыпать контейнер.
- Людмила Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Довго вагалася перед покупкою: висока ціна, але давно мріяла про заміну миючому 10 кг пилососу. На разі я задоволена. Всі деталі зроблено якісно, пластмаса хороша, щітка дуже маневрена, насадок не забагато. Сила втягування достатня: я пилосошу і підлогу, і диван і матраси. Є два акумулятори - це зараз важливо. Єдиним слабким місцем поки є внутрішній паперовий фільтр, який за певний час доведеться купувати. Але ніщо не вічно. А вдома зараз стало чистіше і прибирання напрягає менше.
- Переваги:
- Мобільність, якість запчастин, 2 акумулятори.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пилосос гідний уваги. Не очікував, що ним повноцінно можна замінити електр.модель.
При виборі робили наголос на наявність ефективної турбощітки. Тут вона електрична, легко обслуговується, якість прибирання у тандемі з підсвіткою при підлозі та гарним всмоктуванням пилососа просто розташовує користувача до нього . Ємність контейнера дійсно не велика, приходиться частіше його чистити, але такою конструкцією зберегли мобільність пилососа та вагу. Має два зарядних пристрої: швидка та звичайна, що дуже зручно для маневрування акумуляторами. Квартиру 51м.кв. з трьома килимами легко прибираємо на одній батареї. Окремо докупили насадку для твердої підлоги (шкода що ії немає в цьому ціновому діапазоні). Вона працює значно тихіше за турбощітку. Сам пилосос працює на порядок тихіше від ел.моделей. Дивно, але мені тепер подобається прибирати- Переваги:
- Ефективні турбощітки, зручні поворотні механізми на них, великий плюс за підсвітку.
Регулювання потужності під пальцем, малошумність, вражаюча тяга, тривалі АКБ. - Недоліки:
- З колбою збору сміття треба бути обережним, легко побити, тоненьки стінки.
Пальчиковий штекер зарядки можливо не зовсім надійний варіант. На щітці до твердої підлоги підсвітка просто символічна.
- Володимир К***
На порядок тише, т.е. в 10 раз?
- Сергій
Та чого в 10-ть? В 20-ть !!!
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Цей девайс шось просто космічне, виглядає якісно і дорого. Мотор звучить так же дорого як і виглядає сам пилосос. Запасний акум - це супер практично. Реально Німці продумали функціонал для користувача а не для маркетингу. Купував в офіс, коврів немає тому запасу потужності навіть занадто, він шикарно прибирає весь пил / пісок і т д , на мінімальному режимі. Авто і турбо вмикав тільки щоб поопилососити диван ну і з цікавості. Задоволений максимально!
- Переваги:
- 2 акума,компактність і класний дизайн
- Недоліки:
- Не виявив
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий пилосос, дуже гарно тягне, на квартиру 80 квадратів на середньому режимі хватає попилососити два рази, дуже зручно , що є в комплекті ще один акумулятор, а підсвітка то окреме чудо) стало набагато скоріше прибирати !
- Переваги:
- Легкий, швидко прибирає, гарно тягне
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень довольны покупкой. Удобен в использовании,хватает на уборку всего жилья. На ура справляется с собачьей и кошачей шерстью.
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Крута штука
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже задоволені. Легкий та маневрений. Зручно що є багато насадок та зарядка. Рекомендую
- Переваги:
- Мобільність
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
С этим пылесосом нет необходимости пользоваться обычным проводным. В комплекте два аккумулятора и даже станция быстрой подзарядки. Хватает заряда для уборки большего дома. Шерсть и ворса для этого пылесоса не проблема.
- Переваги:
- два аккумулятора, зарядка за 1 час, мощность
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Решили попробовать что -то новенькое.Все так хвалят ручные пылесосы .Мы и не ожидали что он с лёгкостью справиться с большой квадратурой.Классный ,мощный,стильный пылесос .В комплекте 2 аккумулятора и быстрая зарядка ,которой можно пользоваться на любой для вас удобной полочке или тумбочке.Есть маленькие и насадки для уборки машины и мебели .Всем довольны
- Переваги:
- мощный
- Ігор Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Через 8 місяців вийшла з ладу турбощітка. Зносилася направляюча на кришці що фіксує вал щітки. У всьому іншому задоволені.
- Олексій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
До останнього думав, що хлам в гарній упаковці, але дуже сильно помилявся. Пилосос доволі потужний, 2є дітей собака і коври- прибирає на ура. Дуже довольний покупкою. Акумулятора вистачає на квартиру 70м2 без турборежиму. З турборежимом - хв 10-15. Але їх в комплекті 2 і швидка зарядка. Рекомендую
- Переваги:
- Потужність
- Недоліки:
- Фільтр, що не миється. Але це не критично
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень удобный пылесос, второй аккумулятор пока даже не пригодился, так как хватает полностью убрать всю квартиру на одном заряде в Авто режиме. Качество сборки на отличном уровне. Ёмкость контейнера хоть и не большая, но её нам хватает как раз на одну уборку.
- Переваги:
- Время работы, дополнительный аккумулятор, мощность, подсветка прямо внизу турбощетки, Хепа фильтр
- Недоліки:
- Пока что нету
- Євгеній М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рекомендую саме цю комплектацію в зв'язку з наявністю двох елементів живлення (4Аh) та окремого зарядного пристрою окрім док станції.
- Переваги:
- Зручний, потужний, низький рівень шуму, мобільний
- Денис П***Продавець: Rozetka
Покупали не здесь, но пылесос крутой. Легкий, маневренный и тихий. Быстрая зарядка. Аккумулятор с 0 до полной зарядки заряжается за 40 минут. Единственный минус - нельзя поставить, если во время уборки нужно что-то переставить.
- Переваги:
- Легкий, мощный, с быстрой зарядкой
- Недоліки:
- Не стоИт самостоятельно , но это не критично
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пользоваться пылесосом одно удовольствие,сам подстраиваться под разное покрытие,очень мощный,не пропустит и соринки.Быстро заряжается и легко очищается.
- Переваги:
- Быстро заряжается и легко очищается
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пилосос просто неймовірний.Це любов)Мій незамінний помічник.Потужний,зручний,легкий .Ніколи більше не повернусь до пилососа від розетки. В ньому в комплекті два аккумулятори і пристрій швидкої зарядки.Взагалі не переймаюсь заряджений чи ні і вистачає заряду надовго.Задоволена ним дуже.
- Переваги:
- Потужний,зручний,легкий
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Просто мощь. Незаменимый помощник, давно хотела себе такой пылесос, и осталась им очень довольна. Хорошая комплектация щёток , очень удобно убирать не только дома , но и в машине. Большой плюс что в комплекте идёт два аккумулятора и есть быстрая зарядка .
- Переваги:
- Хорошая комплектация щёток
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все добре, проте, є нюанс.
А саме - катастрофічно малий обʼєм пилозбирача, вистачає буквально на 1 кімнату. І почистити його доволі складно, оскільки пил електростатично прилипає до всього.
Проте, свою функцію збирача шерсті від котів він виконує.
Повноцінний пилосос не замінить.- Переваги:
- Комплектація, швидка зарядка і акуми в комплекті, хороша тяга.
- Недоліки:
- Дуже дорогий, нюанси з пилозбирачем.
- Евгений Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупал в августе 2022 года, первое время замечаний не было - АКБ хватало на 20-30 мнут уборки, внутренний фильтр чистился без проблем.
Прошел год:
- аккумуляторы значительно потеряли в емкости (соотв. во времени работы). В комплекте 2 АКБ, одного хватает на 5 минут работы в автоматическом режиме, второй около 10 мин. С АКБ работаю и знаю, что они должны быть заряжены. В 0 почти никогда не разряжал и постоянно были заряжены. Сказать, что работали 24/7 - тоже нет, не чаше одного раза в неделю (раньше даже хватало одного АКБ). И тут либо литий-ионные элементы низкого качества или были плохие условия хранение и транспортировки.
- внутренний фильтр: со временим стал хуже чиститься, остается много мелкой пыли. В инструкции необходимо проверить 3 раза, а по факту даже после 10 раза не вся пыль убирается.
Самой моделью доволен, но АКБ и фильтр очень сильно подводят.- Переваги:
- Качественный пластик, хорошая сборка.
- Недоліки:
- Очень маленький объём пылесборника. АКБ расчитан на небольшое кол-во циклов работы.
Представник брендуДоброго дня! Рекомендуємо звернутися до авторизованого сервісного центру. Актуальний перелік сервісів вказано на гар.талоні виробника та на сайті представництва побутової техніки BOSCH в Україні.
- Ум М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сам пилесос класний . Але!!!! Є одне але. Акомулятори . За неповні два роки батареї взагалі не тримають . Звернулися в сервісний центр -чєк електронний є , гарантія є. І починається : а принесіть оригінальний гарантійний талон ( типу той шо є я сама намалювала ), а чого не повністю комплектація ( станція що кріпиться до стіни -знімайте ). А ну і взагалі на батарею -1 рік гарантії . Занавес . Клас.
- Переваги:
- Красний пилесос , виконує свої функції на ура , за не повні два роки -
- Недоліки:
- Батареї не тримають заряд . Строк гарантії на батарею -1РІК
- Алексей М***Продавець: Rozetka
При покупке пылесоса был выбор между BOSCH BCS8214ANM (модель с дополнительными щетками для уборки шерсти (турбо щётка) и BOSCH BSS8224 - модель с быстрой зарядкой и дополнительным аккумулятором, я уточнил у продавца, есть ли в продаже маленькая турбо щётка для шерсти. Продавец сообщил что в свободной продаже нет, но через сервис можно спокойно приобрести.
При том что щетки от BOSCH BCS8214ANM и BOSCH BSS8224 - подходят друг другу. На следующий день я нашел на сайте представительства перечень авторизированных сервисов.
Связавшись с сервисом, получил ответ, что не смотря на то что в перечне подходящего оборудования есть маленькая турбо щётка, но в комплектации она не предусмотрена и они ее не предоставят.
После этого я связался с представительством компании BOSСH и попросил уточнить могу ли я приобрести токую щетку, на что мне ответили что без проблем я могу это сделать в их авторизированном сервисе. После предоставленных скринов с отказом сервисного центра, ответили что я могу заказать в сервисе через код товара.
После чего я повторно обратился в сервис 20 октября 2023 года - из сервиса я получил ответ - ждите ответа.
По состоянию на 20 ноября 2023 года прошел месяц, в сервисе ответ - ждите.
Из общения с представителями официального магазина - я узнал что BOSCH и не собирался завозить дополнительные опции, но при этом всех покупателей должны отправлять в сервис, где все заявки "умирают" из чего можно сделать вывод, что если у вас что то поломается - это тоже будут ваши проблемы....- Переваги:
- К пылесосу замечаний нет
- Недоліки:
- Отсутвие сервисной поддержки от компании Bosch и от авторезированных сервисов.
Представник брендуВітаємо! Найближчим часом з вами зв'яжеться авторизований сервісний центр та повідомить про можливі варіанти замовлення та орієнтировні дати постачання аксесуарів.