Відгуки покупців про Шоколад бельгійський Callebaut №811 Чорний у дропсах 400 г (5410522556605)
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Висока якість,приємний,м'який смак
Представник постачальникаДобрий день, Тетяно!
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Шоколад очень вкусный
Спасибо
Представник постачальникаДобрий день, Оксана!
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брала не вперше
- Переваги:
- Смачний
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Світлано!
- Маргарита К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший шоколад
Представник постачальникаДобрий день, Анна!
- Наталия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар не дуже.
- Недоліки:
- Так собі.
Представник постачальникаДобрий день, Наталія!
Дякуємо, що приділили час та поділилися з покупцями своїми враженнями.
Будемо вдячні, якщо ви вкажете що саме вам не сподобалось.
- Майя Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Смачний, натуральний.
Представник постачальникаДобрий день, Майя!
Смачного, звертайтесь ще! ;-)
- Жанна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Витончений смак шоколаду
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Жанна!
- Олена А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Смачний якісний шоколад.Можна використовувати для випічки
- Переваги:
- Якісний шоколад
- Недоліки:
- Не має
Представник постачальникаДобрий день, Олена!
- Марія Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Шоколад, звісно, високої якості, проте його виробник не вийшов з російського ринку. Більше того, компанія також постачала свою продукцію російській кондитерській фабриці, шоколад якої входить до сухпайків армії РФ. Ця компанія офіційно визнана спонсором війни між Росією та Україною. Думайте, що купуєте і перепродаєте.
- Недоліки:
- Компанія є спонсором війни між Росією та Україною. Ніяк не коментує досі агресію РФ проти України.
- Саша
Дякую за ваш коментар!
Буду шукати альтернативи. - Николай
Snowflake
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класний шоколад
Представник постачальникаДобрий день, Олександр!
- Лариса Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісний шоколад, використовую для начинки у випічки
- Переваги:
- Смачний
- Недоліки:
- Дорого
Представник постачальникаДобрий день, Лариса!
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер! Смачний
Представник постачальникаДобрий день, Наталія!
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісний бельгійський шоколад!
- Переваги:
- Дуже смачно!
- Недоліки:
- До приготування печива може не дожити, бо діти і дружина дзьобають регулярно
Представник постачальникаДобрий день, Андрій!
- Юля Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісний ,смачний шоколад. Беру вже вдруге. При випікання не плавиться - робила з ним шарлотку, прикрашала зверху.
- Переваги:
- Смачно
Представник постачальникаДобрий день, Юлія!
- МарияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Жах, беру вже третю пачку. Перша була чудова, друга в третя такі.
Очікую на повернення коштів.
Представник постачальникаДобрий день, Марія!
Прошу уточнити що вас бентежить на даному фото?
Якщо вас турбує білий наліт, то він з'являється, коли какао-масло (жир), яке входить до складу натурального шоколаду, на поверхні шоколаду кристалізується і стає білим.
Таке трапляється, якщо шоколад піддається коливанням температури. Це цілком допустимо і жодним чином не впливає на смак та якість шоколаду. При темперуванні шоколад повертає свій колір.
Якщо у вас інше питання, уточніть будь ласка.
Гарного дня.- А
Представник постачальника, після словосполучення "коливання температури" ви забули уточнити, що його не правильно зберігали, а тому і були ці коливання температури.
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Представник постачальникаДобрий день, Максиме!
Дякуємо, за високу оцінку. Ми раді, що вам сподобався наш продукт.
- Геннадій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний шоколад, швидка доставка
- Переваги:
- Добрий
- Недоліки:
- Мало
Представник постачальникаДобрий день, Генадію!
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний.Але був з білим нальотом.
Представник постачальникаДобрий день, Ірино!
В даному випадку білий нальот - це какао-масло, яке проступило назовні. Це ніяк не впливає на якість та смак шоколаду.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже смачний шоколад. Додавали його в крем і робили шоколадні фігурки. Все вийшло чудово. Дякую.
Представник постачальникаДобрий день, Юлія!
- Санина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень вкусный шоколад, тает во рту. Благодаря дропсам(маленьким кружочкам), можно этим же шоколадом украсить и приготовленный тортик в домашних условиях.
- Переваги:
- Вкусняшка
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Тетяно!
- Игорь Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный шоколад.
Представник постачальникаДобрий день, Ігоре!
- Валентина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Представник постачальникаДобрий день, Валентина!
Смачного!
- Лілія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер смачний та якісний шоколад. Дякую!
Представник постачальникаДобрий день, Лілія!
Смачного!
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Смачний
- Переваги:
- Розтає швидко
- Недоліки:
- Мало
Представник постачальникаДобрий день, Світлано!
Ми попрацювали над вказаними Вами недоліками, та можемо запропонувати брати більше фасування (наприклад 2,5 кг), або по декілька пачок )))
- Дмитрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Качество и вкус !
Представник постачальникаДобрий день!
Дмитро,
- ОлесяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Шоколад смачний, плавиться чудово
Представник постачальникаОлеся,
- Тетяна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Смачно, буду замовляти ще!
- Переваги:
- Ну дуже смачний шоколад, відмінна якість, тане у роті!
- Недоліки:
Представник постачальникаТетяно, добрий день! Вдячні за позитивний відгук. Надзвичайно приємно, що ви повністю задоволені якістю нашого продукту.
- Владимир Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий смак.
Представник постачальникаВолодимире, добрий день! Вдячні за відгук. Ми раді, що вам сподобався наш продукт.
- Лариса Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень вкусный шоколад -необычайно. Несмотря на то,что это дропсы на вкусовые качества это не влияет.
- Переваги:
- Хорошо плавится, для ганаша подойдёт
- Недоліки:
Представник постачальникаЛарисо, добрий день! Дякуємо, що приділили час та поділилися з покупцями своїми враженнями. Ми раді, що вам сподобався наш продукт.
- Ирина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую за якісний товар
Представник постачальникаІрино, добрий день! Вдячні за відгук та високу оцінку. Надзвичайно приємно, що ви задоволені якістю нашого продукту.
- ЛидияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень вкусный шоколад.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
Представник постачальникаЛідіє, добрий день! Вдячні за відгук. Щиро раді, що ви повністю задоволені якістю нашого продукту.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже хороший шоколад. Калети зручні для приготування тортів та внших смаколиків.
- Недоліки:
- Раніше замовляла кілограмовий пакет. Зараз їх не бачу. Саме 54%.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо, що ділитесь з покупцями своїми враженнями. Ми раді, що вам до вподоби наш продукт.
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Смачний. Їмо всією сім'єю, діти в захватті
- Переваги:
- Добре як на торт, так і дозовано діткам давати
Представник постачальникаМарино, добрий день! Дякуємо, що приділили час та поділилися своїми враженнями. Ми раді, що шоколад вам припав до смаку.
- Юдович О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже смачний, зробила і трюфелі і корпусні цукерки. Дуже якісній шоколад
- Недоліки:
Представник постачальникаОксано, добрий день! Вдячні за позитивний відгук. Щиро раді, що ви повністю задоволені якістю нашого продукту.
- Наталія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже смачний, роблю цукерки, гарно розтоплюється, а потім тримає форму. Гарний для ганашу.
- Переваги:
- Свіженький, смачний
- Недоліки:
- Швидко з'їдається
Представник постачальникаНаталіє, добрий день! Вдячні за відгук та високу оцінку. Ми раді, що вам сподобався наш продукт.
- Оксана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний шоколад, сьогодні робила з нього цукерки.
Представник постачальникаОксано, добрий день! Дякуємо, що ділитесь з покупцями своїми враженнями. Надзвичайно приємно, що вам сподобався наш продукт.