Відгуки покупців про Настільний кріплення для монітора Brateck Black (LDT07-C012)
- БодяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Классный кронштейн,все детали качественно сделаны,то что нужно
- Переваги:
- Рекомендую
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Крепление подошло для 27" Samsung Odyssey G5 LC27G55T Black (LC27G55TQWIXCI / LC27G55TQBIXCI). Вес держит хорошо. Замечаний нет
- Переваги:
- вес
- Недоліки:
- не выявил
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купляв для використання з підставкою для ноутбука Loctek NCS105. Кронштейн надійний, свої функції виконує. Супер, як для своєї ціни.
Але якщо плануєте часто рухати монітор/ноутбук, то краще дивіться в сторону кронштейнів з газліфтом. - Валентин П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не думаю що доживу до того як воно поламається)
- Переваги:
- Дешеве, міцне
- Недоліки:
- Немає за свої гроші.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Досить непоганий , усі деталі виготовлені якісно , все чітко закручується , в притик , монітор 27‘‘ , рекомендую
- Ілля
А яка відстань від нижнього краю монітора до стола при максимальній висоті кріплення? І яка це модель монітора? Хочу запхати свій MacBook Pro 16" Intel під монітор старенький монітор HP ZR22w і зрозуміти чи підходить це кріплення.
- Осередчук Т***
Підкажіть, що це у Вас за клавіатура (з вигляду keychron, але цікавить модель). І можна вашу думку, як вона взагалі і чи гуд з макос працює? Дякую наперед за відповідь!)
- Павло М***
keychron з макос працює добре)
- Игорь П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приобрел в конце июня 2021, сборка заняла не больше 15 минут. Все инструменты для сборки идут в комплекте. В креплении нравиться углы поворота и фиксация монитора, очень доволен приобретением.
- Переваги:
- Простая сборка, качественный механизм в целом
- Роман Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добре тримає монітор 22". На вигляд надійний, в комплекті є шестигранники, пластикові защіпки для кабелів.
З мінусів - з максимальною висотою по факту вийшло на пару сантиметрів нижче.
Також для зміни висоти потрібно крутити болти, хто часто рухає вгору-вниз, тому не підійде.- Переваги:
- Міцний, надійний
- Недоліки:
- для зміни висоті потрібно крутити болти
- Илья П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень доволен покупкой!!!!
Брал с заделом на будущий монитор, надеюсь подойдёт отлично.
На мой нынешний держит на ура.
Сборка отличная, все хорошо. Установка заняла минут 15.
Выглядит приятно, место почти не занимает.
Спасибо розетке за быструю доставку.- Переваги:
- Все отлично.
- Недоліки:
- Есть такое же крепление, но дороже на 200 грн. Не берите его. Они ПОЛНОСТЬЮ одинаковые. Нет смысла переплачивать.
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Советую! Рабочий стол прям преобразился
- Переваги:
- модульный, все красиво и достаточно качественно, свои функции выполняет на все сто
- Недоліки:
- цена, по моему дороговато
- Алешин А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень хорошо держит мой монитор 32". ОДНАКО НЕ ОЖИДАЛ- ЗА ЭТУ ЦЕНУ= ВЕСЬМА солидное качество ! Однозначно рекомендую к покупке !
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- За данную стоимость их нет
- ДанилВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Если у вас будет выбор между кронштейном с газлифтом или этим, то выбирайте этот! Когда-то я купил себе газлифт, думая, что буду двигать его в зависимости от задач, но нет.. каждый раз приходилось его регулировать, чтобы он стоял ровно. Этот же кронштейн гораздо удобнее в этом плане. Меньше свободы в регулировании, но устойчивее, надёжнее и в процессе эксплуатации удобнее
- Денис Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
отличный кронштейн покупкой доволен
- Переваги:
- выдвигаетя
- Недоліки:
- нету
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все супер, працює чудово
- Maxim D***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Збирав 1.5-2 години, найбільша складність виявилось це насадити один кінець кронштейну на стійку на столі, тоді зібрав все разом на землі, прикрутив монітор і за допомогою ще одної людини прикрутив до столу. Чудовий результат!
- Переваги:
- Масивна та міцна конструкція
- Недоліки:
- Довго збирати, але воно того варте
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- ЄвгенійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий кронштейн за таку ціну.
- Переваги:
- Є регулювання в 45 і 360 градусів.
- Вадим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мой монитор в 27 дюймов прекрасно держит, рабочее место смотрится более аккуратно, нету бесячих проводов и подстаки
- Переваги:
- Достаточно качественный, есть возможность закрепить как на край стола, так и через отверстие в столе
- Недоліки:
- Не выявил
- Андрей К***Продавець: Rozetka
Оправдал ожидания. Экономит место на столе.
- Переваги:
- Отлично
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прекрасна стійка, повний комплект, дуже важка й міцна.
- Переваги:
- Міцність, естетичний вигляд
- Недоліки:
- Ручка для закручування доволі велика, і важко закрутити, якщо недостатньо місця за столом
- Євгеній
скажите а какое расстояние вы установили от стола к монитору, я не могу выставить
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже класний кранштейн, не думав шо він такий важкий. Витримає плазму 30кг точно)
Дуже класно регулюється, проста зборка.
10/10- Переваги:
- Зручність. Простота.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Сергій
Підкажіть, будь ласка, скільки місця потрібно під столом для закріплення?
- станислав п***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
крепление отличное появилась необходимость второго экрана есть ли возможность на эту трубу докупить верхнюю часть отдельно
- Николай К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Закрепил на неё свой Asus VG249Q, результатом доволен. Удобно поворачивать монитор в любом направлении. При сборке проблем не возникло, главное прочно затянуть винты
- Переваги:
- Качество материалов, прочность конструкции, аккуратный внешний вид
- ax7
аахахахахах, у него там ножка по всем направлениям поворачивается она стоит наверное даже дороже этого крепления, зачем?
- Артём С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Качество хорошее. Установка простая. Покупкой доволен.
- МихаилВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пользуюсь уже почти год, никаких нареканий
- Переваги:
- Держит как нужно, не прогибается, относительно прост в установке. Есть держатели под провода
- Недоліки:
- Немного неудобно настраивать высоту
Дякуємо за відгук, Ваші зауваження передамо виробникові.
- sez767Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
27'' 21x9 стал отлично
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
крепление качественное и надежное, смотрится годно, рекомендую
- Федько В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
отлично держит 24 д. монитор, а большего от него и не надо)
- Переваги:
- много места и современный вид
- Недоліки:
- нету
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупкой доволен, по сравнению со стандартной стойкой для монитора это небо и земля. Появилась куча места на столе, да и самим монитором удобнее пользоватся за счет легкого перемещения
- Переваги:
- Надежно крепится к столу, монитор 27" держит отлично, устанавливается достаточно легко, присутствуют крючки для проводов
- Недоліки:
- не обнаружил
- Богдан З***Продавець: Rozetka
Купив 2 таких кріплення 2 тижні тому.
В плані якості з ними все добре - міцна конструкція, жодних механічних пошкоджень не помітив. Як ви можете побачити з фото, монітори закріплені на максимальній висоті (23,5 дюйми і 22).- Переваги:
- Валерий Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупкою дуже задоволений. Можна крутити монітор як заманеться. Конструкція міцна. Тримає монітор 24 дюйми.
- Переваги:
- Завдяки своїй конструкції звільнилось місце на столі
- Александр Т***
А для большого монитора какую стойку используете?
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
дуже зручно на невеликому столі, з"явилось купа місця, рекомендую
- Переваги:
- Якісна упаковка, легко збирається, не скрипить, тримає добре 24"
- Недоліки:
- на прижимі краще би було під ключ, а не пластикові клильця
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купив з певним проміжком часу 2 екземпляри. Гарна якість, упаковка, дизайн. Монітор тримає міцно, провисань не помічаю .
- Переваги:
- Відмінно справляється зі своєю задачею
Дизайн
Якість - Недоліки:
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не кронштейн, а находка. Думал придётся стену сверлить, что бы монтировать кронштейн. Как только увидел этот, сразу заказал. Полностью оправдал мои ожидания. Теперь можно и работать, и смотреть видео, лёжа на диване.
- Переваги:
- Много степеней свободы, массивный, удобный.
- Недоліки:
- Не выявлено
- игорь л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#мояраспаковка
- Переваги:
- Весьма качественный и функционаленый!!!
- Недоліки:
- Нет!
- Нина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Два месяца держит 4-хкилограммовый 32" тв и прекрасно держит, крепила на бетонный подоконник, к столу из-за близкого расположения внутренней перегородки не смогла. Прекрасно вращается, где и положено, товар в отзывах хвалили, я присоединяюсь. Тяжёлый как и положено.
- Переваги:
- С поставленной задачей справляется.
- Недоліки:
- Не обнаружила.
- МихаилВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купил две. Неожиданно тяжелые - стойка в сборе весит почти 4 кг. На разбор, отключение, подключение и установку двух мониторов на две отдельных стойки ушёл час.
Отличный бюджетный вариант.- Переваги:
- Хорошая сборка, не люфтит не скрипит. Не пахнет. В комплекте все нужные ключи и два комплекта винтов.Подушечки для защиты стола от крепления.
- Недоліки:
- Ушки винта, который нужен для крепления к столу несъемные.