- ЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: 4XL. Колір: Бежевий
Дуже задоволена. Довго вагалась брати чи ні. Всім хто роздумує : беріть, бо він вартує тих грошей. Розмір 100Е відповідає 4XL як і було вказано. Тканина просилікована, тому обіймає груди як треба, бретелі не скручуються і не врізаються. Достатньо тонкий і підійде на весну-літо теж. Рекомендасьон.
- Переваги:
- тримає добре і у плечі не врізається
- Продавець KRAMAR BOND
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Нам приємно знати, що бюстгальтер відповідає вашим очікуванням. Бажаємо гарного користування.
- ЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: 4XL. Колір: Чорний
Замовляла розмір 100Е : березень 2026 - у бежевому кольорі розмір підійшов ідеально, якість відмінна; у травні знову замовила той самий розмір, але у чорному кольорі - трохи менший, але не критично, а от бретелі у чорному ліфоні зовсім іншої якості... ширина бретелі така сама як у бежевому, але товщина та щильність материала з якого вони зроблені геть інша...відтримки замало, скручуються на тілі... розчарування... китай завжди китай... до продавця не маю жодних претензій
- Переваги:
- приємне до тіла
- Недоліки:
- якість матеріалів і розмір трохи відрізняється залежно від кольору
- Продавець KRAMAR BOND
Вітаємо! Дякуємо, що знову обрали наш магазин та поділилися таким детальним відгуком. Нам дуже шкода, що покупка в чорному кольорі не виправдала ваших очікувань на 100%, як це було минулого разу. Періодично надходять поставки даного товару і можливо нова партія від фабрики має деякі відмінності. Ми дуже цінуємо вашу лояльність та розуміння. Будемо намагатися, щоб наступна поставка повністю відповідала високій якості вашого першого замовлення.
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
На 90E взяла 2XL, так круто все притискає- те, що мені потрібно було! Можливо, й більший розмір був добрий, але мені важливо, щоб виконував функцію мінімайзера- щаслива, що натрапила саме на цей варіант. Однозначно і мамі радитиму і куплю ще. Не знаю, як носитиметься, але за такі гроші ТОП!
- Переваги:
- Щільний, якісний, гарно тримає, широкі лямки, 3 крючки
- Недоліки:
- Якби таке було з бавовною
- Продавець KRAMAR BOND
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Бажаємо гарного користування.
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: 3XL. Колір: Бежевий
Чудовий бюстгалтер. Просто відпочиваю після всіх попередній.
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Бажаємо гарного користування.
- Ольга Е***Відгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: 3XL. Колір: Бежевий
Замовляла 3р на 95с підійшов чудово дійсно тримає і чудомий до тіла .
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: 2XL. Колір: Бежевий
Сподобався, хочу купити ще в чорному кольорі.
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Бажаємо гарного користування.
- Світлана О***Відгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: L. Колір: Бежевий
На розмір 75С підійшов. Зручний
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Бажаємо гарного користування.
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: XL. Колір: Бежевий
Дуже зручний, ніде не давить, не помітний під одягом
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Бажаємо гарного користування.
- Світлана Ф***Відгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: 3XL. Колір: Бежевий
Рекомендую, треба ретельно вимірювати розміри, вони відповідають таблиці розмірів.
- Переваги:
- М´який, еластичний, тримає форму, дуже задоволена.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Гарно тримає форму
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Бажаємо гарного користування.
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: 4XL. Колір: Бежевий
Гарний, безшовний ліф
- Переваги:
- Приємний до тіла
- Недоліки:
- Поки що нема
- Продавець KRAMAR BOND
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Бажаємо гарного користування.
- Элла Г***Відгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: 3XL. Колір: Бежевий
Чудова річ.Гарна якість.Дуже зручний.Дякую.
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Бажаємо гарного користування.
- Вера К***Відгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: 5XL. Колір: Чорний
Гарний бюстгалтер, розмiр відповідає. Добре тримає груди, зручні м'які вкладки створюють красиву форму грудей, широкі бретелі.
- Переваги:
- М'який, зручний, красива форма грудей
- Недоліки:
- Треба прати дуже обережно
- Продавець KRAMAR BOND
- СергійВідгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Все супер а
- Переваги:
- Одні плюси.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Продавець KRAMAR BOND
- Роман М***
Сергій, носіть із задоволкнням
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: 5XL. Колір: Бежевий
Всё подошло, качество супер
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Бажаємо гарного користування.
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: 3XL. Колір: Бежевий
Взяла повторно, хороший, розмір співпадає, не натирає, не скручується, після прання не змінився, буду замовляти ще
- Переваги:
- Не натирає, зручний
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець KRAMAR BOND
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Бажаємо гарного користування.
- светлана к***Відгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: 5XL. Колір: Бежевий
Прекрасний .
Буду щакащывать еще и черный!
Спасибо. Давно такой искала.- Продавець KRAMAR BOND
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Бажаємо гарного користування.
- Любовь П***Відгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Підійшов, виконує свої функції. Дякую!
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Бажаємо гарного користування.
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: 4XL. Колір: Чорний
Це єдиний ліфчик, який дуже комфортний, все гарно тримає. Ніде не давить. На тілі не відчуваєш.
- Переваги:
- Дуже комфортний
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Бажаємо гарного користування.
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: XL. Колір: Чорний
Купила думала знов нічого тримати не буде, у мене зхожих багато , не носю , а цей диво сів комфортно, дуже задоволена буду купляти ще
- Переваги:
- Не розтягується і гарно тримає груди
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Бажаємо гарного користування.
Тримає добре, не скочується , не врізається, не муляє, не нарізає, нічого не випадає з нього і не розповзається, крючків вдосталь, колір та тканина приємні до тіла, братиму ще, рекомендую, побачу як він після прання
- Переваги:
- Зручно носити
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Продавець KRAMAR BOND
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Раді, що білизна вам підійшла за всіма параметрами. Впевнені, що і після прання вона вас не розчарує. Бажаємо гарного користування.
- Петрухины М***Відгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: XL. Колір: Бежевий
Дякую! Дуже зручный!
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Бажаємо гарного користування.
- Наталя Б***Відгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: 3XL. Колір: Бежевий
Гарний бюстгальтер, приємна тканина. Розмірна сітка відповідає дійсності.
Все сподобалось.
Дякую.- Продавець KRAMAR BOND
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Бажаємо гарного користування.
- Лілія О***Відгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: M. Колір: Бежевий
Гарно сидить,подобається.
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець KRAMAR BOND
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Бажаємо гарного користування.
- Лілія К***Відгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: XL. Колір: Бежевий
Для занять спортом дуже зручний
- Переваги:
- Розмір співпадає з описом
- Продавець KRAMAR BOND
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: 3XL. Колір: Бежевий
Бюстгальтер дуже сподобався. М'якенький до тіла,майже не відчутний. Але в той же час дуже гарно підтримує груди.
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Бажаємо гарного користування.
- Крістіна Б***Відгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: 5XL. Колір: Бежевий
Дуже приємний на дотик , мягкий не тисне . Приїхало швидко , продавець швидко відгукнувся, приємне спілкування рекомендую.
- Недоліки:
- нема
- Продавець KRAMAR BOND
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Бажаємо гарного користування.
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: 3XL. Колір: Чорний
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Бажаємо гарного користування.
- Вікторія Ч***Відгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: 4XL. Колір: Чорний
Це найкращий бусгалтер яким я користувалася, однозначно рекомендую
- Переваги:
- Комфорт
- Продавець KRAMAR BOND
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Бажаємо гарного користування.
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: 2XL. Колір: Бежевий
Якість, зручний і практичний
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Бажаємо гарного користування.
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Дуже подався. Все відповідає описаній характеристиці.
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Бажаємо гарного користування.
- Зоя М***Відгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: 3XL. Колір: Чорний
Взяла собі ,та порадила подрузі. Вона дуже задоволена осталась .
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Бажаємо гарного користування.
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: 3XL. Колір: Чорний
Якість, швидка відправка
- Переваги:
- все відповідно до характеристики
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Бажаємо гарного користування.
- Зоя М***Відгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: 3XL. Колір: Бежевий
Він просто чудовий.
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Бажаємо гарного користування.
- Кирило А***Відгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Дружина замовила, все чудово підійшло. Тканина приємна, відповідає розміру. Відправили замовлення дуже швидко. Дякую.
- Переваги:
- Якість, швидко відправили
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Бажаємо гарного користування.
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND. Розмір: 3XL. Колір: Бежевий
все відповідно до характеристики, зручно, тому купила ще
- Переваги:
- все відповідно до характеристики